Bir tayin olayi..kafam kazan gibi patlamak uzere hele bir el atin bayanlar

Ayy birkaç gündür ben de atama işleriyle ilgili stresteyim. Puanım çok iyiydi, hayalini kurduğum kuruma atanabilirdim ama kadro açmadı. Ben de çookkkkk düşünerek beklemek istemediğim için tercih yapıp başka bir kuruma atandım. Ve bilin bakalım noldu? 2.atamada o kurum kadro açtı ve de istediğim ilde. Maaş olarak da atandigim 4.300 civariyken istediğim kurumunki tam 6bindi :KK43: yani demem o ki biz ne kadar plan yapsak hayal kursak bir şekilde her şey olacağına varıyor. Siz şimdi yazarsınız ama bı bakarsiniz size de kadro açılmış ya da İstanbul'da kalırsın başka bir şey olur falan...bazen gözü kara olmak lazım. Ben gözümü karartip 2.atamayi bekleseydim hayalimin kurumuna atanacaktim...sizin de hayaliniz o ise gözü karartip radikal bir karar verilmelidir belki de....zorlukları göze alarak tabi ki.
Cok sagolun sanirim oyle yapacagim

Branş değiştirbilirsiniz özel eğitime geçebilirsiniz ve ilçe merkezlerinde özel eğitim sınıflarına girebilirsiniz sınıfcilar bu sayede merkez de çalışıyor .özel eğitimci olarak verdigim akila şaşırıyorum ama çok sınıfcı arkadaşımız var görevini layigi ile yapan

Okulun dibinden ev tutulacaksa neden sizin tayininizin çıkacağı yere göre olmuyo? Çocuğunuzun yaşıda küçük zaten okul sorunuda yokken... sizin yerinizde olsam kaynananın o sözleri icin yine isterdim kaldı ki en kötüsünü düşünüyorsunuz, inş en iyi seçenek olur sizi yol ve okul konusunda rahatsız etmeyecek bi yere inş atanırsınız

Ben olsam kaynanama o lafi yedirmek icin isterdim.

Merkezden emekli olacak sinifcilar cikabilir.

Onlarin kadrolarini ozur grubuna sakliyorlar genelde.

Olmadi esiniz iptal ettirir atamasini.

Il disi atamasi dilekceyle iptal edilebildigini duymustum sanki.

Her sey gonlunuze gore olsun.

Günaydın.
Dalaman da arkadaşım var dalaman zaten küçücük ilçe koy gibi birsey ama ulaşım çok rahat mesala esiniz dalaman çıksa size Fethiye çıksa evi fethiyeden tutarsiniz dalaman da yapacağınız birsey yok çünkü .
arkadaşım dalaman dan çok sıkıldı.
buraya çok istek yok herkes dalaman dan kaçıp Marmaris,Fethiye,Göcek ,ortaca,gibi yerlere gitmeye çalışıyor o yüzden sizede açılır bölümünz dalamanda
bu arada esiniz karda kısda demiş buralarda kış olmaz canım en fazla yağmur 9 senedir mugla dayım geçen yıl kar yağdı herkes dışarı çıkana kadar kar eridi ama yazın acayip sıcak olur herkes yayla ya çıkar burda bilginiz olsun canım
hersey gönlünüzce olsun

Back
X