- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
kaynın katil olur sonunda bence.
Kaynanam da ondan korkuyor biliyor bütün olayı. Kızı istemiyor ama tehdit etti annesinide
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaynın katil olur sonunda bence.
o zaman öcünü evlendıkten sonra alSapıklar arasada bizim kamilin ruhu duymaz farklı sehirdeler
Kayinimdan öncede kaynimin bi tanidigiyla dost hayatı yasamisti
işin zor senın. bu kız evlendıkten sonra hep fitne çıkarırKaynanam da ondan korkuyor biliyor bütün olayı. Kızı istemiyor ama tehdit etti annesinide
ben eşinden olsam yolladığında direk kıza derdim ne yolluyorsun böyle fotolar diye
hoş benim eşimde olsa böyle derdi benim hatun seni parçalar iyimisin diye
![]()
kadın kaynının gözü önünde bi halt yeseZaten sistim ağzına ousun şifreleri bendeydi. Yazdiklarinida kayna gösterdim şaka dior
arkadastılar güya, kız buna götünün başının fotolarını yolluyor..
carrıe? kaynın senı tanımasın nette? sonra hepımızın görüntüsünü çeker falanen çok da ben küfrettım
[/QUOTE
Sayfada adminlik yapiyordu sokulmaya çalışıyordu. Artık aklıma hersey geliyor belki ous dudukledi onu ne bilecem Ahada sinirim zipladi
Zaten sistim ağzına ousun şifreleri bendeydi. Yazdiklarinida kayna gösterdim şaka dior
:arkadastılar güya, kız buna götünün başının fotolarını yolluyor..
Carrıe? Kaynın senı tanımasın nette? Sonra hepımızın görüntüsünü çeker falanEn çok da ben küfrettım
[/quote
sayfada adminlik yapiyordu sokulmaya çalışıyordu. Artık aklıma hersey geliyor belki ous dudukledi onu ne bilecem ahada sinirim zipladi![]()
guluyorum kusura bakma carrıe
Carriecim esin de sen de gitme düğüne en güzel cevap
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kadın kaynının gözü önünde bi halt yese
adamın gözler kör olmus, ınanmaz. ancak evlenınce başlar sorgulamalar.
belkı de size inanmıyor numarası yapıyor, yoksa nıye arkadaslarıyla bıle tanıstırmıyor? bılıyor o aslında kızın ne oldugunu...Gorsede inanmaz aynen.kendide güvenmiyor ona. Face twitter kullandirmiyor nosunu degistirtti. Arkadaşlarıyla tanistirmiyor
kaynın pek rahat heralde olacak iş değil :26::26:
:
![]()
guluyorum kusura bakma carrıe
Sinirim hopladi yeminle
Hastalan mesela
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi