Bir sorum var bakar mısınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

ebis

Ziyaretçi
Kızlar hormon testleri ne zaman yapılır yani adet günümü yoksa yumurtlama gününe yakın mı ve rahim filmi ne zamna çekilir bilgi verirseniz sevinirim.fisfisfis

benim hormon testlerim 11. ve 24. gün yapılmıştı rahim filmi çektirmedim ama adet sonrası 2 yada 3.gün diye biliyorum.

canım hormon testini adetinin 3. günü yaptırıyosun...ama film konusunda bir bilgim yok

Kızlar hormon testleri ne zaman yapılır yani adet günümü yoksa yumurtlama gününe yakın mı ve rahim filmi ne zamna çekilir bilgi verirseniz sevinirim.fisfisfis

merhaba canım hormon tahlili adetin 1 ila 5. gün arasında yaptırılıyo ama genellikle 2.3.günler yartırtıyolar doktorlar rahim filmide adetin bittikten sonra 3 gün içinde çektirmek gerekiyo canım benim öle olmuştu allah yardımcın olsun canım başka sorun olursa bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım

Hormon testlerim adetin 3. gününde yapıldı. Rahim filmim adetin tam 4. gününde çekildi.

canım arkadaşlar sana yardımcı olmuşlar zaten ama bende yazayım tekrar:)
benimde hormon tahlillerim adetimin 3.günü yapılmıştı adetten sonrada 3.gün hsg için çağırmıştı doktorum.umarım yarımcı olmuşuzdur.
Zaten bunları san doktorun söyler..

hepsini yaptırmış biri olarak hemen yardımcı olayım..
hormon testleri adetin 3.günü yapılıyor..yani en sağlıklı sonuçlar o zaman alınır...
hsg ise adetin biter bitmez yapılıyor..çünkü gebelik ihtimalinin sıfır olması lazım..aksi takdirde hamileysen bebeğe zarar verebilir.........

hormon testi adetin 2-3 veya 4. günü yapılır....rahim filmi ise muhtemel bir gebeliğin sonlanmaması için adet bitimindeki bir kaç gün içinde çekilir...

arkadaşlar çok teşekkür ederim bilgiler için sağolun

hormon testleri adet bitiminin 3 günü yapılıyo rahim filmi ilk 10 gün içinde yapılıyo bende dün çekdirdim rahim filmini

hormon testleri adet bitiminin 3 günü yapılıyo rahim filmi ilk 10 gün içinde çekiliyo bende dün çekdirdim rahim filmini

ben de hormon testlerimi adetin 3. günü yaptırmıştım. sadece progesteron yani yumurtlama olup olmadığını tespit eden hormon testini adetin 21. günü yaptırmıştım. rahim filmini de adetin 8. günü çektirdim.

hormon testlerim regli nin 2. günü yapıldı.... rahim filmi ise regli bitiminden sonra 2 gün içinde çekilmeli.... geçmiş olsun tatlım...........

kızlar sağolun ama rahim filminden korkuyorum açıkçası anlatılanları okuyorumda ürktüm ya çok canın yanıyor mu nasıl bişey bu

merhaba arkadaşlar.benim bugün adetimin 1.günü.ben hormon tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırcam.araya cumartesi pazar girdi.pazartesi 4.gün oluyor:18: hormon tahlilleri hangi zamanlarda yapılıyor lütfen bilen bir arkadaşım cevap yazsın :40:

ben de tatil olduğu için 4. günü kandan hormonlarıma baktıracağım.inşallah dr 4. gün olmaz demez.

Back
X