bir sorum var

Deruchette

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2013
7.882
3.935
448
Adetim gecikti ama hamile değilim,korunmuyoruz da ama aklıma takıldı yine de gebe kalma ihtimalim var mıdır?

...ama hamile degilim diyecek kadar nasil emin olabiliyorsunuz

Test falan mi yaptiniz eger oyleyse suphelenmeye gerek yok. Hamile degilsiniz.

Adetim gecikti ama hamile değilim,korunmuyoruz da ama aklıma takıldı yine de gebe kalma ihtimalim var mıdır?

korunmuyorsanız ve adetiniz geciktiyse hamile değilim diye nasıl emin konuşuyorsunuz

çok çelişkili olmuş konunuz

korunmuyorsanız ve adetiniz geciktiyse hamile değilim diye nasıl emin konuşuyorsunuz

çok çelişkili olmuş konunuz

Şuanda korunmuyoruz adetim gecikti nasıl olsa yumurtlama günü de geçti diye korunmayı bıraktık. Hamile değilim diye nasıl emin konuşuyorum :) hamilelik testi denen birşey var biliyor musunuz

...ama hamile degilim diyecek kadar nasil emin olabiliyorsunuz

Test falan mi yaptiniz eger oyleyse suphelenmeye gerek yok. Hamile degilsiniz.

Hamile değilim onu biliyorum zaten, şu saatten sonra kalma ihtimalim var mı deneyim yaşayan vardır ya da bilen onun için sordum

Şuanda korunmuyoruz adetim gecikti nasıl olsa yumurtlama günü de geçti diye korunmayı bıraktık. Hamile değilim diye nasıl emin konuşuyorum :) hamilelik testi denen birşey var biliyor musunuz

yazınızı tekrar okur musunuz ? Sadece ben değilim ayrıca böyle anlayan...
hamilelik testini senden önce bildiği kesin siz konu açarken düzgün cümle kurmayı öğrenmenizi tavsiye ederim.

yumurtlama günleri bazen değişebiliyor mesela ben 30 günde bir adet olurum buna göre yumurtlama günüm 15 ve 16.günler olmalı ama öyle değil.o yüzden hamile oma ihtimalin olabilir.

ayrıca evde idrar testi yaptıysan yanlış çıkabiliyor onlar,en güveniliri kan testidir.

bu saat dediğin ne kuzum hala doğurgan bi kadınsın bu ihtimal her zaman var

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

Regl kaç gün gecikti. Yani genelde gecikince silikte olsa çizgi çıkar. Çıkmadığına göre gebe değilsiniz ama bir iki gün bekleyip tekrarlayabilirsiniz testi bunu burada sormanın alemi yok yani biz nereden bilelim ihtimal var mı yok mu. Bazısında testte zor çıkar tek yapacağınız birkaç gün daha bekleyip testi tekrarlamak. Yoksa yoktur zaten illa hamilelikte gecikmez mevsimsel olabilir, bir hormon sorunu olabilir. Daha da olmazsanız dr gidersiniz muayene eder hormon tahlili ister neden gecikmiş anlarsınız yani.

ille yumurtlama gününde hamile kalacaksın diye bişey yok ki o günler en uygun günler sadece

yazınızı tekrar okur musunuz ? Sadece ben değilim ayrıca böyle anlayan...
hamilelik testini senden önce bildiği kesin siz konu açarken düzgün cümle kurmayı öğrenmenizi tavsiye ederim.

Bence siz bir daha okuyun, tavsiyelerinizi de kendinize saklayın. Adetim gecikti ama hamile değilim diyorsam demek ki olmadığımı biliyorum değil mi. Ben yine de gebe kalma ihtimalim var mıdır diyorum, siz de çok çelişkili konunuz diyorsunuz :) çelişki arayıp hafiyelik yapmaya meraklı iseniz sahte konulara gidin ben soru sordum bilmiyorsanız ya da konuyu anlamadıysanız anlamadım yazın daha detaylı anlatayım

adetim gecikti ama hamile değilim ama olma ihtimalim var mı
madem eminsin hamile olmadığından niye hala soruyorsunuz biz nereden bilelim siz eminsiniz zaten
biz de bunu anlamadık işte

çelişkili dedim evet bilmece gibi

gecikti ama değilim ama olabilir miyim

neyse...

merhaba uly nasılsın?
canım ben de normal yumurtlama tarihim dışında hamiel kalmıştım..regl olmam gerekn tarihe 1 hafta kala:) kesin çünkü ben y.dışındaydım,sadec o tarihlerde beraberdik..geç döllenme oladuğu için idrar testinde çıkmadı ancak kan testinde çıkmıştı ..
istenen bir gebelik mi ?

Yumurtlama zamanı belirleyen kitler kullanılmadığı sürece takvim ile korunmanın en güvensiz korunma olduğunu düşünüyorum. Evde yapılan hamilelik testlerinin de güvenilrliği ortadayken nasıl bu kadar kesin konuşulduğunu anlamış değilim. Bence hamile olma ihtimaliniz var.

Yok üç kere kan tahlili yaptırdım kadesa ve iki aydır adet görmüyorum

bu saat dediğin ne kuzum hala doğurgan bi kadınsın bu ihtimal her zaman var

Öyle de nemiş yumurta sonuçta bir gün yaşayan bir şey o gün de geçeli çook oldu.

22 gün gecikti, dr gttim pek bakamadı doğum salonu çok yoğundu yuvarlak cevaplar verdi ilaç da yazmadı

ille yumurtlama gününde hamile kalacaksın diye bişey yok ki o günler en uygun günler sadece

Yumurta fallop tüplerinden inince artık gebelik olmuyor ya, aslında ben şeyi düşündüm hani birinden yumurta atıldı diyelim adet görmeden diğerinden de atılır mı

Hamile değilim onu biliyorum zaten, şu saatten sonra kalma ihtimalim var mı deneyim yaşayan vardır ya da bilen onun için sordum

Şunu mu soruyorsunuz, bu saatten sonra korunmasız ilişkiye devam edersek hamile kalma ihtimalim var mı?

Yoksa %100 hamile olmadığımdan eminim ama gene de ihtimal var mı diye sormadığınızı düşünmek istiyorum.

o zaman mutlaka gidip kan ve hormon tahlili yaptırman lazım.3 tane kan testi yaptırdıysan hamile olman mümkün değil.kist falan olabilir,ihmal etme.

Merhaba quarta bu durumdan dolayı biraz tedirginim, 22 gün gecikti en son bi hafta önce kan testi yaptırdım negatif zaten korunmuştuk kalamazdım da yani adetim bu kadar gecikti ben de bıraktım korunmayı ama aklıma düştü bu ara kalabilir miyim diye

Evde yapmadım testi teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…