• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir sorum olacak:(

herzamanmutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
140
31
98
Antalya
kızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim ekimde istanbula gitmeyi düşünüyorum bayramdan sonra ilk kez istanbula gidceğim hava soğukmu olur kaban bot giyilirmi acaba.ben antalyada olduğum için ekim burada daha sıcak oluyor

Bot,kaban değil de ince bir trençkot ya da 1-2 tane ince hırka al canım, serin oluyor bazen.Kısa kolun üzerine üşürsen giyersin,ben yanımda genelde şal bulunduruyorum

kızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim ekimde istanbula gitmeyi düşünüyorum bayramdan sonra ilk kez istanbula gidceğim hava soğukmu olur kaban bot giyilirmi acaba.ben antalyada olduğum için ekim burada daha sıcak oluyor

yagmur fıtına fortum hr şey olabilir.yagmur çizmesi iyi olabilir

kaban gerekmez ama trençkot ya da onun gibi ince bir şey..
bir iki hırka.. kapalı ayakkabı...
bir de ince şal al boynuna sarmaya lazım olabilir belki akşamları..
Ekim'de kış gibi olmuyor elbet ama bu aralar mevsimler değişti bir anda hortum çıktığı da olabiliyor valla :)

Ekimde genelde kar yağar. Kesinlikle kar cizmelerinizi falan getirin :KK53:
Saka bi yana da sadece geceleri serin olur, ince bir hirka getirebilirsiniz. ..

geçen hafta sonu istanbula gittim hava soğuk değil ancak yağışlydı
bu mevsimden sonra böyle artık
mont kaban gibi şeylere gerek yok
ama bir ceket ve şemsiyeyi ihmal etme
bot a da gerek olmaz
burnu kapalı bir ayakkabı işini görür

İstanbulda yaşayan bi insan olarak mevsim hakkında ne desek boş diyesim var :D Ziraa mevsim normali diye birşey kalmadı pek buralarda ama tabi kabana ihtiyaç duyacak kadar da değil.. Arkadaşların da dediği gibi trençkot uzun kollu ama ince bişeyler ve hırkalar gerekli olacak, bot çizme yerine de kapalı ayakkabılar alırsanız iyi olur. Genellikle yağmurlu olabilir o yüzden ayakkabı kısmını ihmal etmeyin der, iyi tatiller dilerim :)

Back
X