• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir soru

Valla iki kisiden iftiraya ugradim hic ses etmedim allaha havale ettim. O an bende pislik yapmayi cok istemistim ama kendimi frenledim ve dedim Rabbim sana havale ediyorum sen herkesin icini disini daha iyi biliyorsun en Uygun "cevabi" sen verirsin. Ve Sonuc: Birisi 6 ay digeri iki yil sonra bosandi. Mutlu degilim ama gercekten huzurluyum. Allaha havale edin. ;)

sonucu çok merak ediyorum.
takipteyim...
anlamadığım görümceniz ile aranız niye kötü
arayı onlarla iyi tutun ki haklı oldugunuz zamanla daha iyi anlaşılır
eltini yolarım ben yolar
salak şey

Aslinda kotuluge kotulukle karsilik verme, Allah'a havale et derim ben.
Fakat senin konu kotulukten cok "terbyesizlik", daha dogrusu terbyesizligin alasi!
Kizin ailesi yokmu? Onkarla konusmayi denesen? Kizlarinin yaptigi terbyesizligi anlatsan?

Bizim gelin evlendikten sonra eski sevgilisinin profilini bulmus face de. Neyse bu bakmis ama oyle boyle bakmak degil bildigin aglayarak dizleri titreyerek. Bir arada bana demisti ki ben universitedeyken gormedigim sey yasamadigim cilginlik kalmadi demisti. Ben de artik pisman olmustur simdi bosuna gorumcelik yapmiyim diye bir sey demedim. Bu yaptiklari ortaya cikmaya baslayinca dikkat dagitmak icin olayi bana dondurdu. Ben kapi kapi dolasmisim bizim gelin fahisenin teki demisim. (Kendini biliyor olmasi ne kadar ilginc degil mi?) Herkese bunu boyle anlatti ve inananlar da oldu. Boyle yapinca kendi yaptiklarina kimse ihtimal vermeyecek kesin gorumcesi yaymistir diyecek. Zeka fiskiriyor yeminlen... Derseniz ki kardesin ne diyor bu ise, ogrendi karisinin yedigi haltlari ve karisi agzini kapatmak icin babasinin parasiyla dukkan falan acti kocasinin patronluk egosunu tatmin ederek yine dikkat dagitmak icin. Gerci 2 ayda batti da neyse. Sonuc olarak kiskanc dedikoducu iftiraci gorumce ben oldum. Eger erken davranip kendisinin ne mal oldugunu ortaya cikarsaydim bana iftira atamayacakti. Yani demem o ki elinizden geleni ardiniza koymayin. Ben yapmadim pismanim.

bu yaptıkları derken sadece facete görüp ağlaması ve bekarken çılgınlık yaptım demesimi
ne var bunda

Valla iki kisiden iftiraya ugradim hic ses etmedim allaha havale ettim. O an bende pislik yapmayi cok istemistim ama kendimi frenledim ve dedim Rabbim sana havale ediyorum sen herkesin icini disini daha iyi biliyorsun en Uygun "cevabi" sen verirsin. Ve Sonuc: Birisi 6 ay digeri iki yil sonra bosandi. Mutlu degilim ama gercekten huzurluyum. Allaha havale edin. :KK66:

evet ben iki kişiden iftira artı kötülüğe uğradım ve Allaha havale ettim. henüz bişi olmadı

biraz beklemem gerekecek sanırım:KK51:

Yok ciddi ciddi evleniyorlar. Olaylar zaten onlar ikisi tanismadan yaşandı kız Eşşek ler gibi pişman ousa yaptıklarından. Eski manitasi yla telde konuşuyorum sıkıntı yok ama çocuk evlendi 2 hafta once

sonucu çok merak ediyorum.
takipteyim...
anlamadığım görümceniz ile aranız niye kötü
arayı onlarla iyi tutun ki haklı oldugunuz zamanla daha iyi anlaşılır
eltini yolarım ben yolar
salak şey

Görüncemle başka konu yüzünden konuşmuyorum diğer konumda yazdım

Aslinda kotuluge kotulukle karsilik verme, Allah'a havale et derim ben.
Fakat senin konu kotulukten cok "terbyesizlik", daha dogrusu terbyesizligin alasi!
Kizin ailesi yokmu? Onkarla konusmayi denesen? Kizlarinin yaptigi terbyesizligi anlatsan?

Tanımıyorum ama geniş insanlarmis anladigim kadariyla

Back
X