• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir sorum var

Yok üç kere kan tahlili yaptırdım kadesa ve iki aydır adet görmüyorum

Öyle de nemiş yumurta sonuçta bir gün yaşayan bir şey o gün de geçeli çook oldu.

22 gün gecikti, dr gttim pek bakamadı doğum salonu çok yoğundu yuvarlak cevaplar verdi ilaç da yazmadı

Yumurta fallop tüplerinden inince artık gebelik olmuyor ya, aslında ben şeyi düşündüm hani birinden yumurta atıldı diyelim adet görmeden diğerinden de atılır mı
3 kere kan testi yapıldıysa hamile değilsin o zaman..doktora gitmen lazım uly,çok sebebi olabilir.kist,ya da tiroid hastalığı gibi..

ohooo o çok teknik oldu bu :sly: o kadarını ben bilmem ama millet korunarak hamile kalmayı basariyosa neden olmasın

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

Yok üç kere kan tahlili yaptırdım kadesa ve iki aydır adet görmüyorum

Öyle de nemiş yumurta sonuçta bir gün yaşayan bir şey o gün de geçeli çook oldu.

22 gün gecikti, dr gttim pek bakamadı doğum salonu çok yoğundu yuvarlak cevaplar verdi ilaç da yazmadı

Yumurta fallop tüplerinden inince artık gebelik olmuyor ya, aslında ben şeyi düşündüm hani birinden yumurta atıldı diyelim adet görmeden diğerinden de atılır mı

oo bunu görmemişim
o zaman kan ve hormon testi yaptır bence de canım..

TSH yüksek olabilirmi :rolleyes:

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

o zaman mutlaka gidip kan ve hormon tahlili yaptırman lazım.3 tane kan testi yaptırdıysan hamile olman mümkün değil.kist falan olabilir,ihmal etme.

Kist yok ama sanki polikistiğe benziyo dedi ama yok yok kistin yok dedi saçmaladı yani bildiğin kafamı soru işarrtleriyle doldurdu gitti doğumhanede zar zor yakaladım zaten adamı

Kist yok ama sanki polikistiğe benziyo dedi ama yok yok kistin yok dedi saçmaladı yani bildiğin kafamı soru işarrtleriyle doldurdu gitti doğumhanede zar zor yakaladım zaten adamı

pko ise ihmale gelmez,tedavi gerektirir.sen o doktoru bırak şöyle düzgün ir kadın doğumcuya git.2 ay ciddi bi süre,stresten bile gecikse en azından bir şey olmadığını öğrenirsin için rahatlar.

pko ise ihmale gelmez,tedavi gerektirir.sen o doktoru bırak şöyle düzgün ir kadın doğumcuya git.2 ay ciddi bi süre,stresten bile gecikse en azından bir şey olmadığını öğrenirsin için rahatlar.

İşte benziyo dedi sonra yok dedi bilemedim adet söktürücü kullanıyorum hala da olmadım

3 kere kan testi yapıldıysa hamile değilsin o zaman..doktora gitmen lazım uly,çok sebebi olabilir.kist,ya da tiroid hastalığı gibi..

Kist de yok dedi, kan tahlilim 6 ay öncesine kadar da hep normaldi o yüzden bilemedim, yani tsh fsh herşey normal doğuya geldim bildiğin çürüğe çıktım yahu :))) ben ilaçlara bağlıyorum çünkü alerjim oldu ilaç, diş çektirdim ilaç antibiyotik, diyare oldum ilaç onlardan gecikti belki de.

Back
X