Bir sorun yok ama geçmişte yaşıyorum

desertrose13

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2019
12
0
6
25
Doğduğum vakitlerden beri kolay bir hayatım olmadı.Ben 6 aylıkken annemle babam ayrılmışlar ve ben 2-3 yaşlarındayken annemin sıkıntılarından dolayı babamla yaşamaya başladım.Doğrudur,hiç bir zaman aç kalmadım fakat sevgiye aç kaldım.Ne anne ne baba hiçbirinden sevgi göremedim maalesef ki.Her neyse atlattık o zamanları maalesef ki ailemde göremediğim sevgiyi başkalarında aramak gibi bir hataya düştüm.O da çok güzel kullanmasını bildi beni.Birkaç ay sonra istediğim bölümde okumaya başlayacağım fakat buna sevinmem gerekirken hiçbir mutluluk kırıntısı yok içimde.Çare aramak için değil,içimi dökmek için yazdım.Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Anneniz ve babanizdan sevgi gormemenize cok uzuldum. Ama hayatiniza aldiginiz kisinin sizi kullanmis hissini fazla onemsememeye bakin, onu tecrube olarak dusunun. Inanin herkesin hayatina kullanmak icin giren insanlar var... kotu tecrube ama tecrube, canimiz sag olduktan sonra hersey tecrube hayatta.

Anneniz ve babanizdan sevgi gormemenize cok uzuldum. Ama hayatiniza aldiginiz kisinin sizi kullanmis hissini fazla onemsememeye bakin, onu tecrube olarak dusunun. Inanin herkesin hayatina kullanmak icin giren insanlar var... kotu tecrube ama tecrube, canimiz sag olduktan sonra hersey tecrube hayatta.
Teşekkür ederim

Genelde yapılan hata evet ailesi sorunlu bir şekilde büyüyen çocuklar hatta kızlar demek lazım o sevgi açlığını başkasının doldurmasını bekliyoruz , sağlam bir omuz arıyoruz ben dahil. Tabi genelde hayal kırıklığı oluyor maalesef.

Ben de bu tarz sorunlarla ugraşıyorum geçmişi fazla kafama takıyorum ama psikolojik destek alıyor um çok iyi geldi düzelme var tavsiye ediyorum

Baya bir süre majör depresyonla uğraştım fakat ilaç ve terapilere rağmen sonuç alamadım çok teşekkür ederim yine de
Ben önce majör depresyon iki sene sonra da travma sonrası stresi bozukluğu yaşadım ilaç ve terapi iyi geldi. Ama tabi herkesin yapısı bir olmuyor inşallah atlatırsın bu dönemi

Back
X