Bir sorum var :)

Cardialgia

Bal oğlum...
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
8.535
2.395
Merhaba arkadaşlar,
Konu doğru yerde mi bilmiyorum ama aklıma bir şey takıldı.
Hamilelik şüphesi yada hamile olanlar Nivea Q10 plus vücut sıklaştırıcı veya benzeri ürünler kullanmasinda bir sakınca var mı acaba? Riske girmek istemiyorum açıkcası.
şimdiden teşekkürler.

Bence kullanma hamile olmasan da o kimyasal deposu şeyleri vücuduna sürme. deri hepsini emiyor. ağır metalden parabene safi toksin. zaten kremle sıkılaşmak boş vaatten başka bişey değil. Nemlendirici olarak hindistan cevizi yağı kullanabilirsin.

çok teşekkür ederim cevap için. Peki doğal yolla bunu sağlayabileceğim bir şey var mi? Spor yapamıyorum şuan diyet yaptığım için sarkma yaşamak istemiyorum.

rica ederim. Malesef spordan başka yolu yok. Sıkılaşmak zaten yağın gitmesi ve onun yerine deri altını kasla doldurmaktır.eğer spor yapamayacaksanız.yürüyün en azından. Zayıflayıp uygun olunca kas çalışmaları yaparsınız.yaparsınız.

çok teşekkür ederim cevap için. Peki doğal yolla bunu sağlayabileceğim bir şey var mi? Spor yapamıyorum şuan diyet yaptığım için sarkma yaşamak istemiyorum.
Cnm bncede kullnma peki ise yariyo mu bu krem hamileligimde 30 kilo aldim 17 gitti ama sarkmaya basladim sikilastiriyo mu

Göbek bölgesi olsun olmasın. Sen ne sürersen sür o vücuda girer. Göbek değil ayağada sürsen aynı şey geçerli.
Acaip kas ağrıları çektiğim halde kas gecşetici bile kullanamadım ben. Doktor kullanmamamı söylemişti.
Hiç riske atma derim.

Göbek bölgesi olsun olmasın. Sen ne sürersen sür o vücuda girer. Göbek değil ayağada sürsen aynı şey geçerli.
Acaip kas ağrıları çektiğim halde kas gecşetici bile kullanamadım ben. Doktor kullanmamamı söylemişti.
Hiç riske atma derim.
Çok teşekkür ederim sanırım tereddüt etmenin alemi yok kullanmayacağim. Sağolun :)

X