bir sorum olucaakk

nsllllll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
69
20
32
merhabalar 23 yasında evlı bır bayanım. benımde bır sorum olucak.. gecen ay, yani 28 subatta adet olmam gerekıyordu malesef olmadım ama 2 ay kadar ılıskıde yasamamıstım. ona ragmen adet gormedım. adet gecıkmesının 4.gunu esımle bebek amaclı bırlıktelık yasadk ve bugun tam 1 hafta oldu adetım gecıkelı. adet donemının verdgı stres agrılar sıkıntı sıvılce vs hpsını yasıyorum ustelık. goguslerım de hassas. hamıle olma ıhtımalım var mı onuda bılmıyorum benı bılgılendırırsenızz sevınırım sımdıden tesekkurler Hoppa

merhabalar 23 yasında evlı bır bayanım. benımde bır sorum olucak.. gecen ay, yani 28 subatta adet olmam gerekıyordu malesef olmadım ama 2 ay kadar ılıskıde yasamamıstım. ona ragmen adet gormedım. adet gecıkmesının 4.gunu esımle bebek amaclı bırlıktelık yasadk ve bugun tam 1 hafta oldu adetım gecıkelı. adet donemının verdgı stres agrılar sıkıntı sıvılce vs hpsını yasıyorum ustelık. goguslerım de hassas. hamıle olma ıhtımalım var mı onuda bılmıyorum benı bılgılendırırsenızz sevınırım sımdıden tesekkurler Hoppa
eczanede hamilelik testi tukenmis mi? :-)

Test yap 1 hafta geçmiş idrar testinde çıkar canım

1 hafta gectı ama öncesinde cınselık yasamadım. adetım gecelı 4 gun olmustu ole bırlıktelık yasadık esımle . yanı bundan 3 gun once yasadık. 3 gunde hamıle kalmıs olabılrmıyım bılemıyorum

dollenme 6 gun icinde gerceklesir ama bence siz hamilelikten cok neden 2 ay suresince adet olmamaniza takilin ve bi kadin dogum uzmanindan yardim alin.adet olmadiginiza gore yumurtlamada sorun yasiyor olabilirsiniz.

3 gunde hamilelik belirtisi mumkun degil. Test icin de iliskiden sonra en az 10 gun gecmis olmasi gerekir.

yani denemek lazim : )

daha öncede yalancı hamılelık yasadım ıkı hafta elım karnımda gezmıstım kan testınde ve evde yapılan testte olumsuz cıkınca 3 gun aglamıstım ama belırtıler tamdı. sımdıde aynı seyı yasamaktan cok korkuyorum :KK17: :KK42:

Kan testinde hemen çıkıyor, diye arz edilmişti bize.

evet haklısınız ben suanda esımden dolayı doguda yasıyorum şırnakta burdakı hastanelerde pek ılgı alaka yok bastan savıyorlar resmen. basım uyusuyordu donuyordu gıttım acıle bı kan testı yapmadan dırek agrı kesıcı ıgne vurdular bırde dıyorlarkı hocam bız bunu yapalım sıkayetın devam ederse ole gelır derdını anlatrsın ..:S eve geldım dahada fenalasmıstım .yanı dusunemıorlar bıle hamıle olabılr bı test yapalım oncesınde dıye. bu yuzden hastaneyede gıtmekten korkuyorum acıkcası. dktor ble yok hepsı stajer

evet haklısınız ben suanda esımden dolayı doguda yasıyorum şırnakta burdakı hastanelerde pek ılgı alaka yok bastan savıyorlar resmen. basım uyusuyordu donuyordu gıttım acıle bı kan testı yapmadan dırek agrı kesıcı ıgne vurdular bırde dıyorlarkı hocam bız bunu yapalım sıkayetın devam ederse ole gelır derdını anlatrsın ..:S eve geldım dahada fenalasmıstım .yanı dusunemıorlar bıle hamıle olabılr bı test yapalım oncesınde dıye. bu yuzden hastaneyede gıtmekten korkuyorum acıkcası. dktor ble yok hepsı stajer
Yalnız sizin döllenmenin tamamlanmasına birkaç gün var teknik olarak.
Gerçekleşir gerçekleşmez çıkar kan testinde ama ben belirtilere takıldım.
Ben bunları 6-8 haftada yaşıyordum.

3 gunde hamilelik belirtisi mumkun degil. Test icin de iliskiden sonra en az 10 gun gecmis olmasi gerekir.

bende henuz belırtı yok zatende gecen ay( gun once) neden adet olmadıgımı bılemıyorum . sonrasındada ılıskı yasayınca bebek amaclı emın olamadım bıldgm herseyıde unuttumha :KK70:

Yalnız sizin döllenmenin tamamlanmasına birkaç gün var teknik olarak.
Gerçekleşir gerçekleşmez çıkar kan testinde ama ben belirtilere takıldım.
Ben bunları 6-8 haftada yaşıyordum.

bu belırtıler benm adet belırtılerım normalde gogus agrılarım bel kasık agrısı skntı stres bunalım halı fzla hassasıyet . bunları ben hep adet donemınde yasardım. adette olmadım normalde 7gun once olmam gerekıyordu olmadım . bende 3gun once esımle beraber oldum bebek duusncesıyle ıste :)

dollenme 6 gun icinde gerceklesir ama bence siz hamilelikten cok neden 2 ay suresince adet olmamaniza takilin ve bi kadin dogum uzmanindan yardim alin.adet olmadiginiza gore yumurtlamada sorun yasiyor olabilirsiniz.

sadece bu gecen ay yasadım bu sorunu adet olmadım yanı. bu ayın 28ındede olmazsam hamılelıkte cıkmazsa mutlaka doktora basvurcam

3 günde gebelik belli olmaz. 1 hafta daha bekleyin kan testi yaptirin.

X