Bir sorum var

Ya bir düşünün,ben gelir gelmez bunu söyledi insan bir hoşgeldin der nasılsın falan der yüzü de düştü beni görünce bunu düşünmekte haklıyım yani
Bundan sevmediği ortaya cıkmaz ki. Adam zaten karşı olduğu bişeyle karşılaşınca size değil oraya odaklanmış hepsi bu.

Kıyafetinize karıştırmayın o mesafeyi önceden koymalıydınız. Yarın bir gün evlendiğinizde dizlerinizdeki elbiseye laf eden elbisenin kendisinede pantolonunada laf eder. Bunlar giderek artmaya devam eder. En son perdeler niye açık olur

Kıyafetinize karıştırmayın o mesafeyi önceden koymalıydınız. Yarın bir gün evlendiğinizde dizlerinizdeki elbiseye laf eden elbisenin kendisinede pantolonunada laf eder. Bunlar giderek artmaya devam eder. En son perdeler niye açık olur
Böyle bir şey olsa iki sene içinde mutlaka olurdu,zaten benim giyinme ile ilgili bir problemim yok öyle de giyinebilirim önemli olan birbirimizi anlamamız

Bende sizin gibi düşünüyorum ama başta herşeyi kabul etmiş şu saatten sonra adamın tepkisi değişir mi bilemiyorum. Ama yorumunuz kişiden kişiye değişiyor. Benim eşimde karışırdı başlarda sonradan sonraya değişti. Kafa yapısını değiştirmek için duruş önemli. Ama kızın yaşı da evlilik için küçük yönetebileceğini sanmıyorum.

Anlayamadım,biraz açıklar mısınız lütfen?
Ayrılmanız hayrınıza olur kısaca.
Burada erkekler var diyen zihniyetteki bir insan, ileride çalışma hayatınıza, gittiğiniz mekanlara, kendi başınıza hareket etmenize de karışır.
Mesele sadece giyim değil, ki bana kalsa o bile başlı başına bir sorun.

Böyle bir şey olsa iki sene içinde mutlaka olurdu,zaten benim giyinme ile ilgili bir problemim yok öyle de giyinebilirim önemli olan birbirimizi anlamamız
Daha yaşın 21 bak benden sana abla tavsiyesi karşındakine sınırını koymalısın. Senin gibi olan yakın arkadaşım bır kaç ay önce nişan attı. Niye biliyor musun? Üniversitede senin gibi olan sevgilisi kıyafetine karışırdı. Giderek arttı. Nişanlandı kız ufacık bir şey olduğunda şerefsizden tut her türlü hakareti etmiş. Ailesinin yanında senin kızına pantolon gıyme dıyorum giydı 12 de watsapa girme dedim girdi diye saydırdı. Ablalarına hakaretler ettı. Bunları nişan attıktan sonra söyledi. Çoğu kızımız benı kıskanıyor sevdiğinden böyle yapıyor sanıyor :olamaz: Halbuki kişi kendinden bilir. Emin ol şurada bir iki seneye tanıyamıcaksın ne kendini ne onu

Bende sizin gibi düşünüyorum ama başta herşeyi kabul etmiş şu saatten sonra adamın tepkisi değişir mi bilemiyorum. Ama yorumunuz kişiden kişiye değişiyor. Benim eşimde karışırdı başlarda sonradan sonraya değişti. Kafa yapısını değiştirmek için duruş önemli. Ama kızın yaşı da evlilik için küçük yönetebileceğini sanmıyorum.
Bakın arkadaşlar,ben baştan kabul ettim çünkü bende aşırı kıskancım ve o da bunu kabullendi önemli olan aradaki saygı,galiba onu yanlış anladım çünkü ikimiz baş basayken giyinebilirsin demek istemiş ben çok açık giyinmem zaten eğer bu kısıtlama bana fazla gelseydi asla kabul etmezdim zaten her şeyden önce insan kendine değer vermeli ne de olsa

Başta kabul etmiş olması sınır koymaması zaten saflık. Adam artık nasılsa ben ne desem kabul eder kafasında şurada yazdıklarından bile ben gidişatı çözdüm. Hiç şaşmaz kızımız kendini bile tanıyamayacak

Ayrılmanız hayrınıza olur kısaca.
Burada erkekler var diyen zihniyetteki bir insan, ileride çalışma hayatınıza, gittiğiniz mekanlara, kendi başınıza hareket etmenize de karışır.
Mesele sadece giyim değil, ki bana kalsa o bile başlı başına bir sorun.
O konuları konuştuk zaten bunlara karışmaz kendisi şu an da çalışıyorum ben sadece giyime karışır fazlası olursa ayrılacağımı baştan söyledim çünkü

Daha yaşın 21 bak benden sana abla tavsiyesi karşındakine sınırını koymalısın. Senin gibi olan yakın arkadaşım bır kaç ay önce nişan attı. Niye biliyor musun? Üniversitede senin gibi olan sevgilisi kıyafetine karışırdı. Giderek arttı. Nişanlandı kız ufacık bir şey olduğunda şerefsizden tut her türlü hakareti etmiş. Ailesinin yanında senin kızına pantolon gıyme dıyorum giydı 12 de watsapa girme dedim girdi diye saydırdı. Ablalarına hakaretler ettı. Bunları nişan attıktan sonra söyledi. Çoğu kızımız benı kıskanıyor sevdiğinden böyle yapıyor sanıyor :olamaz: Halbuki kişi kendinden bilir. Emin ol şurada bir iki seneye tanıyamıcaksın ne kendini ne onu
Dediklerinizi ona da aktarıcam, teşekkür ederim

O konuları konuştuk zaten bunlara karışmaz kendisi şu an da çalışıyorum ben sadece giyime karışır fazlası olursa ayrılacağımı baştan söyledim çünkü
Bununla sınırlı kalacağına asla ama asla inanmıyorum.
Erkek diye ayırmaya da gerek yok, her insan evlenince daha önce tahammül ettiği şeyi, evlilik birliğinde sorun etmeye başlıyor.
Bugün siz onun bir davranışını görmezden gelirken, 7 24 aynı evde olunca gözünüze batacak ve kavgasını edeceksiniz.

Demem o ki, şuanlık kıyafet meselesiyle kalmayacak, asla ama asla kalmayacak.

Başta kabul etmiş olması sınır koymaması zaten saflık. Adam artık nasılsa ben ne desem kabul eder kafasında şurada yazdıklarından bile ben gidişatı çözdüm. Hiç şaşmaz kızımız kendini bile tanıyamayacak
Bazı şeylerin farkında olmayabilirim yaşım küçük ve daha birkac yıl evlenmeyi düşünmüyorum, eğitimli ve üslubunu bilen biriyim bunu saf olarak nitelemek doğru mu size kalmış asla saygıda kusur etmem,sadece birkaç yıl daha onu iyice tanırım eğer ki böyle fazladan bir şey olursa tabiki bu da benim degerlerime aykırı ve ayrılırım

Bununla sınırlı kalacağına asla ama asla inanmıyorum.
Erkek diye ayırmaya da gerek yok, her insan evlenince daha önce tahammül ettiği şeyi, evlilik birliğinde sorun etmeye başlıyor.
Bugün siz onun bir davranışını görmezden gelirken, 7 24 aynı evde olunca gözünüze batacak ve kavgasını edeceksiniz.

Demem o ki, şuanlık kıyafet meselesiyle kalmayacak, asla ama asla kalmayacak.
Bunu onunla en ince ayrintisina kadar knusucam gerekirse ortadan kaldırmasını söyleyeceğim

Bazı şeylerin farkında olmayabilirim yaşım küçük ve daha birkac yıl evlenmeyi düşünmüyorum, eğitimli ve üslubunu bilen biriyim bunu saf olarak nitelemek doğru mu size kalmış asla saygıda kusur etmem,sadece birkaç yıl daha onu iyice tanırım eğer ki böyle fazladan bir şey olursa tabiki bu da benim degerlerime aykırı ve ayrılırım
Saflığı kötü anlamda kullanmadım ki safın bir çok anlamı var. Masum, iyi niyetli bla bla. Anladığın tarzda bile nitelemiş olsaydım emin ol aklının başına gelmesi için söylerim. Zaten yaşın çok küçük nişan bile erken ama sakın hemen bır kaç seme içinde çat evlenme sonra abla haklıymışsınız diye konu açarsın. Çevremizde bu tarz kişileri iyi biliyoruz. Şimdi kıyafetten girer yarın çalıştığın yerde istediğin bir şeyi giysen bu zihniyette ki biri vay efenim kime süslendin yok efenim sen çalıştıkça burnun havaya kalktı bir hallere büründün bla bla der durur.

Saflığı kötü anlamda kullanmadık ki safın bir çok anlamı var. Masum, iyi niyetli bla bla. Anladığın tarzda bike nitelemiş olsaydım emin ol aklının başına gelmesi için söylerim. Zaten yaşın çok küçük nişan bile erken ama sakın hemen bır kaç seme içinde çat evlenme sonra abla haklıymışsınız diye konu açarsın. Çevremizde bu tarz kişileri iyi biliyoruz. Şimdi kıyafetten girer yarın çalıştığın yerde istediğin bir şeyi giysen bu zihniyette ki biri vay efenim kime süslendin yok efenim sen çalıştıkça burnun havaya kalktı bir hallere büründün bla bla der durur.
Anladım sizi,çok teşekkür ederim dediğiniz gibi birkaç yıl daha evlenmicem ne kadar uzun olursa o kadar iyi. Ama o da eğitimli üslupla bir subay belki de bu yüzden biraz katıdır her şey benim istediğim gibi olmaz zaten

Herkese merhaba öncelikle hiç uzatmadan konuya geçeyim
Ben 21 yaşındayım ve sevdiğim bir adamla 2 yıldır da nişanlıyım. Çok iyi anlaşıyoruz ve her şeyden önce birbirimize saygı gösteriyoruz. En baştan nasıl olduğumuzu neye sinirlendiğimizi birbirimize söylemiştik ve birbirimizi böyle kabul ettik. Daha ilk birkaç tanışmamızda söylemişti çok kıskanç olduğunu. Bu arada ikimizde okuyoruz,öğrenciyiz. Ben onun yanına pek gidemiyorum ama o hergun yanıma gelir nasıl olduğumu falan sorar,biraz yanımda kalıp ailemle sohbet ettikten sonra da gider. Evlerimiz de biraz uzak birbirine. Geçen gün de birlikte bir yere çıkalım dedi bende tamam dedim. Beni almaya gelemedi ben gelirim oraya dedim. Neyse hazırlandım falan gittim karşısına tam oturdum baktım birden yüzü düştü,biraz sinirlendi gibi anlıyorum yani görebiliyorum yüzünde bunu. Acaba bir şey mi yaptım falan diye düşünürken beş dakika geçmeden " bu elbiseyi giymeyi neden düşündün başka bir şey giyseydin keşke, hoşlanmadığımı söylemiştim sana" dedi. Ya zaten onu özlemiştim sırf onun için giymiştim bir de dediği lafa bakın,ben de senin için bunu giymiştim gibi bir şey söyledim o da " burada bir sürü adam var " dedi. Ya bize ne ki o adamlardan. Sonra zaten eve gelene kadar ben sürat astım,iki gündür de pek konuşmuyorum kendisiyle siz ne düşünüyorsunuz lütfen yardım edin??!!
erkeklerin o baştan söylediği şeylere pek inanmayın bence. baştan her şey olsun diye öyle derler zamanla türlü türlü huylar keşfedersiniz. siz bağımsız bir kadınsınız. kimsenin sizin giyim tarzınıza karışma hakkı yok değil nişanlınız eşiniz bile olsa. ilişkiler güven duygusu üzerine, karşılıklı saygı üzerine kurulur. insan yaşı daha gençken böyle şeylere pek takılmıyor. aman kavga çıkmasın aramız iyi olsun diye bir orta yol bulmaya çalışıyor ama maalesef insanlar birbirlerinin yaşam tarzına saygı duymazsa o ilişkilerde ya kavga oluyor en iyimser ihtimalle ya da bir boyut üstü şiddet. yapmaz demeyin herkes yapar. eğitimle kültürle de alakası yoktur. kafanıza yatmayan şeyler varsa yol yakınken dönmek belki de daha iyi.

Back
X