• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin iş için şehir değiştirmesi.

Bi konu açılınca ajan gibi eski konuları araştırıp buraya editleyip nasıl tekrar gündem yapmayı başarıyorsunuz ,belki düzeldiler belki aştılar belki konu sahibi bu konularının anılmasını istemiyor.
Bazen reelde 1 hafta önce olan derdimizi bile aşıyoruz çözüyoruz.
Kk de 10 yıl önce açtığım konular bile hortluyor yeri geliyor inanın ben unutmuş oluyorum.
Bu sitenin en kötü tarafı bu malesef eski konular 1 hafta içinde otomatik silinmeli
Önceki konu ve durum bu konudan bağımsız mı sizce ? Hayat bir bütün değil mi ? Bardak bir günde mi taşıyor ?

Bi konu açılınca ajan gibi eski konuları araştırıp buraya editleyip nasıl tekrar gündem yapmayı başarıyorsunuz ,belki düzeldiler belki aştılar belki konu sahibi bu konularının anılmasını istemiyor.
Bazen reelde 1 hafta önce olan derdimizi bile aşıyoruz çözüyoruz.
Kk de 10 yıl önce açtığım konular bile hortluyor yeri geliyor inanın ben unutmuş oluyorum.
Bu sitenin en kötü tarafı bu malesef eski konular 1 hafta içinde otomatik silinmeli
2 yıl önceden bahsetmiyor ki 2 ay öncesi. Biz kadınlarda hafıza balık gibi olduğundan dediğiniz doğru her şeyi bir haftada unuttuğumuz gibi herkes unutsun istiyoruz.

Önceki konu ve durum bu konudan bağımsız mı sizce ? Hayat bir bütün değil mi ? Bardak bir günde mi taşıyor ?
ben genel olarak söyledim,belki bu konu bağımsız değildir bilemiyorum ama genel olarak sürekli senin şu konum vardı diyip açtığı yeni konuya editlenmesine karşıyım

ben genel olarak söyledim,belki bu konu bağımsız değildir bilemiyorum ama genel olarak sürekli senin şu konum vardı diyip açtığı yeni konuya editlenmesine karşıyım
İsterseniz önce konuyu ve karşı çıktığınız mesajı da okuyun.

Genel bir söylemi belli bir yorum üzerinden paylaşınca; yorumu yazan kişiyi hedef almış ve hedef göstermiş oluyorsunuz.

Bazen bir seyi bitti sanıyoruz bitmiyor
Size göre hani sorunlu dönem bitmiş ya ona göre bitmemiş
Bas edemeyeceğini anlayıp sizi sürekli alttan almış olabilir ben şahsen acıdım yani uzaklaşmaktan başka çare görememiş bunun bir üst leveli intihar Allah korusun
Adamların canına yetmeyin ya sevmiş evlenmiş yazık günah siz bir cezamisiniz ki ona bunları yasatiyorsunuz
Ne kadar mutluyum harikulade bir eşim çok güzel bir ailem var da dedirtebilirdiniz değil mi ? Eşiyle muhabbeti olmayan erkeğin çocuğuyla da olmuyor kusura bakmayın dost acı söyler acilen kendinize çeki düzen verin
Gördüğüm en kötü zihniyete sahipsiniz bu arada ama ne desem anlamayacak kadar yüzeysel bir insan olduğunuza eminim. Bu adam zaten bana her şeyi en güzel şekilde yaşatıp her zaman benimle gurur duruyor. Şuraya sadece kötü hissettiğim 2 olay yazdığım için adamı intihar sürüklemişim gibi düşünecek kadar da düşmansınız hemcinslerinize. Ben de sizin adınıza üzüldüm açıkcası

Üzgünüm sizi üzmek de istemem ama adam sizden kaçmış durum onu gösteriyor
Sevilince narsist birine mi donusuyorsunuz neden peki
Bence siz terapi alın kendinize olsun yatiriminizi.
ek olarak zaten bu alanda eğitimim 😂 yani inanın kendime yatırım yapma fikrini çok önce gerçekleştirdim yine de teşekkürler yaratıcı fikirleriniz için

ek olarak zaten bu alanda eğitimim 😂 yani inanın kendime yatırım yapma fikrini çok önce gerçekleştirdim yine de teşekkürler yaratıcı fikirleriniz için
İnsan psikolog terapist olunca mental durumu hep yerinde mi oluyor? Hiç mi terapi almaya ihtiyacı olmuyor? Bunu da yeni öğrendik ya. Kardiologların kalp hastası olmaması gibi birşey herhalde.

İnsan psikolog terapist olunca mental durumu hep yerinde mi oluyor? Hiç mi terapi almaya ihtiyacı olmuyor? Bunu da yeni öğrendik ya. Kardiologların kalp hastası olmaması gibi birşey herhalde.
Hayır elbette herkes her şeyi yaşayabilir demek istediğim buna ihtiyacım olup olmadığını fark edebilecek durumdayım. Yazılan yanıtta narsist birine neden dönüşüyorsunuz diye sorulmuş. Bunun teşhisini de hiç bir bilgisi olmadığı birinin tek sorusundan yapmış. Bu fikir vermek, yorum yapmak değil hadsizlik yapmaktır kusura bakmayın.

Back
X