• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Takım Asosyal Haller

eddddd

Guru
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
22
5
288
Merhabalar,şu ara tatildeyim ben ve şehir dışına çıkamadım hep evdeyim arada mecbur yapılacak işler olursa çıkıyorum dışarı.
Onun dışında mecbur kalmadıkça evden de dışarı çıkasım gelmiyor,arkadaşlarımla buluşasım gelmiyor,bakımlı olasım gelmiyor.Kimseyle konuşasım da gelmiyor,mesajlara geç dönüyorum o da ayıp olmasın diye.Kısaca hiç bir şey yapasım gelmiyor.
Nasıl aşabilirim bu durumu?

Duygusal bi boşluk olabilir. Silkelenmekten başka çözüm yolu var mı bilmiyorum.

ben de öyleyim

annemi bile arayasım yok

markete bile gitmiyorum

oğlum aşağı inelim diyor onun arkadaşları ile site bahçesinde oturuyorum

sürekli yemek yapıyorum

ve bugün bomba gibiyim birazdan patlayacağım

bu arada yukarı yazmayı unutmuşum

bunun bizim evde literatürde adı var

ev uyuzu olmak

evden çıkmayınca insan böyle oluyor

eskiden haftanın 6 günü çalışırdım

pazar evde oturayım derdim sonra da uyuz olur hiçbir şey yapmak istemez üstüne de dinlenemezdim

insan çıkmayınca çıkası gelmiyor

Merhabalar,şu ara tatildeyim ben ve şehir dışına çıkamadım hep evdeyim arada mecbur yapılacak işler olursa çıkıyorum dışarı.
Onun dışında mecbur kalmadıkça evden de dışarı çıkasım gelmiyor,arkadaşlarımla buluşasım gelmiyor,bakımlı olasım gelmiyor.Kimseyle konuşasım da gelmiyor,mesajlara geç dönüyorum o da ayıp olmasın diye.Kısaca hiç bir şey yapasım gelmiyor.
Nasıl aşabilirim bu durumu?

işe/okula başlayınca :)
1 ağustostan beri izindeyim
eşim noluuuur işe git artık diye yalvardı bugün
üstüm başım bakımsız, dırdırcı bişey oldum saçımı banyodan banyoya açıp tekrar tepede topuz yapıyorum :D
sosyalleşmek şart.

ben de öyleyim

annemi bile arayasım yok

markete bile gitmiyorum

oğlum aşağı inelim diyor onun arkadaşları ile site bahçesinde oturuyorum

sürekli yemek yapıyorum

ve bugün bomba gibiyim birazdan patlayacağım

Aynı şekilde ben de bugün patlama noktasına gelmiş gibi hissediyorum :KK43:

bu arada yukarı yazmayı unutmuşum

bunun bizim evde literatürde adı var

ev uyuzu olmak

evden çıkmayınca insan böyle oluyor

eskiden haftanın 6 günü çalışırdım

pazar evde oturayım derdim sonra da uyuz olur hiçbir şey yapmak istemez üstüne de dinlenemezdim

insan çıkmayınca çıkası gelmiyor

Kesinlikle böyle bir durum var ya,ben isim koyamamıştım ama artık bu ismi ben de kullanırım "ev uyuzu olmak" :)
Evden 1 gün çıkmayınca başlıyor uyuzluk :(

işe/okula başlayınca :)
1 ağustostan beri izindeyim
eşim noluuuur işe git artık diye yalvardı bugün
üstüm başım bakımsız, dırdırcı bişey oldum saçımı banyodan banyoya açıp tekrar tepede topuz yapıyorum :KK70:
sosyalleşmek şart.

Ben de 15 Ağustostan beri tatildeyim bugüne kadar idare ettim bi şekilde,bugün doruk noktasına geldi çattı artık.
Banyo yapmaya bile üşenir oldum artık kendimden soğudum nerdeyse :/
Her sabah söyleniyorum kendi kendime bugün kalk bi toparla kendini bakım makım bişeyler yap ama yok yatıyorum aşşağı yine
Bir an önce yapıcak iş bulmak lazım :)

Back
X