arkadaşlar 39. haftayı bitirmeme az kaldı. akşamdan itibaren vücudumda bir farklılık hissettim, paylaşmak istedim. hangi tarafa yatarsam bebek o tarafa toplanıyor gibi geliyor. mesela sola yatıyorum dönerken ya da kalktığımda bakıyorum karnımın sol tarafı şiş yavrum orda, bir iki dakika sonra düzeliyor. sağ taraf yatınca yine aynı. sizce bir gariplik var mı? ya da böyle bişi yaşayan var mı?
arkadaşlar 39. haftayı bitirmeme az kaldı. akşamdan itibaren vücudumda bir farklılık hissettim, paylaşmak istedim. hangi tarafa yatarsam bebek o tarafa toplanıyor gibi geliyor. mesela sola yatıyorum dönerken ya da kalktığımda bakıyorum karnımın sol tarafı şiş yavrum orda, bir iki dakika sonra düzeliyor. sağ taraf yatınca yine aynı. sizce bir gariplik var mı? ya da böyle bişi yaşayan var mı?
benımde öle genelde soluma yatıyom bnde hep oraya giriyo bagzen orayı tkmelıyoda benım gunum bıttı beklemekteyız hayırlısıyla işallah allah hepimize kolay doğumlar nasib eder işallah.:teytey:
canım bundan daha doğal ne var, ben bebeğimi hissetmeye başladığımdan beri durum böyle, ne tarafa yatarsam oraya kayıyor normal olarak ve mevcut fizik kurallarına da gaaaaaayet uygun bence... delikafadulden