bir soruda benden

candannn

O BENİM DÜNYAMMM
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
473
3
96
Edirne
kızlar aşırı agresif gergin eşi olanlar nasıl başa çıkıyorsunuz.bende yapım gereği hemen sinirlenen ama dk sında yatışan bi insanım çocuğum ve yanlızlığım yüzünden bu durumdayım.eşimde çok gergin bazen öyle bişey söylüyor ki sinirim tavan yapıyor.biliyorum sonu kötü olacak ama o anda çıkışıyorum altta kalırmı 10 dk bağırış çağırış.daha bir kere beni idare etmişliği yok.onun yüzünden 4 ay sakinleştirici içtim hayatımda ilk defa ısrar etti bıraktım.yada sürekli eleştiriyor bende hani karnı geniş derler öyle olmadığımdan sert çıkışıyorum yine kavga.siz nasıl davranıyorsunuz bu işin sırrı nedir ?istediğimi yada istemediğimi sinirimi yutup nasıl güzelliğiyle söylerim.taktit verin ne olur ?

İlaçları neden bıraktın?

bende sen gıbı sınırlı bırısıyımdır ve altta hıc kalmam esımde sınırlıdır herzaman deıl tabı ama ole cokta uysal bırısı deıldır uzun bır savas verdım ılk baslarda altta kalmamak adına ve artık bılıyordukı altta kalmayan bır es var karsısında sonra bırden saldım hıc sınırlenmıyorum ne solerse solesın umursamaz davranaıyorum oda bu duruma uyuz oluyor tabı cok zevklı tavsıye ederım bırsure sonra karsı tarafta sınırlerı alınmıs gıbı oluyor aramızda buyuk sorunlar yok sadece her evlılıkte edılen eften puften seyler ıste ama sen bu dedıgımı yap hıcc cvp verme otur bır koseye ıcınden sarkı soyle gulumse dınlemıyormus gıbı yap cok hos oluyor

eşinizle birlikte doktor yardımı alın, gerekli görürse sakinleştirici verir ve iyi ki bu yola başvurmuşum dersiniz. bu gibi hallerde en iyi çare, işin uzmanına gitmek ve sabırla verilen tedaviyi uygulamaktır...:kkk:

iki cambaz bir ipte oynamaz ya düşersin ya ben iterim
sizinki o hesap canım
biriniz inmezseniz o ipten işiniz zor
karakteristik bi sinir durumu söz konusu değilse tedavi olabilirsin veya o tedavi olabilir
hatta ikiniz de olabilirsiniz:22:

valla bu erkeklere pek birşey kar etmiyor bacım
afrodit arkadaşımızın dediği gibi yap
gerçekten zevkliymiş :1:

bence de umursamamak her zman en iyi taktik. gercekten relax bir insan olmak gerekiyor bu hayatta

bende sen gıbı sınırlı bırısıyımdır ve altta hıc kalmam esımde sınırlıdır herzaman deıl tabı ama ole cokta uysal bırısı deıldır uzun bır savas verdım ılk baslarda altta kalmamak adına ve artık bılıyordukı altta kalmayan bır es var karsısında sonra bırden saldım hıc sınırlenmıyorum ne solerse solesın umursamaz davranaıyorum oda bu duruma uyuz oluyor tabı cok zevklı tavsıye ederım bırsure sonra karsı tarafta sınırlerı alınmıs gıbı oluyor aramızda buyuk sorunlar yok sadece her evlılıkte edılen eften puften seyler ıste ama sen bu dedıgımı yap hıcc cvp verme otur bır koseye ıcınden sarkı soyle gulumse dınlemıyormus gıbı yap cok hos oluyor

güzel taktikmiş ama beni öyle tahrik ediyor ki bende altta kalmıyorum.herkes diyor erkek sinirlenecek kadın susacak kadın sinirlenecek yine kadın susacak yok yaa.bizimde o kadar gereksizki potmantonun üstünde boş parfüm şişesi en son kavgamız artık gücüm kalmadı.

iki cambaz bir ipte oynamaz ya düşersin ya ben iterim
sizinki o hesap canım
biriniz inmezseniz o ipten işiniz zor
karakteristik bi sinir durumu söz konusu değilse tedavi olabilirsin veya o tedavi olabilir
hatta ikiniz de olabilirsiniz:22:

ben istiyorum tedavi olmayı hatta hapla bile olsa ot gibi duyarsız olmak istiyorum.tahrik edici bişey söylediğinde amann diye gülmek şakaya vurmak istiyorum en çokta ben geriyorum.belki umursamasam tartışma olmayacak.offf çok zor dediğin gibi iki cambaz bir ipteyiz itişip duruyoruz.eşim işi yoğun zaman sorunu var dr için ayrıcada hasta olunca bile dr gitmeyen biri kolay kolay buna hiç ikna edemem :2:

güzel taktikmiş ama beni öyle tahrik ediyor ki bende altta kalmıyorum.herkes diyor erkek sinirlenecek kadın susacak kadın sinirlenecek yine kadın susacak yok yaa.bizimde o kadar gereksizki potmantonun üstünde boş parfüm şişesi en son kavgamız artık gücüm kalmadı.

kadın hep susucak dıye bırsey yokkı tatlım kadın dedıgın bence azcık cazgır olucak:) ılk once gercek yuzunu gosterıcek sonra salıcaksın yanı onu kaale almadıgını gosterıceksın davranıslarınla buda senın vucut dılınle bellı olucak bısı dıger yorumumdakı soyledıklerımı yapıcaksın bırak sen deıl karsı taraf sınır olsun yoksa kendı kendını yer durursun bos bı parfum sısesı ıcın

Son düzenleme:
benim odun da sinirlidir ama siniri çabuk geçer bazen saçma sapan şeylere sinirlenir bağırır çağırır ben sakin biri olduğum için susarım o an alttan alırım ama onun siniri geçince surat yaparım haksızlığını anlatırım bazen anlar özür diler bazen hala kendini haklı çıkarmaya çalışır:23:bizde durum böyle :40:sen de kendini kontrol etmeye çalış canım baktın tartışma büyüyecek başka odaya geçiçinden dua oku besmele çek biraz umursamaz ol canım benim önerilerim bunlar:31:

kelin köre diyceği olmazmıs

ben de sana tavsiye veremicem malesef aynı dertten bende müzdaribim
cevaplara bakıcam umarım faydalı seyler söylenir
gerçi en güzeli psikiyatriste gitmeleri baska yolu yok bu işin
yoksa biz sinir hastası olucaz

ilk 1 sene benim evliliğimde böyleydi. her yaptıgım batardı eşime.
ki cok severek evlenmiştik. en son ayrılma noktasına geldik.kesin karar vermiştim.
aileler devreye girdi gibi. sonra bende kendimi kontrol etmeyi basardım.
sabretmeyi ögrendim.o birsey söyleyince odfayı terkettim.
kendi kendime söylenmeye basladım.ve onun yaptıgını yaptım.
hatta bir keresinde markette hosuma gitmeyen birsey söylemişti.
bende lafımı söyleyip hızla baska reyona yöneldim.kalakaldı orda.
bir arkadasımızın yanında anlattı.peşinden kostum resmen aysenazın dedi. :1::1:
tınlamayacaksınız aynı ortamda bulunma o an terket orayı.
belli bi zaman sonra cıkan yeni tartısmada söyle içindekileri.
arada sırada kavga et bazende orayı terket. sasırsın verdiğin tepkilere. :34:
:45::45::45:

Back
X