- 10 Haziran 2022
- 83
- 53
- 3
- 36
- Konu Sahibi bos samdan
gunun sinirini ve stresini attiysan bu sekilde sevinirim. simdi biraz daha sakinlea ve yatagina uzan. uykuya dal. iyi geceleeTanirsiniz zira mesleğinizde çok iyisiniz belli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunun sinirini ve stresini attiysan bu sekilde sevinirim. simdi biraz daha sakinlea ve yatagina uzan. uykuya dal. iyi geceleeTanirsiniz zira mesleğinizde çok iyisiniz belli
saldirgan tavir sergileyenlere tepkim bu. begenmediyseniz baska seyler de deneyebiliriz:) bu da havalı cevap örneği mi? işi batirdiniz, kurtarmak için bizi aşağılama yoluna mı girişiyorsunuz şimdi de?
Neden size verilen bütün cevaplara sinirlisiniz, agresifsiniz gibi tepkiler veriyorsunuz? Bu bir kaçış mi sizin için?gunun sinirini ve stresini attiysan bu sekilde sevinirim. simdi biraz daha sakinlea ve yatagina uzan. uykuya dal. iyi gecelee
gülünçsünüz. üstelik dil bilgisi konusunda da berbatsiniz. acil diploma no????burdaki profilde benim icin iyi bir firsat
herkes kendine gore bir sekilde dusunceaini yazmis senin gbi bir kisi daha saldiriya gecti. siz ikinizle gercekten ozel olarak gorusmek isterdim. zor ve saldirgan tiplersiniz.gülünçsünüz. üstelik dil bilgisi konusunda da berbatsiniz. acil diploma no????
siz neyden gocundunuz da saldırı olarak algiladiniz? herhalde yorumlarimiz ne kadar sacma bir 'toplumsal arastirma'ya giristiginizi farkettirdi, siz de bu işten gülerek, alaya alarak, asagilayarak siyrilmaya çalışıyorsunuz. çaresizce gözüküyor.saldirgan tavir sergileyenlere tepkim bu. begenmediyseniz baska seyler de deneyebiliriz
Tam bende bunu diyecektim. yazım yanlışlıkları ile dolu yazdığı tüm yorumlar.gülünçsünüz. üstelik dil bilgisi konusunda da berbatsiniz. acil diploma no????
Burada yazılan iki mesajla kişilik analizi yapıyorsunuz ama size birebir danışanların düşünceleri karmaşık geliyor. İyiymiş.herkes kendine gore bir sekilde dusunceaini yazmis senin gbi bir kisi daha saldiriya gecti. siz ikinizle gercekten ozel olarak gorusmek isterdim. zor ve saldirgan tiplersiniz.
Aksine gayet ılımlı ve kolayimdir ayrıca bütün gün izindeydim acayip güzel bir gün geçirdim. Yani demem o ki kişilik analiziniz de çok kötüherkes kendine gore bir sekilde dusunceaini yazmis senin gbi bir kisi daha saldiriya gecti. siz ikinizle gercekten ozel olarak gorusmek isterdim. zor ve saldirgan tiplersiniz.
aldatmaya meyili olmayan insan 7/24 avare olsa da aldatmaz zaten. ev işi örneğini alın, başka bir örnek koyun. bir kişinin aldatmamasi için sabahtan yatana dek kendini egleyecek mesgalelere ihtiyaç yok. sağlam bir iradeye, karaktere, psikolojiye ihtiyaç var. takdir edersiniz ki bu da bebeklikten itibaren gelişen bir şey.
Aynensiz neyden gocundunuz da saldırı olarak algiladiniz? herhalde yorumlarimiz ne kadar sacma bir 'toplumsal arastirma'ya giristiginizi farkettirdi, siz de bu işten gülerek, alaya alarak, asagilayarak siyrilmaya çalışıyorsunuz. çaresizce gözüküyor.
Siz psikolog musunuz?herkes kendine gore bir sekilde dusunceaini yazmis senin gbi bir kisi daha saldiriya gecti. siz ikinizle gercekten ozel olarak gorusmek isterdim. zor ve saldirgan tiplersiniz.
ozaman bende izlemeyi deneyeyim de belki birseyler ogrenirimÜnlü düşünür Müge Anli'da işten güçten, çocuktan fırsat bulup nasıl eşlerinizi aldatıyorsunuz diye soruyor ama siz danısılan kişi olarak konuya böyle yüzeysel bakıyor, duygusal boşluğu bu bakış açısıyla anlamlandırmaya çalışıyorsanız, vah danışanların haline. Bir iki gündüz programı izleseler, program sunanlardan daha iyi çözüm bulabilirler.
gerçekten hayretler icerisindeyim. akil sagligimiz kimlere emanetSiz psikolog musunuz?
Bence de dip no lazimozaman bende izlemeyi deneyeyim de belki birseyler ogrenirim
Bence sen okulu da baştan okuozaman bende izlemeyi deneyeyim de belki birseyler ogrenirim
Ah tabi ki, mesleki gelişim için gündüz kuşağı programları şart.ozaman bende izlemeyi deneyeyim de belki birseyler ogrenirim
Niye garip ki? Kadınlar melek mi?en garibi de bu ara kadinlar bosluktacok da supurge etmemisler yani
Psikiyatrist olduğunu düşünmüyorum.hatta psikolog olduğunu da:) eğleniyor kendince.gerçekten hayretler icerisindeyim. akil sagligimiz kimlere emanet![]()