Merhabalar,şu ara tatildeyim ben ve şehir dışına çıkamadım hep evdeyim arada mecbur yapılacak işler olursa çıkıyorum dışarı.
Onun dışında mecbur kalmadıkça evden de dışarı çıkasım gelmiyor,arkadaşlarımla buluşasım gelmiyor,bakımlı olasım gelmiyor.Kimseyle konuşasım da gelmiyor,mesajlara geç dönüyorum o da ayıp olmasın diye.Kısaca hiç bir şey yapasım gelmiyor.
Nasıl aşabilirim bu durumu?
Merhabalar,şu ara tatildeyim ben ve şehir dışına çıkamadım hep evdeyim arada mecbur yapılacak işler olursa çıkıyorum dışarı.
Onun dışında mecbur kalmadıkça evden de dışarı çıkasım gelmiyor,arkadaşlarımla buluşasım gelmiyor,bakımlı olasım gelmiyor.Kimseyle konuşasım da gelmiyor,mesajlara geç dönüyorum o da ayıp olmasın diye.Kısaca hiç bir şey yapasım gelmiyor.
Nasıl aşabilirim bu durumu?
Kesinlikle böyle bir durum var ya,ben isim koyamamıştım ama artık bu ismi ben de kullanırım "ev uyuzu olmak" :)
Evden 1 gün çıkmayınca başlıyor uyuzluk
Ben de 15 Ağustostan beri tatildeyim bugüne kadar idare ettim bi şekilde,bugün doruk noktasına geldi çattı artık.
Banyo yapmaya bile üşenir oldum artık kendimden soğudum nerdeyse :/
Her sabah söyleniyorum kendi kendime bugün kalk bi toparla kendini bakım makım bişeyler yap ama yok yatıyorum aşşağı yine
Bir an önce yapıcak iş bulmak lazım :)