Bir sorum var

Aşırı kıskanç ve kısıtlayıcı olup olmadığına dikkat edin. Fazlası ileride baskıya dönüşür ve bunaltır çünkü

Yaşınız çok genç daha önünüzde uzun yıllar var. Daha hayatın tadını çıkarmadınız bile. Yaşanacak çok şeyiniz olacak.

Kendine güvenen ve olgun erkekler yanında taşıdığı kadından gurur duyarlar. Kimse karışamaz normalde ama Benimleyken giy demekte bir seçenektir. 10 sene sonra kendinizi nerede görüyorsunuz bir düşünün.

boyleleri herseyine karisir. Giyimine, hareketlerine, sesinee. Iyi dusun bence evlenmeden

Teşekkürler düşünceniz için

Yaşınız çok genç,ilk baştan nasıl davranırsanız öyle gider,bence elbiseniz aşırı dekolteli ve kısa değilse kıskançlığın gereği yok.Hoş herkesin giyim tarzı farklıdır,en başta nasıl kabul ettiyse öyle devam edebilmeli.Yarın birgün daha fazla baskı yaşarsınız dikkatli olun.

Kimse için değil kendini nasıl mutlu hissediyorsan onu giy eşinde saygı duymayı öğrensin sen karışıyormusun ona daha şimdiden başlamış evlenince hiç giydirmez

Benim kocam karışır kıyafetime. Dar, dekolte, kısa, yüksek topuk giydirmez. Kırmızı rujdan nefret eder. Bence kıskandığından giydirmiyor ama o “sadeliği seviyorum, sana spor daha yakışıyor” diye kılıf uydurdu çakal Carlos Bekarken çok giydim. Adamlar göz hapsine filan alıyor. Şimdi hiç gerek yok. Zaten benim adam geri kafalı. Allah korusun biri laf atar filan. Al başına belayı.

Ben herseyden once uslup , yer zaman iliskisine cok bakarim. Tabi senin yasindayken bakmazdim. Cok tecrubesizdim. Kafaya takilcak bisi yok. Adam dogru davranmamis bence ama bu yuzden de kimse terkedilmez inat gidilmez. Konuyu o uzatiyosa bu adamla evlenmeden once baya bya dusun deeim. Sen uzatiyosan uzatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…