• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir takıntıyı aşma

demetooo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
1.623
3.146
53
Hepimizin kendimizde beğenmediği hususlar vardır, ben yüzümü genel olarak beğenirim ama yakından bakınca bazı lekeler var. Fondöten sürmem cildi mahvediyor bence, bb-krem kullanıyorum. Dokunuş olarak pürüzsüz bir cildim var ama beyaz tenli olduğum için hafif lekeli gibi duruyor ışıklı ortamda. Bu nedenle mesela açık havada birisi dibime sokulursa rahatsızlık duyuyorum, bunda bir sorun yok ama ilişkilerde bu durum çok zor oluyor çünkü geriliyorum ve surat asıyorum. Böyle bir sorunu olan ve aşabilen var mı?

Aleovera maskesi, pirinç suyu maskesi, duşta yüz kesesi limon şeker bal karışımı maske, elma sirkesi ile temizleme daha sayayım mı :KK69:

Bb krem bir süre sonra cildin rengini ve dokusunu bozuyor. Kullanmak daha fazla zarar. Güneş koruyucusu kullanmanız bile engellemiyor leke yapmasını.

Haftada bir doğal maskeler kullanabilirsiniz, cildinize en uygununu.

Aleovera maskesi, pirinç suyu maskesi, duşta yüz kesesi limon şeker bal karışımı maske, elma sirkesi ile temizleme daha sayayım mı :KK69:

Ya sana acaba özelden mesaj mı atsam :) Say lütfen hatta kese zarar vermez mi? Pirinç suyu maskesi nasıl yapacağım googlelayayım mı? Arada yüzüme yoğurt sürüyorum cildimi nemlendirsin diye ama işe yarıyor mu emin değilim.

Ya sana acaba özelden mesaj mı atsam :) Say lütfen hatta kese zarar vermez mi? Pirinç suyu maskesi nasıl yapacağım googlelayayım mı? Arada yüzüme yoğurt sürüyorum cildimi nemlendirsin diye ama işe yarıyor mu emin değilim.
Özelden ulaşın bana

çil gibi lekeler mi yoksa eskiden kalma sivilce lekeleri mi?
renk eşitsilikleri ise derdin yoğurt karbonat maskesini öneririm. maskeden sonra gül suyu ile tonik en sonda belli bölgelere limon yağı, çok yara lekesi olan yerlere de kantoron yağı tavsiye verebilirim.
ergenlik sürecimde çıkan sivilcelere ecaneden aldığım bazı ürünler yaramamıştı kıyrıtık sayılabilecek, evlerde satılan bir markanın üçlü temilzme setini almıştım. o günden sonra epey düzeldi. beş sene kadar yüzüme tekrar bakım yapmadım :)

Back
X