Bir takım duygular

Sevgilisi olduğunu öğrenmeseydim şöyle derdim:
Hemen açılmayın, 3 hafta daha staj varmış, bitmesine 1 hafta kala yanına gidip "mesleki olarak sizden çok şey öğrendim, çok teşekkür ederim, danışmam gereken şeyler için sizi aramam da sakınca olur mu?" deyip numarasını alırdım.

Sonra numaradan 1-2 şey sorarak hem zamanı uzatır hem arada esprili sözler, karikatürler vs gönderip tepkisini ölçerdim.

Daha sonra açılırdım.

Ama şimdi sevgilisi var diyorsunuz, nasıl emin oldunuz? Samimi bir poz mu vermişler? Sevgilim diye mi yazmış? Eski sevgilisi olabilir mi?

Sevgilisi olduğunu öğrenmeseydim şöyle derdim:
Hemen açılmayın, 3 hafta daha staj varmış, bitmesine 1 hafta kala yanına gidip "mesleki olarak sizden çok şey öğrendim, çok teşekkür ederim, danışmam gereken şeyler için sizi aramam da sakınca olur mu?" deyip numarasını alırdım.

Sonra numaradan 1-2 şey sorarak hem zamanı uzatır hem arada esprili sözler, karikatürler vs gönderip tepkisini ölçerdim.

Daha sonra açılırdım.

Ama şimdi sevgilisi var diyorsunuz, nasıl emin oldunuz? Samimi bir poz mu vermişler? Sevgilim diye mi yazmış? Eski sevgilisi olabilir mi?
Şimdi dediğim gibi sadece Bi tane sosyal medya hesabında (ya isim verebiliyor muyum bilmiyorum :KK53:). Resimlerini gördüm diger hesaplarında resimleri yok ,açıklamaya emoji olarak kalp koyunca işi çaktım Bi kaç fotoğrafları var ilk fotoğrafları şubat ayından ,uzun süredir paylaşım yapmamış kızla ilgili resim paylaşmamış şuan hala devam ediyorlar mı bilmiyorum
Arkadaşım cok belli ediyorsun ben anladım diyor söylemeden :KK17: onun anladığından emin degilim bence beni kardeşi olarak görüyor olabilir :olamaz:
Bütün stajyerlere aynı şekilde yaklaşıyor bana özel bir durumu ,yaklaşımı yok sürekli de peşinde gibi gözükmemek için bazen bile bile ameliyatlarına girmiyorum ,ne olacak bu halim bilmiyorum çok karışık kafam :KK51:
Teşekkürler bu arada cevap için :KK68:

Az önce sevgilisi olduğunu ögrendim maalesef hem de aynı hastanede :KK14: Pek bir arada bulunmuyorlar düşününce farkettim ama bu bir şeyi değiştirmez ,kısmette yokmuş ne yapalım ,teşekkürler cevabınız için
Rabbim yardimcin olsun daha cok gencsin takma kafana elbet iyi biri cikar esra...uzulme sen cok kucuksun ya..keske bende 20 yaslarima geri donebilsemm:KK43::KK43:

Aramızda 7 yaş var ,sizce gerçekten beğenirse bu erkek için sorun olur mu

Su an mesele yaş değil konumlar. Sana abi gözüyle bakıyor olabilir kötü sonuclar olabilir. Hoslandigini belli et karsidan bir sey gelmeden sen söyleme. Ve cok dikkatli ol ne olursun bu devirde kimseye güven olmaz sakin hiçbir erkege çok güvenme

Sakin duygilarini felan acma mesaj atma kendini kucuk dusurme.sohbet et yakininda ol ama sen acilma
Aynen en iyisi öyle yapmam olacak sanırım ,gerçi sevgilisi var hala çıkıyorlar mı bilmiyorum ama sanırım uzak durmam en iyisi olacak ,teşekkür ederim

Ç
Su an mesele yaş değil konumlar. Sana abi gözüyle bakıyor olabilir kötü sonuclar olabilir. Hoslandigini belli et karsidan bir sey gelmeden sen söyleme. Ve cok dikkatli ol ne olursun bu devirde kimseye güven olmaz sakin hiçbir erkege çok güvenme
Çok teşekkür ederim düşünceleriniz için ,aynen öyle hemen birine güvenmiyorum ve açıklamam da zaten ,olacağını varsa olur hayırlısı olsun inşallah

Back
X