• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir sorum var

900 tl cok fazla degil mi is adami mi bence sen numaralara bak kimse 900 tl telefon parasi vermez is adamlari bile en ucuz konusmalari yapiyor

kizlarla gorusmesi varsa ne yapmaliyim :| dha oncede bi kizla netten gpruntulu konusmasindan suphelendim surekli biseylerden supheleniyorum ama net bi aekilde ortaya cikaramiyorum eaimin hep boyle mevzulari var 10 aylik evliyim ve evliligim hic yolunda gitmiyo cok mutsuzum

Kızlarla görüşmesi varsa, 900 TL'lik görüşme yapacak kadar ne konuştuğunu, iş görüşmesiyse eğer nasıl bir iş olduğunu yoksa ince iş miymiş? dökümleri aldıktan sonra açıklama yapması gerektiğini yoksa bu dökümlerle mahkemeye gideceğini bundan sonra ki hayatında bol muhabbetli iş görüşmesi dileyerek görüşmeyi sonlandırabilirsin ;)

Ne iş görüşmesi, ne oyun.
Kesin bir kadına dadanmıştır. İşin zor Allah yardımcın olsun.
Elinde kanıt oluştur,suçlamadan önce.
Ve kesinlikle karşıdaki kadınla da konuş gerekirse sen ara eşine söylemeden

Ondan şifre istemene gerek yok hattısa senin üstüneyse o kapatamaz zaten
Operatörü ara faturam çok geldi şu maile ayrıntılı döküm istiyorum de göndersinler sonrada madem eşin kapatmak istio hattı kontöre geçir git operatöre sim kartını kaybettim deyip al simi o numara/ numaraları ara
Ülke kodundan hangi ülke olduğunu netten bakabilirsin o dili bilmiosan Google translatten çevir mesaj at gelen cevabı sevgili kocana gösterirsin

Ondan şifre istemene gerek yok hattısa senin üstüneyse o kapatamaz zatenrun
Operatörü ara faturam çok geldi şu maile ayrıntılı döküm istiyorum de göndersinler sonrada madem eşin kapatmak istio hattı kontöre geçir git operatöre sim kartını kaybettim deyip al simi o numara/ numaraları ara
Ülke kodundan hangi ülke olduğunu netten bakabilirsin o dili bilmiosan Google translatten çevir mesaj at gelen cevabı sevgili kocana gösterirsin
tamam teekkur ediyorum

Dökümüne ulaşmanız zor değil; ama sanırım yüzleşmekten korkuyorsunuz aklınızı kurcalayan düşüncelerle. Belirsizlik daha çok kemirir içinizi. Önce bir döküme bakın, ne yapacağınızı sonra düşünürsünüz; ya da birlikte düşünürüz.

Dökümüne ulaşmanız zor değil; ama sanırım yüzleşmekten korkuyorsunuz aklınızı kurcalayan düşüncelerle. Belirsizlik daha çok kemirir içinizi. Önce bir döküme bakın, ne yapacağınızı sonra düşünürsünüz; ya da birlikte düşünürüz.
dokumanlari aldim yurtdisi muhabbet hatlariyla konusmus ogrendgimi soyledm kavg ettigimiz zaman kendini boslukta hiissedip aradigini soyleedi sizce nasil bi yaklasimda bulunmaliyim

Hmm olabilir.

Benim numarayi birlesik arap emirliklerinden arayan bile olmustu :27:

Boyle numaralari actiginda aniden bisuru tl yaziyomus hesaba bak oyle bisey de olabilir merak edip actiysa

dokumanlari aldim yurtdisi muhabbet hatlariyla konusmus ogrendgimi soyledm kavg ettigimiz zaman kendini boslukta hiissedip aradigini soyleedi sizce nasil bi yaklasimda bulunmaliyim
Her kavgada başkalarına kayacaksa dikkati, ohoo...
Her insanın sınırları farklıdır; şimdi ben şunu şunu yap diyemem ki.
Sen kendi yapını düşün, ona göre hareket et; ama yaptığı hoş değil yani..

Back
X