bir sorum olacaktı

cicilibicilikizcem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2016
16
5
1
36
evet çok takıntılı biriyim bu durumu kendi irademle halletmek istiyorum bu yüzden biraz yardım almak istiyorum. mesela bir şeyi yapmak istiyorum sonra kendime bunun bi takıntı olduğunu hatırlatıyorum kendimle inatlaşıp o şeyi yapmamay karar veriyorum sonra artık dayanılmaz hale gelip o şeyi yapıyorum. sizce kendimle inatlaşıp o davranışlarımı tamamen hayatımdan atmalı mıyım yoksa o davranışlarımı normale çevirmeye mi çelışmalıyım

Bunu herkes yapıyor artık insanların haytlarını merk ediyoruz özellikle mutsuz olduğumuz zamanlar
ya arkadaşım aynı zamanda görümcem ve bana çok kazık attı eşim de ilk zamanlar görmedi anlattım sonra sağolsun arkamda durdu bazen görümcem abuk subuk hareketler yapıyor eşime diyorum ben yapsam kızarsın ona niye bir şey demiyorsun eşimde babam bir şey desin kardeşim beni ilgilendirmiyor o benim kardeşim değil kendinle o aşağılığı bir tutma diyor ama bende takıntı oldu ne yapıyor ne ediyor sürekli takipteyim

Sevmediğin için.açık arıyor olabilirsin ya da hata yapsım mutsuz olsum diye amam boşver başkası için değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…