• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir sorum var

siyahpembe

lalala la
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
147
31
38
esimin telefon faturasi 900tl geldi bundan onceki aylardada 200 300 falan gelmeye baslamisti en son faturada neden 900 geldigini sordum oyun flan indirmistim dedi oyuna o kadar gelirmi yoksa yurtdisiyla falan mi gorusmen var dedim ya sacmalama dedi 1 2 ay oncede hattini yurtdisi aramalara actigini soylemisti neden diye sordum belkiis tklifi falan olur dedi musteri hizmetlerini aradim faturanin 830tl si yurtdii gorusmelerne ait oldgunu ogrendim acaba yurtdisindankizlarla gorusyo olabilir mi

detayına bakın.
netten bakılıyor tek yapmanız gereken telefona şifre istemeniz.
yurt dışında akrabası falanmı?

Bilemeyiz ki. Siz sıkıştırıp öğreneceksiniz ancak. Eşiniz yurtdışına çıkar mı? Yani oralarda bi tanıdığı olma ihtimali var mı?

müşteri hizmetlerinden size nasıl detay verdiler ki?
kişinin kendisinden başkasına detay vermezler bildiğim kadarıyla?

yurt dışından biriyle görüşse bile boşu boşuna neden hattından konuşsun ki?
bir sürü ücretsiz program var.. skype falan.. onları indirip konuşur yurtdışından istediği kişiyle.. boşuna o kadar tel.parası vermez gibi geldi?

Canim dokuman cikartin belli olur benim faturam 900 lira gelicek oyun indirmisimdir deyip gecistiricem. En ince detayina kadar insan merk eder. Bence dokuman isteyin ama supheleniyo gibi degilde yani cok geldi bi yanlislik olmustur bilmem kiminde boyle gelmisti basvurmuslar fatura yanlismis vs deyip dokuman isteyin bakalim ne dicek. Bu arada hangi hatti kullaniyor

Nasıl bir iş teklifi gelebilirmiş ki? İş görüşmesi mi yapıyor acaba? Ne işle uğraşıyor eşin?
Birde yanlış olmasın ama hani şu yurtdışından arayan kızlar oluyor ya onları fln aramış olabilir mi :s

müşteri hizmetlerinden size nasıl detay verdiler ki?
kişinin kendisinden başkasına detay vermezler bildiğim kadarıyla?

yurt dışından biriyle görüşse bile boşu boşuna neden hattından konuşsun ki?
bir sürü ücretsiz program var.. skype falan.. onları indirip konuşur yurtdışından istediği kişiyle.. boşuna o kadar tel.parası vermez gibi geldi?
hat benim ustumeydi

Nasıl bir iş teklifi gelebilirmiş ki? İş görüşmesi mi yapıyor acaba? Ne işle uğraşıyor eşin?
Birde yanlış olmasın ama hani şu yurtdışından arayan kızlar oluyor ya onları fln aramış olabilir mi :s
bende oyle dusunuyorum cunku daha once boyle biseyden bahsetmisti arkadasini aramis urtdisindan bi kiz belkide onu aradilarba na oyle soyledi

900 lira fatura gelecek ve bir insan evladi oyun indirdim ondan diyecek..

Normal bir insanin o gece gözüne uyku girmez ahlanir vahlanir sürekli sanki normal bir durummus gibi davranması bile bile yaptigi i belli ediyor zaten

Yazık günah ya :/
Dökümlerini çıkarabilirsen dökümlerine bak. Hesabını öyle sorarsın. Fevri davranma :KK66:
kizlarla gorusmesi varsa ne yapmaliyim :| dha oncede bi kizla netten gpruntulu konusmasindan suphelendim surekli biseylerden supheleniyorum ama net bi aekilde ortaya cikaramiyorum eaimin hep boyle mevzulari var 10 aylik evliyim ve evliligim hic yolunda gitmiyo cok mutsuzum

No hangi operatore aitse netten sitesine girin bi profil olusturun no ve kod girmek gerekio ordan fatura ayrintisi icin mail adresi yazin her ay dokumu maile gelsin bakin

900 lira fatura gelecek ve bir insan evladi oyun indirdim ondan diyecek..

Normal bir insanin o gece gözüne uyku girmez ahlanir vahlanir sürekli sanki normal bir durummus gibi davranması bile bile yaptigi i belli ediyor zaten
ondan sonra o hatt iptal ettrmek istedi zaten baska hat aldi ama o dha iptal olmadi

e
No hangi operatore aitse netten sitesine girin bi profil olusturun no ve kod girmek gerekio ordan fatura ayrintisi icin mail adresi yazin her ay dokumu maile gelsin bakin
esim suan istanbulda online islem sifresini istersem suphelenir hemen iptal ettrr iptal ettrmeden ben burdan hatti ckarip fatura detaylarina bakayim en iyisi

Hat sizin ustunuze zaten çok rahat dökümünü cikartabilirsiniz. Ayrıca yurt dişi aramalarına kapasin madem her ay 300 900 fatura ödemeye neden razi belki is için ararlar diyerek?

Eee madem yurtdisiyla gorusuyomus belli ki kadinla konusuyor. Sen fatura detayini cikart zaten de baska kanit da ara. Para yolluyodur mesela o yabanci kadinlarin derdi o. Hesap hareketlerine bakabilirsen ortaya cikar. Bilgisayar kullaniyosa isin kolay. Casus programi kur bilgisayara ne yaptigi ne ettigi ortaya cikar. Aldattigi kesin de elinde delil olsun yani

Back
X