bir sorum var

meleklerkorusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
943
40
118
İstanbul
ayın 22sinde çatlatma iğnesi oldum.ara ara kasıklarımda ağrı oluyor.tıpkı yumurta geliştirme iğnesi yaptırdığım zamanlardakine benzer.hatta aynı şekilde diyebilirim ama yumurta çatladığı için bu o ağrı olamaz.neyin ağrısıdır acaba?daha önce bu durumu tecrübe etmiş olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleme:
Çatladığı için değil canm geliştiği içindir büyük ihtimalle.Çünkü tüp bebek tedavisinden bendede oluyor artık.Her ay arada tedavide olduğu gibi kasıklarımda hassasiyet hafif ağrı oluyor.Ve ben anladimki artık hissedebiliyorum kasıklarımdan yumurtaların olgunlaştığı ve döküldüğü zamanları çnkü o zamanlarda oluyor bence.Yani hesapladığımda öyle olduğunu görüyorum.

yanlış biliyor olabilirim fakat yumurtam oluştu gelişti çatladı ve döllenmiş olmasını umuyorum.acaba bu arada yeni yumurtalar oluşur mu?yani bu oluşan yumurtaların ağrısı mı acaba yoksa bir embriyo mu gelişiyor ?

Döküldüğü zaman tekrar oluşmaya başlıyorlar canım.Embriyo gelişimiyle alakalı olduğunu sanmıyorum ama tabi inş gelişir ve bebiş olur:)

Back
X