Bir tek bende mi var? Ne olur bir bakın :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
En iyisi takmamak eger takarsan daha kötü olursun boşver desinler herkes kendisinden sorumlu ve bence senin yanında dedikodu yapıyorlarsa kendi tercihimdir onlarla bişey paylaşma ve mümkün olduğunca az görüş bölece çok takmazsın senden uzak oldukdan sonra kulağın kapalı olur...

evet canım konuşmuş alabilirler hatta daha fazlasını yapıp dedikodunu da yapmış olabilir.ne yapabilirsin ki?herkes aynı şeyi yapmıyor mu sen de dahil,başkaları hakkında konuşarak vakit geçirmiyor muyuz?biraz objektf olalım lütfen.

Canim yazdiklarinin aynisini bende yasadim, hatta hala yasiyorum ama yavas yavas atlatiyorum bu durumu. Bende dost kazigi yedim. insanlara olan guvenimi kaybettim. Ama sonra arkadaslarin yazdigi gibi dusunmeye basladim, hakkimda konussalar nolur konusmasalar nolur millet beni iyi bilse nolur kotu bilse nolur umursamamaya basladim. zor umursamamak ama boyle kendimi cok daha iyi hisediyorum. Erkek arkadasim bu konuda bana cok yardimci oldu hep konusdu bu konuyu benimle. seninde konusabilecegin bir yakinin varsa bu konu uzerine konusmayi dene derim. Allah yardimcimiz olsun :1hug:

padişahın arkasından bile söverler bacım hiç duymadın mı sen.bunları düşünürsen evin yolu bulunmaz ya...

Bencede bir uzmana danışmanda fayda var canım :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…