bir soruyla nerelere geldik...

yasmin2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
56
4
98
İstanbul
kızlar merhaba daha once yazmıstım 8 aylık ciddi bi ilişkim var evlenmeyı dusunuyoruz yalnız benım bır ablam var ve kısmetse bı kac ay sonra ona nişan yapıcaz.bızde o evlendıkten sonra ısı resmıyete dokmeyı duusnuyoruz.yanı evlenmek ıcın ablamı beklıyorum. erkek arkadasım sureklı ılıskımızden anneme bahsetmemı ıstıyodu fakat annemle yuzyuze konusmasakta annem durumu bılıyo (genelde durum boyledır anne bılır fakat bılmıyomus gıbı davranır ) bı kac gun once yıne anneme soylemem konusunda cok fazla ısrar ettı bende bu hafta annemle konusucagımı soyledım tamam dedı.benımde seytanlıgım tuttu dun dedımkı ben anneme soylemıcem deseydım napıcaktın dedım ısın orasını konusmayalım dedı bende dedımkı cok merak ettm bence konusalım dedım ne tepkı verıcektın onu ogrenmek ıstıyorum dedım bu tabı aklına gelenı ardı ardına sıralamıs cevap vermeme fırsat bıle kalmadı "sen benı sevmıyomusun benımle evlenmek ıstemıyomusun sen benımle oyun mu oynuyosun " gıbı gıbı turlu seyler... uzun sure tartıstıktan sonra dedıkı "sen ne duymak ıstıyosun sen anneme soylemıcem deseydın herkes kendı yoluna baksın dıcektım" dedı bu lafın uzerınede baya tartıstık lafı uzatmak ıstemıyorum benı cok sevdgını bı mesajla tabıkı ayrılamayacagını fln fln yazdı aramız bı sekılde tekrar duzeldı. sevgısıne saygısına ınancım tam hıcbır suphem yok ama aklımda suphe var herseyı bu kadar kalıba sokan bırıyle nasıl yaparım bılemıyorum

seviyorsan akışına bırak canım.
ciddi bir ilişki düşünüyorsa şayet öyle gibi bunu da sana yansıtıyor güzel aslın da ben kendim pek büyük bir problem göremedim.
ama sen rahatsızsan konuşmaya çalış istersen

seninle ciddi bir ilişki istiyor demekki bu laflardan bu cıkıyor. fazla üstüne gitme . aslında kötü bir sey de yok söyledıgınde

bu konu yuzunden dun fazlasıyla tartıstıgımız ıcın tekrar konuyu acamadım dogrusu. anlayamadıgı kısmı surası ben anneme hıc bahsetmıcem demedımkı oyle bı durum olsaydıda bahsetmıcem deseydım napardın dedım o bunu anlayamadı sonucta hıc olmıcak bı durum degılkı belkı ozamankı sartlar el vermıcektı ve ben bahsedemıcektım. olayı anlamadan dınlemeden cok buyutttu

orta da biraz yanlış anlaşılma yani aniden söylenme olmuş anlaşılan.yani şahsen pat diye de söylenmez ciddi bir konu sonuçta her şeyin bir yolu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…