bir sorum olucak

simce123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
569
189
benim küçük ev aletlerim tamam ıvır zıvır olarak ta az bir eksiğim var ve bide bulaşık ve çamaşır makinem eksik ben hem çalışıp çeyiz alıyorum hemde ev geçindiriyorum, sözlüm de parasını fazla harçadığı için annesi yani kaynanacığım kızım elindeki parasını al gönderdiği parayla kendine bulaşık makinesi al taksidini öde kendi paranla da çamaşır makineni al dedi bunu anneme söyledim kızım alabildiğini al alamadığın kalsın dedi yarın öbür gün bulaşık makinesini de biz aldık derler diye kabul etmek istemedi laf gelmesin yarın öbürgün diye sizce ne yapmalıyım

Bulaşık makinası bence yeni evliler için gerekli değil ne kadar bulaşık çıkaracaksınız ki. O yüzden kendinizi hiç sıkıntıya sokmayın ilerde alınır. Annen doğru düşünüyor olabilir bazı insanlar malesef sonradan yaptıklarını başınıza kakıyor bu yüzden ne onlar laf söylesin ne siz canınıza sıkın. istemiyorum şimdi bulaşık makinası annem bana daha sonra alacak deyin kapansın konu :KK25:

Bulaşık makinası bence yeni evliler için gerekli değil ne kadar bulaşık çıkaracaksınız ki. O yüzden kendinizi hiç sıkıntıya sokmayın ilerde alınır. Annen doğru düşünüyor olabilir bazı insanlar malesef sonradan yaptıklarını başınıza kakıyor bu yüzden ne onlar laf söylesin ne siz canınıza sıkın. istemiyorum şimdi bulaşık makinası annem bana daha sonra alacak deyin kapansın konu :KK25:
haklısın da daha sonraya kaldımı alınmaz alınırken alayım diyorum bende sözlümün bana kendi ihtiyaçlarımı almam için gönderceği paradan al dedi kaynanam o para artık benim karışamam onlarda almış olmaz ki off çok yorucu işler bunlar

Ama kaynanan oğlunun sana para gönderdiğini biliyo sende alırsan o parayla almış olacaksın yani annenin dediğine çıkıyo olay bence bi düşün. Benim teyzeminde yoktu bulaşık makinası 27 yaşında oğlu var düşün yeni bu sene aldılar bulaşık makinası ki biz kalabalık bi sülaleyiz :KK70: yani çokta ihtiyaç değil bence ama sana kalmış :KK48:

kaynanam diyo zaten gönder benim kızıma para diye sen para tutamıyon diye hem öyle laf etçek kişilerde değiller bende söyledim zaten ben şimdi alırım sonra biz aldık derseniz kötü olur diye neden diyelim daha iyi eksiğini almış olursun dediler öncedende böyle bişey olmuştu da hiç para lafı yada biz aldık lafı yapmamışlardı

benim küçük ev aletlerim tamam ıvır zıvır olarak ta az bir eksiğim var ve bide bulaşık ve çamaşır makinem eksik ben hem çalışıp çeyiz alıyorum hemde ev geçindiriyorum, sözlüm de parasını fazla harçadığı için annesi yani kaynanacığım kızım elindeki parasını al gönderdiği parayla kendine bulaşık makinesi al taksidini öde kendi paranla da çamaşır makineni al dedi bunu anneme söyledim kızım alabildiğini al alamadığın kalsın dedi yarın öbür gün bulaşık makinesini de biz aldık derler diye kabul etmek istemedi laf gelmesin yarın öbürgün diye sizce ne yapmalıyım
Ben senin yerinde olsam gönderdiği parayı biriktiririm evlendigimde alirim yapabilirsen öyle yap hem aileni gecmemis olursun hem onlarin soyleyecek lafları olmaz

doğru söylüyosunuz aslında çok sağolun yada parayı biriktirir başka ihtiyacımı alırım

X