Bir tanıdığım eşini aldatıyor

Ayy iki ucu b.klu değnek. Normalde söylenmeli hele ki bu kadar pişkin ve yüzsüzce tanıdıkların olduğu mekana gidiyorsa, uyarmanıza rağmen sırıta sırıta açıklama yapıyorsa.. Ama bu sefer adam sizin başınıza ekşiyebilir. Kadında muhtemelen ayrılacak cesaret yok ve ayrılmayacakta. Durduk yere başa iş almaya gerek var mı bilemedim.
Bu arada aldatan erkeği affedersek ne olduğunun kanıtı gibi adam. Pişkin pişkin, gözler önünde aldatıyor ikinci seferde. Nasılsa kadın boşanmaz, ona muhtaç diye.
Adamı uyarsanız mı acaba buraya başka bir kadınla daha gelirsen durumu eşine bildirmek durumunda kalacağım, göz göre göre defalarca yapıyorsun, ben buna daha fazla susamam benden uyarması diye bir uyarsanız. En azından elini eteğini çeker.
Şerefsiz herif çükünün derdinde. Öyle güzellikle uyararak geri çekilecek birine benzemiyor yorumlardan gördüğüm kadarıyla yüzsüz, arsız, pişkin birisi. Blöfle olmaz gerçekten birinin sağlam fırça çekip g.tune tekmeyi vurup kovması rezil etmesi lazım onu.

Açık açık konuştuk, yok siz yanlış görmüşsünüz o başkası öylesine gittik diyor sırıta sırıta. Bende bu kadar olmaz biliyordur diye düşünüyorum, insan eşinin kokusundan anlar, şahsen ben anladım. Bizle alakası yok dedik başlarda ama artık çok rahatsız etmeye bizi de durum engellemeye başladı

Yani eşinden çekinse zaten akrabaların içinde böyle yapmaz, biri haber verir diye korkar. Çok rahat yani.

Hiç karışmayın o utanmıyorsa size ne? Görmek rahatsız ediyorsa ona gelme diyemezsiniz gitmemeniz lazım. Gidince instagramdan canlı yayın açın, kendi kaçar

Basılıp, herkes pisliğini gördüğünde annesi, babası duymamış ve sonucunda da annesi yataklara düşmemiş mi olacak? Siz de bi tuhafsınız doğrusu :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
Anne babasına duyurmayacak ama bir daha da yapmaya cesaret edemeyecek birileri olabilir

Back
X