• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir soru

ous durumu çok iyi biliyor kardeşinin bana söylediklerinide. ama hiç bir efa kardeşinin karşısına dikilipte sen carrie böyle böyle demişsin, yapmışsın demedi. ous istiyorki kardeşi naparsa yapsın ben hiç birşey demiyim, oda birşey demesin. öyle güzel güzel geçinelim
öyle yağma yokkk

Yasayn sensin tabi canm sen daha iyi bilirsin...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben ille kötülük yapcam öyle rahat ediyorum..
Ama Allah'a havale edip için rahat ediyorsa etmek en temizi..

Kötülük yaparken insanın kendi de yıpranıyor..

Düğün gecesi arayıp durmak lazım ceplerinden, otel odalarından :27:

Hatun kişi zamanında geceleri aramayı çok iyi biliyormuş :41:

Bizim gelin evlendikten sonra eski sevgilisinin profilini bulmus face de. Neyse bu bakmis ama oyle boyle bakmak degil bildigin aglayarak dizleri titreyerek. Bir arada bana demisti ki ben universitedeyken gormedigim sey yasamadigim cilginlik kalmadi demisti. Ben de artik pisman olmustur simdi bosuna gorumcelik yapmiyim diye bir sey demedim. Bu yaptiklari ortaya cikmaya baslayinca dikkat dagitmak icin olayi bana dondurdu. Ben kapi kapi dolasmisim bizim gelin fahisenin teki demisim. (Kendini biliyor olmasi ne kadar ilginc degil mi?) Herkese bunu boyle anlatti ve inananlar da oldu. Boyle yapinca kendi yaptiklarina kimse ihtimal vermeyecek kesin gorumcesi yaymistir diyecek. Zeka fiskiriyor yeminlen... Derseniz ki kardesin ne diyor bu ise, ogrendi karisinin yedigi haltlari ve karisi agzini kapatmak icin babasinin parasiyla dukkan falan acti kocasinin patronluk egosunu tatmin ederek yine dikkat dagitmak icin. Gerci 2 ayda batti da neyse. Sonuc olarak kiskanc dedikoducu iftiraci gorumce ben oldum. Eger erken davranip kendisinin ne mal oldugunu ortaya cikarsaydim bana iftira atamayacakti. Yani demem o ki elinizden geleni ardiniza koymayin. Ben yapmadim pismanim.

allaha havale etme, sistemın sana geri dönüşü yıllar sonra için soguduktan sonra oluyor
hatta senın bıle haberın olmuyor. sen geçmişinden başla kötülüğe :ssz: deeveye diken, adamı sss..... kn yaranır

bu mesaja bayıldım. kesinlikle aynı fikirdeyim. hak edene hak ettiği gibi davranacaksın.

:44:
Bizim gelin evlendikten sonra eski sevgilisinin profilini bulmus face de. Neyse bu bakmis ama oyle boyle bakmak degil bildigin aglayarak dizleri titreyerek. Bir arada bana demisti ki ben universitedeyken gormedigim sey yasamadigim cilginlik kalmadi demisti. Ben de artik pisman olmustur simdi bosuna gorumcelik yapmiyim diye bir sey demedim. Bu yaptiklari ortaya cikmaya baslayinca dikkat dagitmak icin olayi bana dondurdu. Ben kapi kapi dolasmisim bizim gelin fahisenin teki demisim. (Kendini biliyor olmasi ne kadar ilginc degil mi?) Herkese bunu boyle anlatti ve inananlar da oldu. Boyle yapinca kendi yaptiklarina kimse ihtimal vermeyecek kesin gorumcesi yaymistir diyecek. Zeka fiskiriyor yeminlen... Derseniz ki kardesin ne diyor bu ise, ogrendi karisinin yedigi haltlari ve karisi agzini kapatmak icin babasinin parasiyla dukkan falan acti kocasinin patronluk egosunu tatmin ederek yine dikkat dagitmak icin. Gerci 2 ayda batti da neyse. Sonuc olarak kiskanc dedikoducu iftiraci gorumce ben oldum. Eger erken davranip kendisinin ne mal oldugunu ortaya cikarsaydim bana iftira atamayacakti. Yani demem o ki elinizden geleni ardiniza koymayin. Ben yapmadim pismanim.

seninkide ilginçmiş . düşünüyorumda aklıma bişey gelmiyor. hem ne yapsam bana öle geliyoki takmıycaklar. ikiside birbirinden midesiz

:44:

seninkide ilginçmiş . düşünüyorumda aklıma bişey gelmiyor. hem ne yapsam bana öle geliyoki takmıycaklar. ikiside birbirinden midesiz

Degil mi ama karsindaki midesiz olunca insanin yapacak pekte birseyi kalmiyor. Biz hala inanamiyoruz o kadar muhafazakar biriydi ki kardesim karisinin boyle seyler yapmasina nasil goz yumdu inanamiyoruz. Mide meselesi yani.

Tatlim sen git,gizlice ilk dans müziklerini orkestraya rüsfet vererek Allah belaniii versin sarkisina cevirt :)))

Yapabilecek kötülük cokta,biz buna haddini bildirmek diyelim,cünkü hangi mantikla o tür foto yolluyor esine???
Cok merakliydiysa sana yollasayd.

Hele kaynin olacak herifte tam mallll.

Degil mi ama karsindaki midesiz olunca insanin yapacak pekte birseyi kalmiyor. Biz hala inanamiyoruz o kadar muhafazakar biriydi ki kardesim karisinin boyle seyler yapmasina nasil goz yumdu inanamiyoruz. Mide meselesi yani.

aynen bizdede öyle. o nasıl mide bilmiyorum. bide face e resimler atmışlar. ama ödü patlıyor onu tanıyan biri görecekte bişey yazıcak diye. o yüzden şeytan diyorki aç sahte profili ekle onu, yaz oraya bişilerki bütün listesi görsün

Tatlim sen git,gizlice ilk dans müziklerini orkestraya rüsfet vererek Allah belaniii versin sarkisina cevirt :)))

Yapabilecek kötülük cokta,biz buna haddini bildirmek diyelim,cünkü hangi mantikla o tür foto yolluyor esine???
Cok merakliydiysa sana yollasayd.

Hele kaynin olacak herifte tam mallll.

o düğüne ben gitmem bunu unutun :)))
eşime kafayı takmıştı herhalde, hiç evli olduğunu umursamadan. durumu bilen arkadaşlarım dedim bana bu kız senin ailendeki erkeklerle kafayı bozmuş herhalde illa aileye girecek diye

Yine de aklınızda bulunsun. İtinayla g*t pıçaklanır :27:
Ahahah çok tatlısın ya :D carrie kabul ederse intikam almasina yardim etmene mükemmel olur valla benim de aklıma geldi o yapmasın içimizden biri yapsın diye cunku anlaşılırsa onun birşey yaptığı daha büyük sıkıntı olur evliliği acisindan
allaha havale edin ki sizinde günah hanenize yazılmasın
Bence kisasa kısas bekleyip karşılığını obur tarafta alırız ama bu tarafta da icimiz sogumiycak her gecen hun daha çok nefret edicez bazı şeylerden kotuluk yapana sessiz kalinmamali bence yoksa daha çok tepene çıkarlar
fıtratımda yok ama böyle durmak :ssz:
Carrieee bence mishavisham olaya el atsin hatta eski sevgilisinin adini soyadını biliyosan onun adina hesap açıp ona mesajlar falan atsin seni geri istiyrm falan diye ve ozellikle sen onların yanındayken mesajlar atsin ki senin olduğunu anlamasın kaynin :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Müthiş dedikodu varmış burada ya içimdeki canavarı ortaya cikarcam :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kötülüğe karşı sen ne kadar kötülük yaparsan yap allahın verdiği ceza kadar ağır olmaz. eninde sonunda mazlum un ahını alır allah ama önemli olan sana kötülük yapanın başına gelenlerin neyin cazası olduğunu anlaması.

Back
X