Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulabilsem...![]()
şimdi köyün birinde çok güzel bir kız yaşarmış muhtarın oğlu bu kıza çok ama çook aşıkmış,kızın kapısında bir sürü insan yatar yatar kalkarmış..muhtarın oğluna bu kız hiç ama hiç pas vermemiş..Merhaba arkadaşlar.
Beni tanıyanınız yoktur diye tahmin ediyorum. Öncelikle kısaca kendimden bahsedeyim sonra "küçük" derdime geçeyim.
23 yaşında, 3.5 yıllık memur, eğitimine devam eden, bekar bir kadınım.
Bekar demişken sorun tamda bu...
Daha önce üniv. 1. sınıfta başlayıp ortalama 3 yıl süren (arada ayrılıp tekrar devam etme kararı aldığımız dönemleri söylemiyorum bile) bir ilişkim oldu. Sanırım eski sevgilimle alakalı bir konu açmıştım. Neden ayrıldınız? derseniz; biraz ukala, kadın ruhundan pek anlamayan (mesela hiç hediye almamıştır), birazda kendini beğenmiş biriydi. Artılarıda çoktu tabiki. Belkide bu yüzde 3 yıl devam etmişti. Evlendiğim takdirde mutlu olamayacağımı düşünüp ayrıldım. Sorunum bu değil tabiki. :)
Çalışıp kendi parasını kazanan, idealleri olan, oldukça sosyal (tiyatro aşığıyım, nerdeyse her hafta gidip izlerim), gezenti, genellikle pozitif düşünen, eh birazda güzel biriyim.![]()
Tanıştığım, görüştüğüm erkekler oluyor fakat devamı gelmiyor. Erkekler dediğime bakmayın 3 4 kişi oldu fazla değil.
Haber gönderen, aracı olan çok kişi oluyor ama ben daha tanımadan eleyebiliyorum.
Bazen yaştan dolayı, bazen mesleki yönden, bazen mezhep farklılığı yüzünden (bu konuda takıntılı değilim fakat bazı prensiplerim var onlara uymayanlarla hiç görüşmüyorum), bazen dış görünüşünü beğenmediğim için daha en başta eliyorum..
Evlenme gibi bir düşüncem yok henüz ama bende hayatımda biri olsun bana hayat versin, hayatıma anlam katsın istemiyor değilim.![]()
![]()
"Ya tanışınca hemen evlenelim diye tutturursa? o zaman eğitim planlarım suya düşebilir" korkusuyla da yaşamıyor değilim.
Etrafımda da örnek alıp imrenebileceğim evli çiftler yok denecez kadar az hatta yok. Biriyle flörte başladığımda tabiki hemen evlenmeyeceğim ama işinde gücünde biriyim o yüzden hemen evlilik muhabbetine girebiliyorlar. Veya tanıştırırken amaç bu oluyor. Benimse bir çok kriterim varve sanki o kişi karşıma çıkmayacakmış gibi hissediyorum. Benim gibi olupta aradığı aşkı bulup evleneniniz var mı acaba?
Yakın zamanda mantığım ağır bastığı için kısa süreli görüştüğüm, tanımaya çalıştığım birinden ayrıldım.
Duygularımı çok fazla işin içine katamıyorum. Önerileriniz, fikirleriniz, tecrübeleriniz önemli benim için. Atladığım yerler olabilir, rahatlıkla sorabilirsiniz.
Öpüyorum sizleri, hoşça kalın.![]()
Aşık olabilir miyim bilmiyorumYasin daha genc sekerim, karsina asik olacagin biri cikarsa zaten kafanda acaba kalmiyor, kaptirip gidiyorsun :)
Evet tamda öyleEvlilik niyetinde olmadığınız için olmuyor. ve sizinle olacak kişinin de belli bir hedefi olmasi lazım yada düzgün bir işi olmasi lazim. Sizin istediğiniz sanırım kendine çok güvenen sosyal biri olsun istiyorsunuz :) aşık olduğunuz kişiyle evlenin yoksa evlilik çekilmeyebilir :))
Bence çok fazla düşünüyorsun... ilk okul eğitim ne planın var ise onu yap ozaman daha sonrada ister evlenir ister flört edersin
Erkekler düşündüğün kadar evlilik meraklısı değiller ki, şu an evlilik istemiyorum dersen işlerine bile gelir. Bu kadar ince düşünme. Ne güzel genç yaşta halletmişsin iş mevzunu, hoş vakit geçirdiğin biri olursa değerlendir derim.![]()
Aynı ben ya. Ben de aşık olamıyorum sanırım yani erkek arkadaşım var seviyorum ama geleceğe dair hayallerm yok. Eski 3 yıllık erkek arkadaşımdan da beraber evlilik hayali kuramadğm icin ayrilmistim. Yani aynı evde ikimizi hayal edemiyordum. O kdr tertpli dzenli cliskandi ki bik gelmisti. Daha yasımız küçük belki bakış acimizi değiştirecek biri çıkar karsimiza. Ayrıca evlilik olmazsa olmaz değil kafamiz uyussun aynı seyleri yapmaktan zevk alalım yeter
Nasıl yaniiiiiBen de sizin gibiydim 6yil oncesin de... Ve 1haftada evlendim... Hic hic belli olmaz bu isler...kismet...
Aşık olabilir miyim bilmiyorum
Evet tamda öylekendine güvenen, azcık romantik, düşünceli, biraz kıskanç, sosyal, gezentiii...
Eğitimimi şu an gerçekleştiriyorum zaten. Ama evlenmeden bitirmiş olmak istiyorum. Hayırlısı bakalım..
Bana önerdikleri kişiler ununu elemiş eleğini asmış cinsinden olduğu için hemen evlenelim demeleri çok normal
Bende sevdim ama aşık olmadım. Mantığıma yatmayan bi şeyler varsa ilişkiye adapte olamıyorum ve bitiriyorum.. Zamanla neler olacak yaşayıp göreceğiz...
Önemseyip cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederimmmm...![]()
Karşıma çıkan her kim olursa olsun "bu o mu acaba?" diye düşünmeden edemiyorum. Acelem yok ama hayatımda bir boşluk var. O boşluğun dolmasını istiyorum sadeceIsi oluruna burak bence. Kismet bu isler gercekten de. Olucaksa ummadigin anda oluyor.
Hayır işyerimde bana uygun kimse yok. Ununu elemiş eleğini asmıştan kastım; okul, iş derdi olmayanlar.. Mesela 30 yaşında biriyle tanıştırdılar. Mevkii olarak gayet iyiydi 6 yılda yapmış hepsini fakat beğenmedim, konuşmasından hiç etkilenmedim ve eğitimimi bahane ederek bir daha görüşmedim. İşi gücü olan ve yalnız yaşayan erkekler evlenip evin temizliğinden, yemeğinden, ütüsünden kurtulmak istedikleri için hemen evlenmek istiyorlar. Sen bir nevi hizmetçi statüsünde oluyorsun yaniİş ortamında vardır illaki yaşına daha uygun sosyal insanlar. Yani ununu elemiş deyince 40 yaş üstü adamlar geliyor benim aklıma