- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
- Konu Sahibi Sexingthecherry
-
yakın yerlerden birinde kazanabilirsem derslere izin kullanarak gitmeyi, her dönem sadece gidebildiğim kadar derse gitmeyi planlıyorum açıkçası.benim merak ettiğim. kazanırsanız atandığınız kurumdan ayrılacak mısınız? tekrar öğrenciliğe dönecek misiniz?
bu vet. benim de aklımda da.
anladım. ben de düşünüyorum ama ben girdiğim zamanlar yüzdelik dilim denen şey vardı. şimdi hiç anlamıyorum puan hesaplama sistemini. biraz çalışmaya da başladım. bakalım nolcakyakın yerlerden birinde kazanabilirsem derslere izin kullanarak gitmeyi, her dönem sadece gidebildiğim kadar derse gitmeyi planlıyorum açıkçası.
ben de yeni sistemden hiçbir şey anlamıyorum, belki gençler gelir bizi aydınlatır. benim çalışmam mümkün değil.anladım. ben de düşünüyorum ama ben girdiğim zamanlar yüzdelik dilim denen şey vardı. şimdi hiç anlamıyorum puan hesaplama sistemini. biraz çalışmaya da başladım. bakalım nolcak
eee canım sen de bilirsin, inanın bu ülkede hayvan cinsinden evlatlarının olması zor. hele benim gibi küçük bir şehirdeysen tam bir çile... kendi göbeğimi kendim kesmek istiyorum. sokaktaki hayvanlar için bir şeyler yapmak istiyorum ama parayla bile çağırsam gelmiyorlar gelseler ilgilenmiyorlar... bu kısır döngüden yoruldum. hiç değilse yetkinliğim ve yetkim olsun bu canlara yardım edebilecek.Vallahi sorularınızın cevaplarını bilmiyorum ama veteriner olma isteğinize benden on puan
eee canım sen de bilirsin, inanın bu ülkede hayvan cinsinden evlatlarının olması zor. hele benim gibi küçük bir şehirdeysen tam bir çile... kendi göbeğimi kendim kesmek istiyorum. sokaktaki hayvanlar için bir şeyler yapmak istiyorum ama parayla bile çağırsam gelmiyorlar gelseler ilgilenmiyorlar... bu kısır döngüden yoruldum. hiç değilse yetkinliğim ve yetkim olsun bu canlara yardım edebilecek.
umarım mümkün olur. 4 yılda bitmesin de 10 senede bitsin. hele bi kazansam. kendimde üniversitede çalıştığımdan görüyorum, eskisi gibi değil lisans okumak, artık herşey öğrencilerin kolaylığı için.Yaa çok güzel umarım olur inanıyorum ben başaracağınıza. Ne kadar çok sağlıklı can o kadar mutlu bizler.
kolaylık olsaydı 2. öğretimleri kaldırmazlardı. çalışanlar için zor oluyor. ben çok istiyorum ama nasıl bir kolaylık yapacaklarsa artık ...umarım mümkün olur. 4 yılda bitmesin de 10 senede bitsin. hele bi kazansam. kendimde üniversitede çalıştığımdan görüyorum, eskisi gibi değil lisans okumak, artık herşey öğrencilerin kolaylığı için.
yani kolaylıktan kastım eskisi kadar kasmıyor öğrenciler, nesil değişti galiba...kolaylık olsaydı 2. öğretimleri kaldırmazlardı. çalışanlar için zor oluyor. ben çok istiyorum ama nasıl bir kolaylık yapacaklarsa artık ...
yeni nesil üniversite öğrencilerini bilmiyorum inan. şu durumda kendim ne derece şanslı olurum ona bakıyorum. kazandım diyelim nasıl okuyacağım hem iş hem okulyani kolaylıktan kastım eskisi kadar kasmıyor öğrenciler, nesil değişti galiba...
doğru diyorsun zor tabi...onu da o zaman düşünürüm diyorum artık. veterinerlik bölümünün ne özel üniversitesi ne ikinci öğretimi var üstelik.yeni nesil üniversite öğrencilerini bilmiyorum inan. şu durumda kendim ne derece şanslı olurum ona bakıyorum. kazandım diyelim nasıl okuyacağım hem iş hem okul
ben zmaanında yazmadığıma pişmanım. evimin dibindeydi okul. kafamı duvarlara vuruyorum anamın sözünü dinlediğim için.doğru diyorsun zor tabi...onu da o zaman düşünürüm diyorum artık. veterinerlik bölümünün ne özel üniversitesi ne ikinci öğretimi var üstelik.
ben yeni merak sardım allahtanben zmaanında yazmadığıma pişmanım. evimin dibindeydi okul. kafamı duvarlara vuruyorum anamın sözünü dinlediğim için.
evet haklısınız 54 degil 5 yil
eee canım sen de bilirsin, inanın bu ülkede hayvan cinsinden evlatlarının olması zor. hele benim gibi küçük bir şehirdeysen tam bir çile... kendi göbeğimi kendim kesmek istiyorum. sokaktaki hayvanlar için bir şeyler yapmak istiyorum ama parayla bile çağırsam gelmiyorlar gelseler ilgilenmiyorlar... bu kısır döngüden yoruldum. hiç değilse yetkinliğim ve yetkim olsun bu canlara yardım edebilecek.
aynen 30umdan sonra deneyeceğim bende. en azından denedim olmadı derim.ahh ne iyi olurdu.bende cok istiyorum . kac yavrum kaydi gitti ellerimden bencil veterinerler yuzunden.. 30 undan sonra olur mu ki ... kismet... insaallah sen basarirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?