Lekeler, Çiller 2 günde mucize cilt lekesi olan arkadaşlar buyrun

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Bilemedimneolsunki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
1.375
1.001
32
Arkadaşlar ben yıllardır yüzümdeki kırmızı lekelerden çok çektim ve şimdi sadece 2 günde yok denecek gibiler.
Öncelikle bu kırmızılıklar kılcal damar dediğimiz bu kırmızılıklar değil ben doğuştan turuncuyum ve çillerim var bembeyaz tenliyim kızarıklıklar bu yüzden çocukluğumdan beri yüzüm şeker kız kendi gibi kıpkırmızı özllikle yanaklarım ve burnum fondötensiz asla dışarı çıkamam ben ki son haftalardır bunu da yapamıyordum geçmiş konuma bakabilirsiniz cildime bir haller olmuştu fondöten sürüyordum resmen cildim kabul etmiyordu atık 30 yaşında gibi bir yüzüm vardı yer yer leke leke öyle bir ciltti
iki gece önce yüzüme önce
-çok az suya kabatma tozu ve bebek pudrası koyup karıştırdım ve yüzüme sürdüm iyice kuruyunca yıkadım
-daha sonra maden suyuya yüzümü sildim bu yüzümü sürmeyi ertesi dünde devam ettirdim
-dün duş alırken banyoda bir sabun dikkatimi çekti ve annem hep bununla yüzünü yıkıyor (ve lifini bununla köpürtüp vücuduna uyguluyor) dur bir kez de ben deneyeyim belki yüzüme iyi gelir dedim ve dnedim sonra uyudum bu sabah bir kalktım inanın yüzümde o kızarıklık yok denecek kadar var ya da yok öyle bir şey .
Hangisi iyi geldi bilmiyorum sabunun ne olduğunu annemi arayıp sordum o benim mantar sabunum doktor önermişti bitkisel sabun dedi ve bundan evde bir tane daha varmış onu buldum size kutu üstünü ve içeriğini yazıyorum.

Kullanışı: Mantar problemlerinde günde en az 3 defa teekrarlanması uygundur. Islak cilde en az 30 sn dairesel hareketlerle uygulanır ve temiz su ile durulanır. Çinko ve demir bakımından zengin kil ve zeytinyağı sayesinde cildinize energi ve ferahlık verir. Bakteri ve mantara karşı üstün koruma sağlar. İçerdiği doğal minareller ve vitaminler sayesinde hücreleri onararak sağlıklı ve daha bakımlı cilde sahip olanıza yardımcı olur. Antisepktik özelliğe sahiptir.

İçindekiler: Menengiç yağı,Demir,Çinko,Ardıç katranı,Defne yağı,Papatya özü,Kantaron yağı,Kil,Zeytin yağı,Vitamin A,D,E,K

Tekrarlıyorum sadece cildim düzeldi kızarıklığım ve o lekeler gitti çillerim hala var yüzümde zaten benim onlarla problemim yok çok beğenirim benim probemim bebek gibi kızarıklıklar ,ton farklılıkları ve makyajın yüzümde durmayışı yüzümün yaşlı duruşu

X