bir sorum vaar

krc05

everything is ok:)
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
1.270
1.219
133
herkese merhaba,

arkadaşlar kafam karıştı;

yumurtlama döneminde beyaz akıntı oluyor diye biliyorum. benim bu ay adetimin 12 ve 13. günlerinde beyaz akıntım oldu.

ancak ov. testi kullandığımda 15.günde yumurtluyor gibi görünüyorum.

daha önce yaptığım ov. testlerinde çift çizgiyi yakaladıktan sonra ilk ay 11 gün sonra, ikinci ay 12 gün sonra adet oldum (adetten geriye 14 gün sayın yumurtlama zamanı için diyolar, buna uymuyor işte)

sizce beyaz akıntımın olduğu gün mü yumurtladım, 15.gün çift çizgiyi gördüğümde mi?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler:)

Bence akinti daha guvenilir bir ihtimal

hımm.. aslında bana da daha mantıklı geliyor sonuçta vücut haber veriyor bir şekilde di mi? teşekkür ederim:)

başka yorum varsa alabilirim.. neden böyle farklı zamanlarda oluyor anlamıyorum...

Çift cizgiyi aynı kalınlıkta gördüğün an yumurtlama anındasın say. Zaten akıntı da yumurtlamaya hazırlıktır. O yüzden hesabınızda ciddi bir yanılma olmaz. 11. - 13. - 15. - 17. Günlerde ilişkiye girerseniz ciddi olarak şansınız artar. Ama sonuçta herşey nasib. :)

Bence akıntıdan her zaman emin olamazsınız. Çünkü kadınlarda birçok sebepten dolayı akıntı gelir. Elbette ki yumurtlama döneminizin geldiğinin habercisi olma ihtimali yüksek ama hiçbir zaman yüzde yüz emin olamazsın.

Kendini yokla bakalım, yumurtalıklarının orda aniden (hafif) bir sancı hissediyor musun hiç? Veya elinle bastırınca acıyor mu? Yumurtlama sonrası bazı kadınlarda (cok) hafif adet sancısı hissedebiliyorlar, böyle de öğrenebilirsiniz. Tabi acıyı hissedince iş işten geçmiş olur ama sonraki aylarda bilirsiniz o zaman.

Çift cizgiyi aynı kalınlıkta gördüğün an yumurtlama anındasın say. Zaten akıntı da yumurtlamaya hazırlıktır. O yüzden hesabınızda ciddi bir yanılma olmaz. 11. - 13. - 15. - 17. Günlerde ilişkiye girerseniz ciddi olarak şansınız artar. Ama sonuçta herşey nasib. :)

Bence akıntıdan her zaman emin olamazsınız. Çünkü kadınlarda birçok sebepten dolayı akıntı gelir. Elbette ki yumurtlama döneminizin geldiğinin habercisi olma ihtimali yüksek ama hiçbir zaman yüzde yüz emin olamazsın.

Kendini yokla bakalım, yumurtalıklarının orda aniden (hafif) bir sancı hissediyor musun hiç? Veya elinle bastırınca acıyor mu? Yumurtlama sonrası bazı kadınlarda (cok) hafif adet sancısı hissedebiliyorlar, böyle de öğrenebilirsiniz. Tabi acıyı hissedince iş işten geçmiş olur ama sonraki aylarda bilirsiniz o zaman.

siz de ov testindeki gerçektir diyosunuz. işte beni şaşırtan hep çift çizgiden 14 gün sonra adet diyorlar, benm de çift çizgiden 11-12 gün sonra geliyor adetim. Acaba daha önce yumurtladım da test beni şaşırtıyor mu diye merak ettim.

evet önceki aylarda hep hissettim, ağrım oldu hatta bi kere dr.a gittim noluyo diye.

aslında günaşırı ilişki olduğunda kaçırılmaz, dediğiniz tarihlerde denedik, bugün de 15.gün bakalım hayırlısı.. evet nasip valla, hayırlısı olsun hepimiz içinnnn......:))))

teşekkür ederimm:))

Back
X