• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir sorunum var

ellfiidaa

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
44
0
6
35
Düzce
ilk önce merhabalar , benim bi sorunum var ,ben mutsuz olduğumda sinirlendiğimde genelliklede sevgilimle tartıştığımda kendime zarar verme gereksinimi duyuyorum yani planlayarak kendimi arabanın önüne atasım bile geliyo, sinirimi birinden çıkartamıyorum zarar veremiyorum kimseye , sinirlenince bağırıp çağırmak yerine hep susarım sonrada kendime zarar veririm elimin derilerini soyarım tırnaklarımı kanatarım yani ne yapmam lazım bana yardımcı olur musunuz

ilk önce merhabalar , benim bi sorunum var ,ben mutsuz olduğumda sinirlendiğimde genelliklede sevgilimle tartıştığımda kendime zarar verme gereksinimi duyuyorum yani planlayarak kendimi arabanın önüne atasım bile geliyo, sinirimi birinden çıkartamıyorum zarar veremiyorum kimseye , sinirlenince bağırıp çağırmak yerine hep susarım sonrada kendime zarar veririm elimin derilerini soyarım tırnaklarımı kanatarım yani ne yapmam lazım bana yardımcı olur musunuz

Kendinize zarar vermeniz doğru degil en iyisi psikolojik destek almanız öncelikle bir psikologa gidebilirsiniz.

merhaba bır an once bır pskyatrıse gıtmenı onerırım bu planlar falan pek hoş degıl bunları böyle duşune duşune bır gun yaparsan ne olacak allah korusun bı an once bır uzman destegı al derım ben

bi kaç yazı okudum dikkati üzerine çekmek falan diyo, belkide budur sorunum, zarar gördüğümü görsünler, üstüme düşsünlerde olabilirim ama zarar verme gereksinimi oluyo yanii, benim baya pisikom bozulmuş

Planlı yaptığına göre o an gözüm döndü olayı yok demek ki sende.
Dikkat çekmeye mi çalışıyorsun acaba istemdışı olarak?
Çünkü genelde senin dediklerini insanlar bilinçsiz yapar, sinirden gözleri döner cam kapı yumruklarlar.
Kaç yaşındasın?

17 yaşındayım, işte sinirlenince gidiyimde bi yeri kırayım bağırayım çağırayım yok bende direk susarım içime atarım yanii aslında çok eğlencelide biriyim ama birsi beni mutsuz ettiğinde o anda kendime zarar veresim geliyo çünkü karşımdakine bişey yapamayınca direk kendime yöneliyorum

17 yaşındayım, işte sinirlenince gidiyimde bi yeri kırayım bağırayım çağırayım yok bende direk susarım içime atarım yanii aslında çok eğlencelide biriyim ama birsi beni mutsuz ettiğinde o anda kendime zarar veresim geliyo çünkü karşımdakine bişey yapamayınca direk kendime yöneliyorum

Ama bak bu düşüncede de sorun var. Ben de mesela tartışınca en fazla cevap veririm 23 yaşındayım şu zamana kadar küçükten büyüğe hiç elimi kaldırmadım sinirden en fazla oturur ağlarım.
Yani karşımdakine yapamıyorum kendime yapıyım rahatlayım diyosan öfke kontrolün yok demektir.
Yaşınla da alakalı olabilir ama psikologa gidebilirsin.

ama sorunda burda ağlayamıyorum, çok zor ağlarım yanii, susuncada öyle oluyor teşekkür ederim,düşüncelerini paylaştığın için :)

Back
X