Bir sorum var kızlar,fikirlerinize ihtiyacım var...

bu durumu değiştir diye ısrar ediyorum çünkü hep böyle giderse evlilik zor bi hale geliyor.hep sen alttan almak zorunda kalıyorsun.hatta bir yerden sonra alttan alsanda düzelmemeye başlıyor.o yüzden hazır elindeyken şimdiden bu durumu değiştir.sen beni dinle bak.evlendikten sonra çok pişman olursun

hepınıze ayrı ayrı cok tesekkur ederım yorumlarınız ıcın..hepsını dıkkatlıce okudum ve suana kadar gıt konus dıyen kımse olmadı...

hem sen alttan almaya alıştırmışsın. hem de 3. kişiler yüzünden sana bunu yapabilen bir insanmış. bence en mantıklısı. ondan cevap bekle. o senin garantide olduğunu anlamış durumda. seni kaybedebileceğini ve senin kendine güvendiğini ona hissettir. seni kaybetmekten korkuyorsa kendisi alttan alacaktır. ama sırf arkadaşı yüzünden ayrılacaksa senden zaten sen arkadaşından daha değerli değilsin demektir. boşver

çünkü karşınızdaki birinci dereceden akraba değilse,kimsenin önünde eğilmeye gerek yok.isterse on yıllık sevgiliniz olsun.bence sabırlı olun bekleyin adım atmayın,sizi kaybetme korkusunu hissetsin,bakalım ne yapacak.her zaman sizi haksız çıkarma meselesine gelince; eğer yüz yüze konuşuyorsanız koluna dokunarak anlıyorum sen de haklısın fakat... diye devam ederseniz cümlelerinize kendini rahat hissedecektir onu anladığınızı anlayacaktır.bu bir iletişimi kolaylaştırma yoludur.
kararlı olun,başarılar:3:

Back
X