- 15 Aralık 2009
- 8.569
- 19.592
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun Akrep, Benim Başak picama..Burclar ne?![]()
Akrep erkegi miOnun Akrep, Benim Başak picama..
Heyecanlandım şu an burçlardan anlıyor musun ? Yada böyle bir vaka daha mı var ?Akrep erkegi mi
Nedense hic yabanci gelmedi bu hareketleri![]()
Anliyorum tabiki.Heyecanlandım şu an burçlardan anlıyor musun ? Yada böyle bir vaka daha mı var ?
Ayh bir bardak su lütfen ? Dökül hemen.![]()
Canım aramalarını msjlarini falan nasıl gorebiliyorsun nasıl yaptın bunu bana da yardımcı olur musun bende face hesabına bakmak istiyorum.Bu dediklerini çok dile getirdim. Hatta onun hesaplarını izleme altına aldım canım maalesef bunu yaptım bir arkadaşım yardımcı oldu sağ olsun. Bu yaptıklarını yaparken mesajlar kısmında hiçbir şey yoktu biraz sanki o konuda içim rahat konuşma, mesajlaşma vs yok. hep begenmek, takip vardı. Bunların hepsini söyledim kendisine ''1000 yıl beklet yine benim ol beklerim seni'' diye yalvardı. sonra ne olduysa takip ettiği 7-8 kişiyi engellemiş takipten çıkarmış hesapları baya temizlemiş ama nafile uğraşması bile zevk vermiyor artık bana buz gibi soğumuşum...
Canım ben yapmadım bunu. Zaten anlamam bu işlerden şehir dışında okuyan bir arkadaşım ve kankasiyla hallettiler tabi hemen değil baya ni uğraş veriliyor. Şifre kırma olayı şifrelere Karışma gibi bişey değil birde bu. Keşke ben anlasam ve kendim yapsaydim mesajdan sana anlatirdim.Canım aramalarını msjlarini falan nasıl gorebiliyorsun nasıl yaptın bunu bana da yardımcı olur musun bende face hesabına bakmak istiyorum.
Yok laf sokma yok bizde bayramda helallik aldık birbirimizi güzel hatırlayalım dedik bayramlastik yaşananlar için tsk ettik tamamen bitti.Canım ben yapmadım bunu. Zaten anlamam bu işlerden şehir dışında okuyan bir arkadaşım ve kankasiyla hallettiler tabi hemen değil baya ni uğraş veriliyor. Şifre kırma olayı şifrelere Karışma gibi bişey değil birde bu. Keşke ben anlasam ve kendim yapsaydim mesajdan sana anlatirdim.
Seninde ayrılalı baya olmuştu değil mi ? Hala devam ediyorsun bakmaya nasil durumlar laf sokuyor mu ?
İşte hep herşey özelde bitiyor.Yok laf sokma yok bizde bayramda helallik aldık birbirimizi güzel hatırlayalım dedik bayramlastik yaşananlar için tsk ettik tamamen bitti.
Benimki öyle sosyal hesaplardan kızları falan takip edip eklemiyo temiz kullaniyo ama özelde msj da napio bilemem onu mrk ediyorum.
Benimki de eklemeye baslamis öyle bana inat falan da değil arayis içinde ve benim canim çok yaniyo bu erkekler hep mi boyle kiz düşkünü pislikler nefret ediyorum biri olmadan duramiyorlar.İşte hep herşey özelde bitiyor.
Benimki de eklemeye baslamis öyle bana inat falan da değil arayis içinde ve benim canim çok yaniyo bu erkekler hep mi boyle kiz düşkünü pislikler nefret ediyorum biri olmadan duramiyorlar.