minnos26 Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Eylül 2013 Mesajlar 5.477 Emoji Skoru 3.737 Puanlar 248 5 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Pink_Butterfly92 #21 Pink_Butterfly92 .!.: Bakildi evet.. Evet 13tane parol içtim banamisin demedi nasil gecti o gunler bir ben bilirim o kadar ilaca ragmen.. Genişletmek için tıkla... ağrı kesici iğne vurdursanız onun yerine.. çok zararlı olabilir çünkü o kadar ilaç
Pink_Butterfly92 .!.: Bakildi evet.. Evet 13tane parol içtim banamisin demedi nasil gecti o gunler bir ben bilirim o kadar ilaca ragmen.. Genişletmek için tıkla... ağrı kesici iğne vurdursanız onun yerine.. çok zararlı olabilir çünkü o kadar ilaç
Miaelle Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 2.748 Emoji Skoru 3.784 Puanlar 48 5 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Pink_Butterfly92 #22 Pink_Butterfly92 .!.: Ya insallah cunku adet dongumu etkileyen birseyde yok.. 2 ay once prolaktin 28 cikmisti. O yuzden bende acaba diye buna umut bagladim Genişletmek için tıkla... Prolaktin değerim çok yüksek değil çok oynama yapacağını sanmam bence yavaş yavaş hazırlanıyorsun hamileliğe.
Pink_Butterfly92 .!.: Ya insallah cunku adet dongumu etkileyen birseyde yok.. 2 ay once prolaktin 28 cikmisti. O yuzden bende acaba diye buna umut bagladim Genişletmek için tıkla... Prolaktin değerim çok yüksek değil çok oynama yapacağını sanmam bence yavaş yavaş hazırlanıyorsun hamileliğe.
Pink_Butterfly92 🐾🐣 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 8.935 Emoji Skoru 14.791 Puanlar 248 5 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Pink_Butterfly92 #23 minnos26 .!.: ağrı kesici iğne vurdursanız onun yerine.. çok zararlı olabilir çünkü o kadar ilaç Genişletmek için tıkla... Cnm zaten cok kanamam gidiyor o halde igne vurdurmaya gitmek bana ölüm geliyor. Apranax agrimi kesiyor ama apranaxtada hamilelik planladiginizda birakin yaziyor.
minnos26 .!.: ağrı kesici iğne vurdursanız onun yerine.. çok zararlı olabilir çünkü o kadar ilaç Genişletmek için tıkla... Cnm zaten cok kanamam gidiyor o halde igne vurdurmaya gitmek bana ölüm geliyor. Apranax agrimi kesiyor ama apranaxtada hamilelik planladiginizda birakin yaziyor.
Pink_Butterfly92 🐾🐣 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 8.935 Emoji Skoru 14.791 Puanlar 248 5 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Pink_Butterfly92 #24 Zekisarisin61 .!.: Prolaktin değerim çok yüksek değil çok oynama yapacağını sanmam bence yavaş yavaş hazırlanıyorsun hamileliğe. Genişletmek için tıkla... Ay hadi inşallah :)
Zekisarisin61 .!.: Prolaktin değerim çok yüksek değil çok oynama yapacağını sanmam bence yavaş yavaş hazırlanıyorsun hamileliğe. Genişletmek için tıkla... Ay hadi inşallah :)