bir soru

chardel

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2016
131
128
18
40
Kızlar bir sorum olacak.Bebek planlamıyoruz eşimle daha.Geçen ay ikinci adetimi de biraz kısa gördüm ve kistten endişelendim doktora gittim .Bana vajinal ultrason ile bakmadı.Ama yumurtalıklarıma doğru baktı sanırım buna siz karın mı diyorsunuz,yoksa karın dediğiniz direkt göbeğin üstü mü?Hamile olsam yaklaşık iki aya yakın bir zaman sonuçta bu,o ultrasonda görülürdü değil mi,kist gördü hormon testi istedi adetli iken gitmiştim zaten ,ama beta hcg fln istemedi.Benim de aklıma gelmedi.Yani hamilelik olsa idi yumurtalıklarımdaki kisti incelerken gözden kaçacak bir durum olmazdı herhalde değil mi

Son düzenleme:
"hormon testi istedi,ama kan testi fln istemedi"

bu nasıl oldu

hormon testi kan ile yapılmıyor mu

o testler adetin 3. günü yapılır adet ol gel demedi mi

bir de bu ay adet gününüz geçti mi

geçmedi ise bebek olsa görür mü sorusu neden aklınıza düştü anlayamadım

Kan testi istemiş.hormon testi kandan yapılıyor.

hormon testi kan testi oluyor zaten.
gittiğiniz doktor jinekolog, bu alanda 10 yıl ihtisas almış ve 1000lerce hasta görmüş biri, bence gözden kacırma payı %0.1 gibi bir oran, aynı zamanda kist varken gecikmeniz kısa adet görmeniz gayet normal. önce bir tedavi olun, sonra sağlıkla bebeğiniz gelir inşallah.

düzelteyim yani hormon testi istedi adetli iken gittim beta hcg istemedi,sadece bazıları hamile iken de adet görüyorlarmış .Bu konuda epey aklım karıştı.Bu ay adet günüme daha var.

çok teşekkür ederim inşallah

düzelteyim yani hormon testi istedi adetli iken gittim beta hcg istemedi,sadece bazıları hamile iken de adet görüyorlarmış .Bu konuda epey aklım karıştı.Bu ay adet günüme daha var.
Adetli îken gittiğiniz için hali ile gebelik testi istememiştir

Takmayın kafanıza adetiniz de geçilir böyle düşüncelere dalarsanız

Endiselenmeyin dediginiz gibi kistlerden dolayi oyle adet kisa surmustur yoksa doktor illaki anlar ve 2 ay olmus siz bile anlardiniz kanımca

bebek yumurtalıkta değil rahimde oluyor canım.kist kisttir bebekte bebek.karıştırılması mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…