• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir tatile çıktık 10 senelik arkadaşlığımızı bitme noktasına getirdik!

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
kendisi dostum,en yakınlarımdan biri diye nitelendirdiğim bi insandı.ilk kez de beraber kalmıyoruz.ama tatilimi burnumdan getirdi,hala sinir oluyorum.

belki ben hatalıyım.o yüzden yorumları merak ediyorum.

tatile o kadar ihtiyacım vardı ki,evden uzaklaşmam gerekiyordu.öyle ki bir gün öncesinde aile arasında büyük bi gerilim yaşanmıştı.iptal edicektim ama tatil benim için kaçıştı.neyse abimin arkadaşının yazlığı vardı,saolsun izin verdi kalmamıza.orda da birini tembihlemiş kızlara sahip çık,bi durum olursa ilgilen diye.neyse bu abi de bizi otogardan aldı falan,kalcağımız eve götürdü.ev eşyalı ama tozlu,kap kacak yok,denize uzak,merkeze uzak,etrafında market vs yok.abi bize dedi ki benim merkezde evim var.her şey var,denize de sıfır,sizin için sıkıntı olur,orda kalabilirsiniz,onun evi benim evim benim evin onun evi(abimin arkadaşından bahsediyor) sıkıntı olmaz dedi.bizde yol yorgunuyuz bari bi gün kalalım senin evinde sonra araba falan kiralarsak geceriz dedik.abinin de misafiri gelcekmiş,bizim o kalcağımız eve yönlendirmiş onu da.çünkü onun arabası altında,evde yemek derdi yok dışardı yer dedi,sizin için zor olur dedi...

neyse biz ilk gün bu abinin evinde kaldık,düşündük taşındık napalım ne edelim,araba kiralamak pahalıya kaçtı,orda tatilimizi yapmaya karar verdik.abimin de haberi var,abimini arkadaşının da.abim zaten evinde kaldığımız abiyi de tanıyormuş.evinde kaldığımız abi bizi gezdirdi saolsun,kahvaltıya gittik hep beraber vs.masraf yaptırdık bi de adama...yanında da bi arkadaşı gelmişti.çok karışık ya hangisini anlatıcağımı şaşırdım.abinin arkadaşı hoş bi tipti.konuşkan,eğlendiren,ortama neşe veren cinsten.ilk gün çıktık mesela hep beraber oturuyoruz benim arkadaşta ses sade yok.ben konuşmaya çabalıyorum,gülüyorum falan da bi yere kadar.bi gerginlik bi kasıntılık.o gün bütün enerjimi aldı.sonra eve gelince bugün güzel geçmiş yaa falan oldu.bi taraftan da çocuğun dedikodusun yapıyoruz,tekrar gelse falan diyoruz:)neyse ertesi gün oldu abinin telinden o çocuk beni aradı yarın kahvaltıya gidelim diye,şaşırdım da.abi falan diye açtım teli abi yok dedi,sonra anladım o olduğunu.ben de götürmesi sizden olsun biz davet etmiş olalım dedim.neyse akşam oldu arkadaşımla biz cıktık dışarı.bi taraftan da onlar da gelsinle istiyoduk.aradım abiyi burdan merkeze nasıl gidilir diye falan sordum,bekleyin geliyorum dedi.neyse geldi bi baktım arkadaşı da var yanında.ordan bowlinge gittik.abi biraz sıkıldı,sevmiyomuş,heralde biraz da canı sıkkındı,ama biz üçümüz eğlenmiştik,yani öyle görünüyodu.neyse ertesi gün oldu kahvaltıya da gittik hep beraber.arkadaşı taktı bana,sürkli birbirimize takılıp durduk onla,ama gülüyoruz da.bizim konuşmalar da olmasa masada ses çıkmıycak.sohbet yok muhabbet yok,benim arkadaş hala kasıntı...neyse abinin arkadaşı gitti biz biraz daha gezdik eve geçtik.konuşuyoruz gün hakkında...abinin bakışlarından hoşlanmamış,söylediği bazı seylerden hoşlanmamış benim arkadışm,tamam haklı bazı şeyler benim de hoşuma gitmedi,ama abimin tanıdığı zaten bi şekilde diyorum cesaret bile edemez dedim.ki adam rahat bi adam,tarzı öyle yani belli.öte yandan ben abinin arkadaşına kur yapmışım,nasıl konuşmuşum,gülüşmüşüm öyle...yahu ben normal erkek arkadaşlarıma da öyle davranıyorum.ben de biraz cıvıklık yapmasam apartman yönetici toplantısı gibi bi buluşma olcak.yani karşıdaki insanları da pişman etmenin ne anlamı var.

valla hangi birini anlatcağımı bilmiyorum.zaten gerginlik ilk günlerden böylelikle başlamış oldu.denize gideriz,2 saat kalmışız,artık gidelim mi,sen git desem evde korkuyorum da şöyle böyle.bi sabah yalnız denize gittim,peşi süre aradı tak tak sesler geliyo beni de bekle diye.bakkala ekmeğe gidiyorum kaç tane kilit varsa hepsini teker teker kilitliyor.neyse son iki gün kendimiz gezelim dedik.güvenilir clup tarzı bi yer arıyoruz,soruyoruz falan.son güne gitmeye karar vermiştik.orta bi teyze yeğenle tanıştık.hep beraber gidelim dedik.neyse sonra bu vazgeçti.niye?-korkuyorum.biz alkol almıyoruz,sigara içmiyoruz,zaten etraf taş gibi kızlarla dolu bize dönüp de kız diye bakan da yok...ben dedim gitmek istiyorum.gidersek kusura bakma otururum,hiçbişey yapamam dedi.biz buraya eğlenmeye gelmedik mi diyorum...benim tatil anlayışım evde yemek içmek yatmak,tv dedi bana.yuh dedim yaa.keşke söyleseydin tek çıkardım tatile dedim,geldiğimizden ilk günden itibaren zorla getirmişim gibi onu...son iki gün hiç konuşmadık mecbur kalmadıkça.otobüstede konuşmadık öyle.bugün bayram yazmadım bişey o da yazmadı.

tatil demek eğlence demek değl mi ya ben mi yanlış düşünüyorum?ben mi çok genişim yoksa da haberim yok.sanki o çok iyi aile kızı ben onu yoldan çıkarmaya çalışan arkadaşmışım gibi davrandı resmen...daha çok ayrıntı var da yazamadım kızlar.

hepinizi iyi bayramlar diliyorum..

kendisi dostum,en yakınlarımdan biri diye nitelendirdiğim bi insandı.ilk kez de beraber kalmıyoruz.ama tatilimi burnumdan getirdi,hala sinir oluyorum.

tatile o kadar ihtiyacım vardı ki,evden uzaklaşmam gerekiyordu.öyle ki bir gün öncesinde aile arasında büyük bi gerilim yaşanmıştı.iptal edicektim ama tatil benim için kaçıştı.neyse abimin arkadaşının yazlığı vardı,saolsun izin verdi kalmamıza.orda da birini tembihlemiş kızlara sahip çık,bi durum olursa ilgilen diye.neyse bu abi de bizi otogardan aldı falan,kalcağımız eve götürdü.ev eşyalı ama tozlu,kap kacak yok,denize uzak,merkeze uzak,etrafında market vs yok.abi bize dedi ki benim merkezde evim var.her şey var,denize de sıfır,sizin için sıkıntı olur,orda kalabilirsiniz,onun evi benim evim benim evin onun evi(abimin arkadaşından bahsediyor) sıkıntı olmaz dedi.bizde yol yorgunuyuz bari bi gün kalalım senin evinde sonra araba falan kiralarsak geceriz dedik.abinin de misafiri gelcekmiş,bizim o kalcağımız eve yönlendirmiş onu da.çünkü onun arabası altında,evde yemek derdi yok dışardı yer dedi,sizin için zor olur dedi...

neyse biz ilk gün bu abinin evinde kaldık,düşündük taşındık napalım ne edelim,araba kiralamak pahalıya kaçtı,orda tatilimizi yapmaya karar verdik.abimin de haberi var,abimini arkadaşının da.abim zaten evinde kaldığımız abiyi de tanıyormuş.evinde kaldığımız abi bizi gezdirdi saolsun,kahvaltıya gittik hep beraber vs.masraf yaptırdık bi de adama...yanında da bi arkadaşı gelmişti.çok karışık ya hangisini anlatıcağımı şaşırdım.abinin arkadaşı hoş bi tipti.konuşkan,eğlendiren,ortama neşe veren cinsten.ilk gün çıktık mesela hep beraber oturuyoruz benim arkadaşta ses sade yok.ben konuşmaya çabalıyorum,gülüyorum falan da bi yere kadar.bi gerginlik bi kasıntılık.o gün bütün enerjimi aldı.sonra eve gelince bugün güzel geçmiş yaa falan oldu.bi taraftan da çocuğun dedikodusun yapıyoruz,tekrar gelse falan diyoruz:)neyse ertesi gün oldu abinin telinden o çocuk beni aradı yarın kahvaltıya gidelim diye,şaşırdım da.abi falan diye açtım teli abi yok dedi,sonra anladım o olduğunu.ben de götürmesi sizden olsun biz davet etmiş olalım dedim.neyse akşam oldu arkadaşımla biz cıktık dışarı.bi taraftan da onlar da gelsinle istiyoduk.aradım abiyi burdan merkeze nasıl gidilir diye falan sordum,bekleyin geliyorum dedi.neyse geldi bi baktım arkadaşı da var yanında.ordan bowlinge gittik.abi biraz sıkıldı,sevmiyomuş,heralde biraz da canı sıkkındı,ama biz üçümüz eğlenmiştik,yani öyle görünüyodu.neyse ertesi gün oldu kahvaltıya da gittik hep beraber.arkadaşı taktı bana,sürkli birbirimize takılıp durduk onla,ama gülüyoruz da.bizim konuşmalar da olmasa masada ses çıkmıycak.sohbet yok muhabbet yok,benim arkadaş hala kasıntı...neyse abinin arkadaşı gitti biz biraz daha gezdik eve geçtik.konuşuyoruz gün hakkında...abinin bakışlarından hoşlanmamış,söylediği bazı seylerden hoşlanmamış benim arkadışm,tamam haklı bazı şeyler benim de hoşuma gitmedi,ama abimin tanıdığı zaten bi şekilde diyorum cesaret bile edemez dedim.ki adam rahat bi adam,tarzı öyle yani belli.öte yandan ben abinin arkadaşına kur yapmışım,nasıl konuşmuşum,gülüşmüşüm öyle...yahu ben normal erkek arkadaşlarıma da öyle davranıyorum.ben de biraz cıvıklık yapmasam apartman yönetici toplantısı gibi bi buluşma olcak.yani karşıdaki insanları da pişman etmenin ne anlamı var.

valla hangi birini anlatcağımı bilmiyorum.zaten gerginlik ilk günlerden böylelikle başlamış oldu.denize gideriz,2 saat kalmışız,artık gidelim mi,sen git desem evde korkuyorum da şöyle böyle.bi sabah yalnız denize gittim,peşi süre aradı tak tak sesler geliyo beni de bekle diye.bakkala ekmeğe gidiyorum kaç tane kilit varsa hepsini teker teker kilitliyor.neyse son iki gün kendimiz gezelim dedik.güvenilir clup tarzı bi yer arıyoruz,soruyoruz falan.son güne gitmeye karar vermiştik.orta bi teyze yeğenle tanıştık.hep beraber gidelim dedik.neyse sonra bu vazgeçti.niye?-korkuyorum.biz alkol almıyoruz,sigara içmiyoruz,zaten etraf taş gibi kızlarla dolu bize dönüp de kız diye bakan da yok...ben dedim gitmek istiyorum.gidersek kusura bakma otururum,hiçbişey yapamam dedi.biz buraya eğlenmeye gelmedik mi diyorum...benim tatil anlayışım evde yemek içmek yatmak,tv dedi bana.yuh dedim yaa.keşke söyleseydin tek çıkardım tatile dedim,geldiğimizden ilk günden itibaren zorla getirmişim gibi onu...son iki gün hiç konuşmadık mecbur kalmadıkça.otobüstede konuşmadık öyle.bugün bayram yazmadım bişey o da yazmadı.

tatil demek eğlence demek değl mi ya ben mi yanlış düşünüyorum?ben mi çok genişim yoksa da haberim yok.sanki o çok iyi aile kızı ben onu yoldan çıkarmaya çalışan arkadaşmışım gibi davrandı resmen...daha çok ayrıntı var da yazamadım kızlar.

arkadaşın iyi gününde değilmiş anlaşılan bazen insan sol tarafından kalkar..bu da o zamana denk gelmiş..fazla uzatma kardeşler arasında bile ne gerginlikler oluyor ne gerginlikler..

belli ki arkadaşının yapısında biraz korkaklık var

onu dışlaman gerekmiyor

aksine ...onun böyle davrandığı zamanlarda ona güven vermeye çalış...

sonradan rahatlayacaktır

Son düzenleme:
Ben 8 yillik arkadasimi bir tatil sonrasi hayatimdan cikardim.
Biz daha farkli sorunlar yasamistik ama gercekten o klise laf cok dogru.Insan tatilde daha iyi taniyor, anliyor.
Hic pisman degilim onu hayatimdan cikardigim icin, onu kiz kardeslerimden ayirmamistim 8 sene boyunca ama onun gercekten hicbir zaman arkadasim bile olmadigini, olamadigini o tatilde anladim.
Hep derim insan bazen hayatinda temizlik yapmali ve gereksiz insanlari bir bir hayatindan cikarmali.

Biz daha farkli sorunlar yasamistik ama gercekten o klise laf cok dogru.Insan tatilde daha iyi taniyor, anliyor.
Hic pisman degilim onu hayatimdan cikardigim icin, onu kiz kardeslerimden ayirmamistim 8 sene boyunca ama onun gercekten hicbir zaman arkadasim bile olmadigini, olamadigini o tatilde anladim.
Hep derim insan bazen hayatinda temizlik yapmali ve gereksiz insanlari bir bir hayatindan cikarmali.

bu sözü ben de gördüm onayladım sanırım.ve daha bir çok atasözünü:)))dost ile ye iç alışveriş etme,dost acı günde belli olur vs:):)
söylediği bazı sözleri unutmıycam.belki hayatımdan tamamen cıkmıycak ama eskisi gibi olmıycak..

Ortamda ilgiyi sen cekmissen kiskanmis olabilir, yada yaninizdaki tiplerin muhabbetinden hoslanmamis olabilir acikca gelmesinler diyememistir de.. Boyle kasinti tiplerle tatil fln cekilmez zaten hata yapmissin, rahat olcaksin. Ewinde oturup, yatip tv seyretseymiss

Bence 10 senelik arkadaşlığınızı bitirmek için büyük bir neden değil yaşadıklarınız.Ha tabi arada ağız dalaşına girip birbirinize kırıcı laflar söylediyseniz onu bilemem.

Arkadaşınızın tarafından olaya bakacağım ki çok kolay olacak benim için=)Çünkü sanırım arkadaşınız bana benziyor.Mesela ben girdiğim bir ortamda hiç tanımadığım erkekler olursa rahat olamıyorum.Ne kadar canayakın olurlarsa olsunlar sevmiyorum böyle ortamları.Bu benim çekingenliğimden kaynaklanıyor sanırım.Eğer siz benim arkadaşım olsaydınız ve ben sizinle başbaşa tatile çıksaydım hiç tanımadığım adamları peşimize takmak yerine sadece sizinle eğlenmeyi seçerdim.Gerçi arkadaşınız onlar da gelsin diyormuş anladığım kadarıyla ama nezaketen diyor da olabilir.Orasını çözemedim=)

Son düzenleme:
Arkadasın da haklı sımdı dusunuyorum en yakın arkadasımla tatıle cıksak kızkıza gezıp tozmak ısterım ben.
hiç tanımadıgım abımının bılmem ne arkadaslarıyla aynı ortamda olmak ıstemem kasıntılıktan falan değil rahat olamam acıkcası..

Öte yandan siz de haklısınız insan ne kadar rahatsız olursa olsun karsı tarafın burnundan getırırmemeli ama ıkınızde bırbırnıze anlayıslı davransaymıssınız sorun olmayakcamıs..
Arkadaslık bıtırecek kadar buyuk bır durumda yok ama bu kdar basıt bıseyden bıtırme durumuna gelıyorsanız zaten bıtırın dostluk değil cunku bu.

bence ne arkadasinizin size, ne de sizin arkadasa kizmaniza gerek yok. demekki kisilikleriniz farkli. siz insanlarla daha cabuk kaynasabiliyorsunuz, guven duyabiliyorsunuz ve sosyallesebiliyorsunuz gibi geldi bana. arkadasiniz ise daha icine donuk, cekingen ve urkek bir tip. davranislari da bunu gosteriyor. yani karakterleriniz uymamis, insanlar beraber tatile ciktiklarinda tanirlarmis birbirlerini en iyi. ne siz degismelisiniz ne de o. boyle zit kutuplar birbirlerine tolerans gosterdikleri olcude iyi anlasabiliyorlar maalesef. sadece arkadasliklarda degil evliliklerde bile boyle. ama tabi yurutmek cok zor ve sabir ister.

ikinizin yapısı çok farklı ama bu bir arkadaşlığı bitirmeye sebep olur mu bilemiyorum.sen rahat bi kızsın anladığım kadarıyla.insanlara çabuk güveniyorsun.ama arkadaşın tedirgin olmuş belli ki.bunu da tatilde yansıtmış belki de istemsizce...sonuçta yabancı erkekler,tanımadığı insanlar onu biraz ürkütmüş.onun seni,senin de onu anlayışla karşılaması gerekirdi.bi daha birlikte tatile çıkmazsınız olur biter.

tatlım benzer bişey benm de başıma geldi . benm de 11 yıllık arkadaşım. hiç 1 kere bile tartışmayan biz 3 günlük tatilde didişip durduk. daha önce pek kavga etmediğimizden garip de geldi biraz. son gün iyice tartıştık o bana söyledi ben ona... bizimde kavgamız maddi konulardan çıkmıştı. ama hala görüşüyoruz hatta bir daha tatile gitmeyi düşünüyoruz ama bu kez ikimiz değil turla gideceğiz inşALLAH.çünkü iki kişilik bi tatil sıkıcı oluyor biraz

Son düzenleme:
Ortama ayak uydurmussun eglenmıssın o tadını cıkartamamıssa senı sınır etmeyede hakkı yok evınde otursaymıs o zmn

hmm arkadaşın açısından baktığımda haklı yanlarını görüyorum ne yalan söyleyeyim.abin tanıyor diye kız güvenicek değil ki abininin tanıması başka kişinin karakteri çok başka bişey.Sende cıvıklık yapmasam konuşulmayacak demişsin ama eminim konuşulurdu evinde kaldığınız kişinin arkadaşıda resmen pat diye asılmış sana , arkadaşında ürkmüş olabilir hiç tanımadığınız insanlar sonuçta.

bende aynen böyle 10 yıllık arkadaşımı bir tatilde gözden çıkarmıştım
lakin hayatımdan çıkması 2 yılımı aldı
pat pat söyleyemiyorum ama yeterince belli etmeme, mesafe koymama üstü kapalı da olsa bişeyler söylememe rağmen anlamıyordu
3-4 ay önce bir telefon görüşmesinde saçma sapan bir şakasında bitirdim artık
umarımki aramaz bir daha, hayatımdan bir ağırlık çıktı...

konu sahibi sen arkadaşını tanımıyorsun bence
bende olsam aynı o kız gibi olurdum yapı meselesi sonuçta
ama rahatsızlığını dile getirmesi lazımdı, ona göre bir yol çizerdiniz

Bence arkadaşınız bu tatilden umduğunu bulamamış ve gerilmiş bunu da size yansıtmış..

Belki kalacağınız evi daha güvenli düşündü ama öyle olmadı korktu..olabilir..

Herkes ilk tanıştığı erkeklerle hemen haha hihihi yapamaz, çekinir olabilir..belki arkadaşınız sizin kadar rahat değil, ilk günler sürekli bu erkklerle vakit geçirmeniz onu gerdi olabilir..

Ama bunu size söylemeliydi yani ben rahatsız oluyorum yanlız gezelim vs diyebilirdi..

Sonuç olarak arkadaşlığı bitirecek birşey yok ama ikinizin de biraz farklı yapılarda olduğu kesin..
en azından tatil anlayışınız farklı burası kesin..

Bir daha birlikte tatile çıkmazsınız artık, başka şeylerinden de rahatsız oluyorsan araya mesafe koy..

sen bilirisn.

bazı arkadaşlar sen biraz rahat birisin galiba demiş ama tam tersi.o benden daha girişkendir.o ortamda olmanızı isterdim gerçekten nasıl gerildiğimi anlatamam ilk gün.ilk dkdan bozulduğu suratından belliydi,sonra o açıldı bu sefer benim enerjim düştü.ki evde konuşmuştuk lütfen beni yalnız bırakma dedim,sen konuşmayınca ben kendimi yalnız hissediyorum dedim.ya bilmiyorum adamın evinde kalıyoruz,bizi getirdi götürdü,o suratı hakettiğini sanmıyorum.sürekli abi diye konuştuk,hatta abimin bir diğer arkadaşını da tanıyormuş yanımda aradı,sonra teli bana verdi,keklik de burda diye.kayıtsız şartsız ben de güvenmedim,ben de temkinliydim ama o abarttı diyebilirim.eve gelince kendisi söyledi bana bugün güzel bi günmüş ben anlamadım diye.hatta abinin yanındaki arkadaşının da bir sonraki buluşmada gelmesini istiyordu.bowlingte o çocuk bana yakın davranınca değişti her şey.ki o çocuk bana yakın davranmış olsa bile ben bana asıldığını düşünmedim.zira gidişat da düşündüğüm gibi oldu.

belki bitirilcek bi durum değil ama bazı söylediği şeyler ve yaptığı hareketleri unutmıycam.10 senelik arkadaşlığımıza yakışmadı çünkü

Kusura bakmayın ama arkadaşınız sonuna kadar haklı, abi dediğiniz kişinin ve onun arkadaşının güvenilir insanlar olmadıklarını düşünüyorum. Gerçek bir abi gibi davransaydı evi size bırakır sadece iyi misiniz diye günde en fazla bir kere telle sorardım. Tanımadığınız bir erkeği yanında getirmeler kahvaltılar rahat tavırlar vs çok iyi niyetli şeyler değil bence. Arkadaşınız yine iyi davranmış beni bir arkadaşım tatilde tanımadığım iki adamın ortasında bırakacak suratına bile bakmam.

bende arkadaşını haksız bulmadım...
abi abi muhabbeti tamamda kız neden güvensin elin heriflerine..
üstelik kız kıza tatile gitmişsiniz sürekli birilerini dahil etmişsin sen...

ben de arkadasiniza hak verdim bu konuda
sonucta nasil bi dunyada yasadigimiz belli tanimadigi adamlarla takilmak istememesi cok normal
demek ki o sadece 2nizin tatil yapmanizi istemis
bilmem ne abinin bilmem ne arkadasi ne alaka iki genc kizin tatilinde

Back
X