- 23 Ağustos 2019
- 737
- 473
- 53
- 27
- Konu Sahibi melekk03800
-
Sürekli bahaneleri var yoruluyorum erken gidiyorum yiyesim gelmiyo gibi şeyler.Anne bağımlılığı ayrı sorun da evde yemek,kahvaltı yapılmaması çok sıkıntı bence.
Oturup konuştuğunuzda ne diyor?
Evini mi sevmiyor,alışamadı mı acaba?
Kayınvalidem bazı konularda anlayışlı fakat bazen saçma konulardan küser benim bile haberim olmadan bana birşey söylemez fakat bunu eşime yansıtıyo sanırım buda evde Huzursuzluğa yol açıyo o yüzden korkuyorum yanlış anlaşılırsam da daha kötü olursak diyeKayınvalide laftan anlayan biriyse, güzelce onunla konuşun. Çekirdek aile ile zaman geçirmek istediğinizi, çok bunaldığınızı falan anlatın.
Yok değilse, eşinizi karşınıza alıp güzelce konuşun. Evliliğin böyle olmadığını, artık önceliğini kendi kurduğu çekirdek ailesinin olduğunu güzel güzel anlatın.
Anne yemeğini taşımak çok yanlış olmuş bence.Sürekli bahaneleri var yoruluyorum erken gidiyorum yiyesim gelmiyo gibi şeyler.
Annesine gittiğimiz zaman iştahı açık oluyo ama nedense evimizdeyken bu durum böyle değil soruyorum Benim yaptığım şeylerimi sevmiyosun diye hayır diye birkaç kez annesinden yemek getirdim onları hazırladım onlarıda yemedi oturup güzelce konuşuyorum bi çözüm elde edemiyorum hiç takmadım bi süre oda aynı devam etti napmam gerekli acaba☹
Beşlide ben ne söylesem yanlış anlıyor beniAnnenisinden dolayi size gicık kapmiş olabilirmi.. laf soyletmeyenler biraz unutmazlar..
Cok yeni evlilik.. isteyerek evlenmedinizmi iki taraf ta rizalimiydi? Zorla evlenmis gibi eşin cani hic birsey istemiyor misali.
Yok o zaman onunla dertleşme.Kayınvalidem bazı konularda anlayışlı fakat bazen saçma konulardan küser benim bile haberim olmadan bana birşey söylemez fakat bunu eşime yansıtıyo sanırım buda evde Huzursuzluğa yol açıyo o yüzden korkuyorum yanlış anlaşılırsam da daha kötü olursak diye
Himm.. bilemedim canim. Ne yapsam olmuyor diyorsun.. cocuguna nasil? Vakit gecirir ilgilenirmi.Beşlide ben ne söylesem yanlış anlıyor beni
Severek hatta kaçarak evlendik ama kısa sürede huzursuzluklar başladı
Bi bebeğimiz var bu yüzden çok çabaladım ama dediğiniz gibi yoluna girmiycek sanırımAnne yemeğini taşımak çok yanlış olmuş bence.
Üzgünüm ama evliliğiniz yolunda gitmiyor maalesef.
Yani yaşınız gençkken bu evliliği bir daha düşünün derim,sizin yapmanız gereken tek şey bu.
Evet aşırı düşkün çok seviyo ilgileniyo onunlaHimm.. bilemedim canim. Ne yapsam olmuyor diyorsun.. cocuguna nasil? Vakit gecirir ilgilenirmi.
Üzüldüm.Bi bebeğimiz var bu yüzden çok çabaladım ama dediğiniz gibi yoluna girmiycek sanırım
Bende öyle düşündüm ve bikaç defa habersiz annesinden yemek getirdim sonuç gene aynıydı tadına bakmak için bile oturmadı birde dediğiniz şekilde deneyeyimYok o zaman onunla dertleşme.
Eşiniz yemeklerinizi beğenmiyor olabilir mi?
Annesine gittiğinizde, "anne yemek yaparken bana da göster, öğreneyim." de. Yemek konusunda sülale arasında nam yapmama rağmen, kayınvalideme gidip özellikle soruyorum. Hem o kendini anne gibi hissediyor hem de eşimin alıştığı tatları yakalıyorum.
Mesela eşinize, "aşkım bu haftasonu piknik yapalım mı?" falan diye yaklaşın. İlla mangala gerek yok, poğaça falan yapın çay içmeye gitmeyi teklif edin. Bir şansınızı deneyin bakalım.
Amin çok teşekkür ediyorumÜzüldüm.
Hakkınızda hayırlısı inşallah.
Evde yemiyor hep uyuyor ilgisiz vs diyorsunuz dimi tam oalrak? -yaşida genctir muhtemelen neden yelkenleri suya indirmiş olabilir hemen mana veremedim canim.Ama evde görmezden geliniyorsan fazlasiyla ciddi bi konuşma yapmalisin bi derdini anlaman lazim. Hep boylemiydi?Evet aşırı düşkün çok seviyo ilgileniyo onunla
Eşim 27 yaşında annesini eleştirmedim hiç sadece bir defasında artık senin bi ailen var önceliğin biz olmalıyız iç içe yaşayamayız artık benim ailemde senin ailende ikinci ailemiz gibisinden şeyler söyledim ama onun istediği hep annesinde olalım orda yiyelim içelim benim önceliğimde onunki gibi sadece onun ailesi olsun sık sık evime çağırayım annesini bu şekilde istiyo evde duş bile almaz kızdığım zaman orda su çok burda yıkanamıyorum cevabını veriyo acaba eve bi büyük çağırsam ve onamı danışsak diye düşünüyorum ne bileyim cami hocası falanEvde yemiyor hep uyuyor ilgisiz vs diyorsunuz dimi tam oalrak? -yaşida genctir muhtemelen neden yelkenleri suya indirmiş olabilir hemen mana veremedim canim.Ama evde görmezden geliniyorsan fazlasiyla ciddi bi konuşma yapmalisin bi derdini anlaman lazim. Hep boylemiydi?
Annesini cokmu elestiriyordun.
Anne düşkünü Allahim. Madem niye evlenirler ki..Eşim 27 yaşında annesini eleştirmedim hiç sadece bir defasında artık senin bi ailen var önceliğin biz olmalıyız iç içe yaşayamayız artık benim ailemde senin ailende ikinci ailemiz gibisinden şeyler söyledim ama onun istediği hep annesinde olalım orda yiyelim içelim benim önceliğimde onunki gibi sadece onun ailesi olsun sık sık evime çağırayım annesini bu şekilde istiyo evde duş bile almaz kızdığım zaman orda su çok burda yıkanamıyorum cevabını veriyo acaba eve bi büyük çağırsam ve onamı danışsak diye düşünüyorum ne bileyim cami hocası falan
Amin inşaAllah çok teşekkür ediyorum yorumlarınız içinAnne düşkünü Allahim. Madem niye evlenirler ki..
Anneside istiyor dur bunu oyleyse buyuk ihtimal bilmiyorum ama.kaynananla konusmalisiniz.sana ambargo uygulayip annesinin himayesinde devam etmek istiyor gibi geldi bana canim. Ben boyle dusunen insanlarin kolay vazgectiklerini gormedim
Ya bunu kabul edip devam ediceksin ya da ciddi efor sarfetmen lazim ama buda seni iyiye gotururmu bilmiyorum.cami hocasi ile konusulcak bi durum degil bu.annesi ogluyla guzelce konusup artik evlendigini soylemesi lazim.bu denli evini boslayan birine tabiki bunlari konuşman normal. Sadece oylemi diye sormak istemistim.Rabbim agiz tadi versin insallah ne diyeyim.
Çok ilginç. Babası hayatta değil sanırım.Eşim 27 yaşında annesini eleştirmedim hiç sadece bir defasında artık senin bi ailen var önceliğin biz olmalıyız iç içe yaşayamayız artık benim ailemde senin ailende ikinci ailemiz gibisinden şeyler söyledim ama onun istediği hep annesinde olalım orda yiyelim içelim benim önceliğimde onunki gibi sadece onun ailesi olsun sık sık evime çağırayım annesini bu şekilde istiyo evde duş bile almaz kızdığım zaman orda su çok burda yıkanamıyorum cevabını veriyo acaba eve bi büyük çağırsam ve onamı danışsak diye düşünüyorum ne bileyim cami hocası falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?