Bir sorum var ..

Peaceaysu

♥30.07.2013 -♥ BarışAysu ♥♥♥ 23.02.2016♥
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
2.420
515
Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim kusura bakmayın...
Üniversitelerde Grafik ile Grafik tasarım arasındaki farkı biliyor musunuz ?
Bunu öğrenmem lazım şimdiden teşekkürler..

Google en iyi dostun olur su vakit kanimca.
Basarilar odevlerde.:cool:

Google en iyi dostun olur su vakit kanimca.
Basarilar odevlerde.:cool:

Konuyu açmadan önce Googlede elbette aradım grafiker ve grafik tasarımcı arasındaki farkı diyor , ben ise üniversite için tercih yaparken grafik ve grafik tasarımı arasındaki farkı arıyorum :KK64:

Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim kusura bakmayın..
grafik tasarım güzel sanatlar üniversitelerindedir. fakat 2 yıllık olarak bulunan, işin tekniğini öğreten ünilerde grafik diye geçiyo sanırım. ben grafik tasarım öğrencisiyim bu arada

grafik tasarım güzel sanatlar üniversitelerindedir. fakat 2 yıllık olarak bulunan, işin tekniğini öğreten ünilerde grafik diye geçiyo sanırım. ben grafik tasarım öğrencisiyim bu arada

Peki özel olmazsa nerede okuyorsun ? Grafik okuyan oradan grafiker olarak mı çıkıyor yanii.....

Grafik tasarimi yetenek sinavlariyla aliyor.amble,afis, logo...aklina gelebilecek herseyi tasarliyorsiun.
Grafik farkli sayisalla alakalimi bilmiyorum.
Kolay gelsin.

Grafik tasarimi yetenek sinavlariyla aliyor.amble,afis, logo...aklina gelebilecek herseyi tasarliyorsiun.
Grafik farkli sayisalla alakalimi bilmiyorum.
Kolay gelsin.

Teşekkürler cevap verdiğiniz için öncelikle.. İyi bir üniversitede okumak istiyorum ama çoğunda Grafik yazıyor bir şekilde tercih yapıcağım artık..

Teşekkürler cevap verdiğiniz için öncelikle.. İyi bir üniversitede okumak istiyorum ama çoğunda Grafik yazıyor bir şekilde tercih yapıcağım artık..
Gerekirse imkanin varsa git bolumu arastir iyice.Dedigim gibi grafiktasarimi cok onu acik eglenceli bir meslektir.Grafik tamtersi olabilir.riske atmayin geleceginizi.
Basarilar sizinle olsun:KK37:

Gerekirse imkanin varsa git bolumu arastir iyice.Dedigim gibi grafiktasarimi cok onu acik eglenceli bir meslektir.Grafik tamtersi olabilir.riske atmayin geleceginizi.
Basarilar sizinle olsun:KK37:

Evet Grafik tasarımı gerçekten çok eğlenceli,zevkli bir alan. Tercihlerimi buna göre yapacağım tekrar teşekkürler.. :KK64:

Grafik tasarım yetenek sınavı ile alır. Güzel sanatlar fakültelerinde 4 yıllık olandan bahsediyorum. En iyi üniversiteler mimar sinan ve anadolu. Yetenek sınavı olmadan 2 yıllıklara girebilirsiniz fakat onda da öncelik meslek lisesinde grafik tasarım okuyanların. Ayrıca 2 yıllık zman kaybından başka bir şey değil.. İnan hiçbir şey ôğretmiyorlar ..

Grafik tasarım yetenek sınavı ile alır. Güzel sanatlar fakültelerinde 4 yıllık olandan bahsediyorum. En iyi üniversiteler mimar sinan ve anadolu. Yetenek sınavı olmadan 2 yıllıklara girebilirsiniz fakat onda da öncelik meslek lisesinde grafik tasarım okuyanların. Ayrıca 2 yıllık zman kaybından başka bir şey değil.. İnan hiçbir şey ôğretmiyorlar ..

Anadolu üniversitesinde Grafik bölümü var ben ise grafik tasarımı istiyorum :KK43: 2 yıllıklara bende kesinlikle girmek istemiyorum.

Anadolu üniversitesinde Grafik bölümü var ben ise grafik tasarımı istiyorum :KK43: 2 yıllıklara bende kesinlikle girmek istemiyorum.
Zaten grafik tasarimdan bahsediyorum. Fakat ciziminiz nasil? Yetenek sinavi cok cok onemli. İnsanlar 2 sene filan hazirlaniyorlar ne zaman gireceksiniz sinava

Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim kusura bakmayın...
google dan bulamazsan buradan hiç bulamazsın.
Google dan önce burası mı geldi aklına?

Zaten grafik tasarimdan bahsediyorum. Fakat ciziminiz nasil? Yetenek sinavi cok cok onemli. İnsanlar 2 sene filan hazirlaniyorlar ne zaman gireceksiniz sinava

Çizimimin iyi oldugunu dusunuyorum..Sinava temmuz veya agustos ayinda girecegim..

google dan bulamazsan buradan hiç bulamazsın.
Google dan önce burası mı geldi aklına?

Buraya bu konuyu acmamain sebebi belki grafik tasarim veya grafik okuyan birinin bana yardimci olacagini dusundum,konuyu acmadan once elbette Googlede aradim .

O zaman bence hemen cizim kursuna basla :) en azindan sinavda dikkat etmen gerekennpug noktalari ogrenirsin..

Önümüzde ay Ygs sınavını hallettikten sonra çizime ağırlık vereceğim zaten :) Evet katılıyorum size :KK16:

Önümüzde ay Ygs sınavını hallettikten sonra çizime ağırlık vereceğim zaten :) Evet katılıyorum size :KK16:
soracağınız başka sorunuz olursa msj atabilirsin ben de lisede grafik okudum ve sınava hazırlandım fakat anadolu istiyordum sadece başka bi üni kazandım gitmedim.. fotoğraf bitirdim. bu sınav dönemini vs biliyorum hatta meslek olarakta bilgi alabiliirsin. özeldende yazabilirsin her zaman yardımcı olmaya çalışırım

soracağınız başka sorunuz olursa msj atabilirsin ben de lisede grafik okudum ve sınava hazırlandım fakat anadolu istiyordum sadece başka bi üni kazandım gitmedim.. fotoğraf bitirdim. bu sınav dönemini vs biliyorum hatta meslek olarakta bilgi alabiliirsin. özeldende yazabilirsin her zaman yardımcı olmaya çalışırım

Çook çok teşekkürler.. :) Tabii ogrenmek isterim en yakin zamanda ulasacagim size..

Peki özel olmazsa nerede okuyorsun ? Grafik okuyan oradan grafiker olarak mı çıkıyor yanii.....
ben msgsüde okuyorum. hayır grafiker başkadır. grafiker olan kişiler bilgisayar operatörleri oluyor. 4 yıllık sanat ve tasarım eğitimi alan herkes, grafik tasarımcı ünvanıyla işe başlar ve isteği doğrultusunda sanat yönetmeni dahi oluyorlar.

X