Bir sorum var..

mordkay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
201
63
28
Merhaba, umarım hepiniz iyisinizdir..
benim bir sorum var.
Şimdi diyelim ki bi an lık sinirle yemin ettiniz.
Ve dediniz ki eğer yeminimi bozarsam üniversiteyi kazanamayayım. ve bu yeminiminde tövbesi geçmesin. dediniz.
Sonra yemini bozdunuz.
Diyorlar ki 3 gün üst üste oruç tutarsanız kefareti ödenmiş olur.
Ben tövbesi geçmesin dedim arkadaşlar çok korkuyorum, ve Allah a karşı kendimi çok mahcup hissediyorum.
Tövbesi geçmesin dedim gene de Allah affeder mi?
Çok korkuyorum kazanamamaktan, bunlar çocuk işi değil neden böyle bi yemin ettim neden yeminimde durmadım bilmiyorum.
Çok üzülüyorum.
Bana biraz fikir verebilir misiniz??

benim bir sorum var.
Ve dediniz ki eğer yeminimi bozarsam üniversiteyi kazanamayayım. ve bu yeminiminde tövbesi geçmesin. dediniz.
Sonra yemini bozdunuz.
Ben tövbesi geçmesin dedim arkadaşlar çok korkuyorum, ve Allah a karşı kendimi çok mahcup hissediyorum.
Çok korkuyorum kazanamamaktan, bunlar çocuk işi değil neden böyle bi yemin ettim neden yeminimde durmadım bilmiyorum.
Çok üzülüyorum.
Diyanet'in hattını arasanız.. En doğru bilgiyi onlar verir hem içiniz rahatlar, size tavsiyem bir daha böyle büyük konuşmayın hayatın ne göstereceği belli olmuyor..

benim bir sorum var.
Sonra yemini bozdunuz.
Çok üzülüyorum.

Ne uzerine ya da hangi konuda ettiniz bu denli buyuk yemini merak ettim:KK55:

Allah kapisina icten bir tovbeyle gelen herkesi kabul eder.

yemin etmek cocuk oyuncagi degil. Allahi sahit tutuyorsunuz yaptiginiz ise. gerci yemin ediyorum demek yemin etmis olmak degil ama neyse.

Allah kapisina icten bir tovbeyle gelen herkesi kabul eder.

yemin etmek cocuk oyuncagi degil. Allahi sahit tutuyorsunuz yaptiginiz ise. gerci yemin ediyorum demek yemin etmis olmak degil ama neyse.
İnşallah affeder. Artık kazanamamaktann çok Allah a bunu yaptığım için utanıyorum kendimden..

Bi anlık sinirle bir daha o kişiyle konuşmayacağım dedim ama sonra yine affedip konuştum:cry::cry:

Ay kiyamam ya:) Allah korkun var ve O'na karsi utaniyorsun. Bence iyi niyetli birisin sen, kalpten tovbe et bu kadar kafana takiyorsan.

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Back
X