- 8 Ekim 2018
- 310
- 104
- 103
- 28
- Konu Sahibi mellykelly
-
Acaba ailenizin yaşadığı yere nakli mümkün mü rapor alıp falan. İçiniz rahat eder o da kendini kapana kısılmış gibi hassetmez.
Yürüyerek donuyoruz. İş yerinde de beraberiz zaten aynı dairede. Bir de kardeşim ilk defa ailemden uzakta yaşıyor. Alışkın değilIs dönüşü servis ya da toplu taşıma kullanıyor musunuz? O yolda konuşma şansınız var mı?
Esiniz alışacak kardeşinizi yalnız bırakacak haliniz yok ya.
Kardeşinizi gün içinde mutlaka ailenizde arasın bu arada.
Ben böyle şeyleri dillendirmiyorum rahatsız olup tepki verirse eşim düzgünce anlatıyorum bu olayı değiştiremeyiz diyorum ve istediği kadar kafada kursun kardeşimi aramayacak değilim alışacak
Gün içinde iletişim halinde kalmak daha mantıklı sanırım. Akşama biriktirince konu uzuyor. Gerçi ben de konuşturmaya çalışıyorum kızı açılsın biraz diye ondan uzuyor konuşmalaro zaman psikolojik yardım almalı. belkide içinin rahat etmemesini onada hissettiriyorsundur baskı oluşturuyordur.
yine konuş konuşma demiyorum ama napıyorsun nasılsın değil ara ara gün içinde molan varsa komik video at laf içinde şuan yemek yiyorum de ağzından öyle laf al
Ailemde çok ilgili kardeşime. Biraz da alışsın diye uzağa yolladılar alışti da aslında ama işte yalnız hissetmesin istiyorumAcaba ailenizin yaşadığı yere nakli mümkün mü rapor alıp falan. İçiniz rahat eder o da kendini kapana kısılmış gibi hassetmez.
Is dönüşü servis ya da toplu taşıma kullanıyor musunuz? O yolda konuşma şansınız var mı?
Esiniz alışacak kardeşinizi yalnız bırakacak haliniz yok ya.
Kardeşinizi gün içinde mutlaka ailenizde arasın bu arada.
Ben böyle şeyleri dillendirmiyorum rahatsız olup tepki verirse eşim düzgünce anlatıyorum bu olayı değiştiremeyiz diyorum ve istediği kadar kafada kursun kardeşimi aramayacak değilim alışacak
Neden bağıra bağıra mı konuşuyor?Özel görüşmesini toplu taşımada yaparak,toplu taşımayı kullanan diğer insanları rahatsız etmesini öneriyorsunuz yani.
E size hiç alan bırakmıyor o zaman. İşte beraber evde beraber. Tabii ki konuşacaksınız ya kardeş bu yani alışacak eşiniz.Yürüyerek donuyoruz. İş yerinde de beraberiz zaten aynı dairede. Bir de kardeşim ilk defa ailemden uzakta yaşıyor. Alışkın değil
İçinizin rahat ettiğini yapın. Kardeş bu..can..ben de kardeşimle çok konuşurum. Her gece yatmadan iyi geceler der ararım. O benim kıymetlim. Eşime sormam bu durumu yani...bir de kardeşiniz, buna alistiysa kendinizi geri cekmeniz onda yanlis dusuncelere de sebep olur. Üstelik sorunları da varmış tabi ki arayacaksiniZ Görüşmeye aramaya devam edin ama görüntülü görüşmeyi çok uzatmayın sadece.Merhabalar kafama bir şey takıldı. Üniversiteye yeni başlamış sosyal olarak akranlarina kıyasla geriliği olan, iletişim sorunları yaşayan bir kız kardeşim var. Ailemden uzakta okuyor şuan. Her gün görüşüyorum görüntülü ya da sesli olarak. Bu görüşmeler 15-30 dakika aralığında. Gündüz işte olduğumdan mecburen gece oluyor. Eşimle de yeni evliyiz. Henüz bir şey dillendirmedi fakat içten içe rahatsız mı oluyor bu kadar sık görüşmemden diye düşünüyorum. Sizce bı absurdluk var mı bu durumda. Daha öncesinde sal biraz kızı, her şeyini sorup öğrenmek istiyorsun bu şekilde alisamaz oraya falan demişti. Bilemiyorum sizce rahatsız oluyor mudur. Dediğim gibi her gün arıyorum kardesmi
bu konuyu esinle konusmana gerek yok, yarim saat bi sey degil, ayrica engelli sayilabilecek bir kardesin var, tabi ki esinle ortak karar almalisin ama bu konuda ona soz soyleme hakki verme bence (tabi uslubuna dikkat ederek)Merhabalar kafama bir şey takıldı. Üniversiteye yeni başlamış sosyal olarak akranlarina kıyasla geriliği olan, iletişim sorunları yaşayan bir kız kardeşim var. Ailemden uzakta okuyor şuan. Her gün görüşüyorum görüntülü ya da sesli olarak. Bu görüşmeler 15-30 dakika aralığında. Gündüz işte olduğumdan mecburen gece oluyor. Eşimle de yeni evliyiz. Henüz bir şey dillendirmedi fakat içten içe rahatsız mı oluyor bu kadar sık görüşmemden diye düşünüyorum. Sizce bı absurdluk var mı bu durumda. Daha öncesinde sal biraz kızı, her şeyini sorup öğrenmek istiyorsun bu şekilde alisamaz oraya falan demişti. Bilemiyorum sizce rahatsız oluyor mudur. Dediğim gibi her gün arıyorum kardesmi
Kızı salma konusunda haklı.birakin hayatını yaşasın düşsün kalksın öğrensin.zorda kalırsa arkasında olacağınız bilsin yeter . Ama korkun kardeşimle konuşuyorum diyeyse hadi ordan. Kardeşimle 15-20 dk konusmamin da hesabını vermeyeyim bir zahmet.Merhabalar kafama bir şey takıldı. Üniversiteye yeni başlamış sosyal olarak akranlarina kıyasla geriliği olan, iletişim sorunları yaşayan bir kız kardeşim var. Ailemden uzakta okuyor şuan. Her gün görüşüyorum görüntülü ya da sesli olarak. Bu görüşmeler 15-30 dakika aralığında. Gündüz işte olduğumdan mecburen gece oluyor. Eşimle de yeni evliyiz. Henüz bir şey dillendirmedi fakat içten içe rahatsız mı oluyor bu kadar sık görüşmemden diye düşünüyorum. Sizce bı absurdluk var mı bu durumda. Daha öncesinde sal biraz kızı, her şeyini sorup öğrenmek istiyorsun bu şekilde alisamaz oraya falan demişti. Bilemiyorum sizce rahatsız oluyor mudur. Dediğim gibi her gün arıyorum kardesmi
Kız günde 3 5 saat dememiş ki 30 dk demiş konuda sanki ?Siz eşinizden kaçıyorsunuz, aranız iyi olsa belki de o kadar düşmeyeceksiniz kardeşinizin üstüne, en azından günde 3-5 saat telefonda konuşmayacaksınız. Sizin eşinizden kaçtığınız bir evliliğiniz var, henüz 3-4 aylıksınız, saçınızın kurumaması gereken zamanlarda kaçacak delik arıyorsunuz. Sizce bu hayat mı?
30 dk ise normal, adamdan korkuyor sanki, aman laf edecek aman sorun çıkacak diye. 3 aylık evlilik için büyük bir stres değil mi bu? Çok üzücü.Kız günde 3 5 saat dememiş ki 30 dk demiş konuda sanki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?