• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir süredir herkes gibi...

Heyecanlandım şu an burçlardan anlıyor musun ? Yada böyle bir vaka daha mı var ?
Ayh bir bardak su lütfen ? Dökül hemen. :D
Anliyorum tabiki. :53:
Kendimde akrebim ordan biliyorum hem :D
Akrep erkegi ya da kadini farketmeden eger canlari yanmissa can yakmak isterler.
Bunun icin sacmalarlar bile (Sekil A senin sevgilinde oldgu gibi)
Su an o yaptiklari tamamen seni uzmek amaciyla yapilmis seyler. Aslinda ici kan agliyor.
Donmeni bekliyor ama donersen yine kendini bisey zannetmeye devam etcek :D

Bazen insan olaylar karsisinda yapmam dedigi seyleri yapiyor.. Belki onunkide oyledir.. Veya gercekten bu karakterde biriydi, o da olabilir..erkek milleti bazen boyle okuz oluyor.. Once yapip sonrada it gibi pisman oluyorlar.. Sen kararini vermissin zaten bos ver en iyisi..

Bu dediklerini çok dile getirdim. Hatta onun hesaplarını izleme altına aldım canım maalesef bunu yaptım bir arkadaşım yardımcı oldu sağ olsun. Bu yaptıklarını yaparken mesajlar kısmında hiçbir şey yoktu biraz sanki o konuda içim rahat konuşma, mesajlaşma vs yok. hep begenmek, takip vardı. Bunların hepsini söyledim kendisine ''1000 yıl beklet yine benim ol beklerim seni'' diye yalvardı. sonra ne olduysa takip ettiği 7-8 kişiyi engellemiş takipten çıkarmış hesapları baya temizlemiş ama nafile uğraşması bile zevk vermiyor artık bana buz gibi soğumuşum...
Canım aramalarını msjlarini falan nasıl gorebiliyorsun nasıl yaptın bunu bana da yardımcı olur musun bende face hesabına bakmak istiyorum.

Canım aramalarını msjlarini falan nasıl gorebiliyorsun nasıl yaptın bunu bana da yardımcı olur musun bende face hesabına bakmak istiyorum.
Canım ben yapmadım bunu. Zaten anlamam bu işlerden şehir dışında okuyan bir arkadaşım ve kankasiyla hallettiler tabi hemen değil baya ni uğraş veriliyor. Şifre kırma olayı şifrelere Karışma gibi bişey değil birde bu. Keşke ben anlasam ve kendim yapsaydim mesajdan sana anlatirdim.
Seninde ayrılalı baya olmuştu değil mi ? Hala devam ediyorsun bakmaya nasil durumlar laf sokuyor mu ?

Canım ben yapmadım bunu. Zaten anlamam bu işlerden şehir dışında okuyan bir arkadaşım ve kankasiyla hallettiler tabi hemen değil baya ni uğraş veriliyor. Şifre kırma olayı şifrelere Karışma gibi bişey değil birde bu. Keşke ben anlasam ve kendim yapsaydim mesajdan sana anlatirdim.
Seninde ayrılalı baya olmuştu değil mi ? Hala devam ediyorsun bakmaya nasil durumlar laf sokuyor mu ?
Yok laf sokma yok bizde bayramda helallik aldık birbirimizi güzel hatırlayalım dedik bayramlastik yaşananlar için tsk ettik tamamen bitti.

Benimki öyle sosyal hesaplardan kızları falan takip edip eklemiyo temiz kullaniyo ama özelde msj da napio bilemem onu mrk ediyorum.

Yok laf sokma yok bizde bayramda helallik aldık birbirimizi güzel hatırlayalım dedik bayramlastik yaşananlar için tsk ettik tamamen bitti.

Benimki öyle sosyal hesaplardan kızları falan takip edip eklemiyo temiz kullaniyo ama özelde msj da napio bilemem onu mrk ediyorum.
İşte hep herşey özelde bitiyor.

Benimki de eklemeye baslamis öyle bana inat falan da değil arayis içinde ve benim canim çok yaniyo bu erkekler hep mi boyle kiz düşkünü pislikler nefret ediyorum biri olmadan duramiyorlar.

Canim şöyle dusunerek rahatlatabilirsin kendini belki:
Kimse kimseye ait degil, evlat bile annesine emanet. Bugun yanimda olan yarin olmayabilir diye dusununce insan biraz sakinlesebiliyor.

O durumda o kisinin yaptiklari biraz daha az acitiyor. Nasil olsa birbirimize ait degiliz diye dusunmeye basliyorsun ister istemez.

Kokten bir cozum degil ama yine de kismen yardimci olabilir bu dusunce.

Elbette yasanmisliklar acitiyor. Paylasimlar, bir zamanlar o kisinin kiymetlisi olmak vardi biliyorum. Simdi iki yabanci gibi hissetmek cok kotu hissettiriyor. :(
Ama iste kendi tek tarafli kurdugumuz bağı koparmak lazim. Zor olsa da. Allah yardimcimiz olsun.

Back
X