• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir soru

Ay okudum da benim bile sinirlerim bozuldu. Eşine resimlerini atmış, sonra bir arkadaşıyla dost hayatı, en sonunda da kaynınla evleniyor :27: kızcağız çok multifonksiyonel bir bacımızmış :27::27::27:

Kayın o kadar psikopatki gider cafenin kamera görüntüsünü çıkarır. Biri netten kufretti diye gitti buldu onu taaa şehirdisinda

Ben buradan yapayım ne yapılacaksa, zaten 1 ay sonra Türkiye'ye dönüyorum. Kaynın beni bulana kadar ben çoktaaaaan buradan tüymüş olurum, arasın dursun :27::27::52:

Ay okudum da benim bile sinirlerim bozuldu. Eşine resimlerini atmış, sonra bir arkadaşıyla dost hayatı, en sonunda da kaynınla evleniyor :27: kızcağız çok multifonksiyonel bir bacımızmış :27::27::27:

Ben buradan yapayım ne yapılacaksa, zaten 1 ay sonra Türkiye'ye dönüyorum. Kaynın beni bulana kadar ben çoktaaaaan buradan tüymüş olurum, arasın dursun :27::27::52:
:9::27: .

Abla bence eşinle bunu asla yalnız bırakma yeter.Eşinden dolayı demiyorum bu yalnIz bulinca adamın üstüne bile atlar.Ama haklıyken haksız duruma düşürecek bişi de yapma bence..Ve kaynının tepki vermemesi de normal değil kesinlikle.AklIma bişi geldi ama kafanı karıştırmak iistemem.Acaba kaynın eşini denemek için yapmiş falan olmasın.Yani aslında o kIzın amacı aynıdir da kaynına belli ettirmeden hadi abini deneyelim ayağına falan yapmış ollabilirler.Ama böyle bile olsa yine de saçma.Kim sevgilisinin bikinili fotolarInı abisine göndertirki?Bilmiyorum ama bu olay bu yönden çok saçma.

Abisini denemediler çünkü onları yaptığında ikisi daha tanismamisti. Tanistiktan sonra bi daha ousla muhattap olmadı adminligide birakti

Yaa bayanlar yorum ve akil verme tarziniz ne kadar yikici ve uzucu. Biz bayanlar bukadar kotu yureklimiyiz. Kotuluge kotulukle cevap verilmez. Kotuluk yapan kisi zaten ergec cezasini ceker. Allaha havale et derim. Ceza vermek bize dusmez. Allah eninde sonunda o kisiyi cezalandirir. Eyer kotuluk yaparsan seninde o kisiden bir farkin kalmaz.

Sizin başınızı belaya sokmak istemiyorum :))))) saolun yined3

Yaa bayanlar yorum ve akil verme tarziniz ne kadar yikici ve uzucu. Biz bayanlar bukadar kotu yureklimiyiz. Kotuluge kotulukle cevap verilmez. Kotuluk yapan kisi zaten ergec cezasini ceker. Allaha havale et derim. Ceza vermek bize dusmez. Allah eninde sonunda o kisiyi cezalandirir. Eyer kotuluk yaparsan seninde o kisiden bir farkin kalmaz.

Ben kötü biriyim bana kötülük yapanı affedemem. Bak 1 sene oluyor nerdeyse onlar çıkalı hala aynı yim

nefret yoruyor ınsanı doğru, ama her vuranı allaha havale etmekte fazlasıyla yoruyor ınsanı. içinde biriktire biriktire çürüyorsun...allah hemen öyle ılgılenmıyor, iş iştn geçtikten sonra bişiler oluyor. sistemın işleyişi bu.

Oustanda nefret ettim gidicek düğüne bide elini sikacak

Sadece sakalasiyoruz yani kendi acimdan yoksa gidip birisinin arkasindan torpil patlatacak degilim :6::6:

Zayiflicam diye diyet topiklerinde dolasmaktan ne cok sey kacirmisim ya :)
Bi zarfin icine flash bellek koy ya da hafiza karti sana kalmis artik. İcinede fotograflari yukle. Zarfin ustunede kayninin adini soyadini yaz posta kutusuna koy :) tabi kendi el yazinla yazma. Zaten kimse acmaz heralde zarfi ona ulasir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kardiş hatunun yaptığı cidden cinayet sebebiymiş,neyse..
benim şöyle bir önerim var.elinde fotolar oldugundan bahsetmişsin.başka bişey de yoksa en büyük kozun bu gibi görünüyor.
O fotoğrafları bastır öncelikle. sonra bir zarfa koy.üstüne kaynının adını ve adresini yaz.
bu zarfı ister bir postaneden ister kargodan neyse artık sahte bir isimle gönder.tehlikeli diyosan o zaman da seni kimsenin görmeyeceğinden emin olduğun bir zaman bi şekilde posta kutularına koyuver çaktırmadan.tüm bunları yaparken plastik eldiven kullanmayı unutma :ssz:

Back
X