- 7 Haziran 2011
- 279
- 2
- 318
- 36
merhaba arkadaşlar benim güzel giden bi ilşkim var aslında. bu aralar ben biraz mutsuzum kendimi kötü hissediyorum yorgunum nedeni yok yani. o da hem işi dolayısıyla hem de evde sorunlar yaşıyo. üzerine büyük bi sorumluluk aldı antalyadan benim için ankaraya yerleşti babannesi ve dedesiyle yaşıyo. babannesi de bileğini kırdı bi süre önce. şimdi bütün işler ona kaldı işten gelip bi de evde ev işleri yemek filanla uğraşıyo. ben bu dönemde hep anlayışlı davrandım. hep alttan aldım. onu üzecek hiçbişey yapmadım. bana zaman ayıramıyodu bu kadar şey üstündeyken tek kelime etmedim. ama benim canım sıkkın olduğu zaman anlayış 0 yani.bi kaç gündür hergün tartışıyoruz. tartıştığımız şeyleri sölesem eminim bu da sorun mu dersiniz ama onun bana karşı takındığı tavır çok canımı sıkıyo. hep kendi dediği olsun istiyo. ve ben bunu kabul etmeyince saatlerce konuşup beni ikna etmeye çalışıyo. ben de dün artık yeter dedim en sonunda. hep senin istediğini yapmicam senin kölen değilim dedim. bence bi süre görüşmesek iyi olur dedim sinirle bunu tartışmalarımızda bi kaç kez daha sölemiştim. o da bu kaç oldu peki madem öyle istiyosun sen istediğin zamana kadar görüşmeyelim dedi. şimdi bi düşün ya 5 dk sora ara güzel konuşalım ya da arama senin dediğin olsun istediğin zaman ara dedi. ben de telimi kapattım. aramadım yani. sabah teli açınca gördüm msj atmış gece. biliyorum aramazsın çünkü inatsın gururlusun ararsan kendini kötü hissedersin aman arama tüm hata her konuda bende senin o bi süreni bekleyelim bi de yazmış. cevap vermedim ve o arayana kadar aramayı düşünmüyorum. yaptığım yanlış görüşmeyelim dememeliydim ama o da bunu kabul edebiliyo. hatalı olduğumu düşünsem yine arardım ama onun hatalı olduğunu düşünüyorum ve o aramadan aramayı düşünmüyorum. ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum canım çok sıkkın
siz ne diyosunuz