• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir tek sen eksiksin. İşim, gücüm, her şeyim tamam :))

velev ki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2025
2
17
3
Kızlar merhaba,
Ben yaşı 36’ya dayanmak üzere olan bir kadınım. Büyük şehirlerden birinde yaşıyorum. Doktorum. Bu yaşa kadar hayatımı dolu dolu yaşadım. Yaklaşık 40 ülke gördüm. Bazılarında 3-6 ay yaşama olanağını da buldum. Binlerce şükrediyorum böyle bir hayatım olduğu için. Ama yaş ilerledikçe yine de yanında birilerinin eksikliğini hissediyor insan. Sevme, sevilme ihtiyacı doğuyor. İşte ben bu eksik yönümü bu yaşa kadar hiç dolduramadım. Hayatıma uzun süreli kimseyi almadım. Olmadı yani. Ben de zorlamadım, zoraki olsun demedim. Ailemin, arkadaşlarımın tanıştırdığı insanlarla da, kendi sosyalleştiğim ortamlardaki insanlarla da tanıştım. Ama bir şekilde aramızda bir elektrik olmadı. Beni beğeneni ben beğenmedim. Benim beğendiğim beni beğenmedi (bu kaçıngan bağlanmama mı? Bilmiyorum. Elim yüzüm de düzgün bir insanım bence.Sizce bu yaştan sonra benim karşıma oturmasını, ikalkmasını, konuşmasını bilen beyefendi birinin çıkma olasılığı var mı? Nerede eksik bir şeyler var anlamıyorum. Bu şekilde de mutluyum. Ama artık her şeyi kendi başıma yapmaktan yorulduğumu da hissediyorum zaman zaman. Belki iki kişilik bir hayatım olsa, hayatımı birileriyle paylaşsam daha güzel olur gibi geliyor bazen. İçimi dökeyim dedim. Sevgilerimi sunuyorum.

Kızlar merhaba,
Ben yaşı 36’ya dayanmak üzere olan bir kadınım. Büyük şehirlerden birinde yaşıyorum. Doktorum. Bu yaşa kadar hayatımı dolu dolu yaşadım. Yaklaşık 40 ülke gördüm. Bazılarında 3-6 ay yaşama olanağını da buldum. Binlerce şükrediyorum böyle bir hayatım olduğu için. Ama yaş ilerledikçe yine de yanında birilerinin eksikliğini hissediyor insan. Sevme, sevilme ihtiyacı doğuyor. İşte ben bu eksik yönümü bu yaşa kadar hiç dolduramadım. Hayatıma uzun süreli kimseyi almadım. Olmadı yani. Ben de zorlamadım, zoraki olsun demedim. Ailemin, arkadaşlarımın tanıştırdığı insanlarla da, kendi sosyalleştiğim ortamlardaki insanlarla da tanıştım. Ama bir şekilde aramızda bir elektrik olmadı. Beni beğeneni ben beğenmedim. Benim beğendiğim beni beğenmedi (bu kaçıngan bağlanmama mı? Bilmiyorum. Elim yüzüm de düzgün bir insanım bence.Sizce bu yaştan sonra benim karşıma oturmasını, ikalkmasını, konuşmasını bilen beyefendi birinin çıkma olasılığı var mı? Nerede eksik bir şeyler var anlamıyorum. Bu şekilde de mutluyum. Ama artık her şeyi kendi başıma yapmaktan yorulduğumu da hissediyorum zaman zaman. Belki iki kişilik bir hayatım olsa, hayatımı birileriyle paylaşsam daha güzel olur gibi geliyor bazen. İçimi dökeyim dedim. Sevgilerimi sunuyorum.
Nefes aldığınız sürece umut her zaman vardır. Umarım gönlünüzdekine en hayırlısıyla tez zamanda ulaşırsınız 😍🌹

Açıkçası her yönüyle iyi bir insan, zaten o yaşlara gelene kadar biriyle evlenmiş oluyor. Bu her zaman böyle değil ama çoğunlukla böyle. Dolayısıyla belli bir yaştan sonra karşılanacak olan kadın ya da adam her anlamda kafaya yatan bir adam olması çok zor. Kendisi kusursuz olsa, geçmişinde bir yaralar olacaktır mesela. Bunu söylememin sebebi, tam kusursuz insanı aramamak lazım. O belli bir yaştan sonra çok zor. Birilerine fırsat verip, deneyebilirsiniz.

benim de bir tek işim eksik eşim dostum herseyim tamam😂😂
konuna gelince 36 yas degil benim gozumde. ben de 34üm daha yeni evlendim ama hic kendimi evde kalmis gibi hissetmedim. genciz guzeliz ne varmış yasimizda
nice bekar kadin varsa nice bekar erkek de var. siz yeter ki bir kalabaliga karısın, rutininiz disina cikin denk gelirsiniz elbet

Açıkçası her yönüyle iyi bir insan, zaten o yaşlara gelene kadar biriyle evlenmiş oluyor. Bu her zaman böyle değil ama çoğunlukla böyle. Dolayısıyla belli bir yaştan sonra karşılanacak olan kadın ya da adam her anlamda kafaya yatan bir adam olması çok zor. Kendisi kusursuz olsa, geçmişinde bir yaralar olacaktır mesela. Bunu söylememin sebebi, tam kusursuz insanı aramamak lazım. O belli bir yaştan sonra çok zor. Birilerine fırsat verip, deneyebilirsiniz.
buna da katılmıyorum aslinda
artik insanlar gec evleniyorlar, gec meslek sahibi oluyorlar.
"dugunumu babamgil yapsin" kafasinda olmayan birisinin once mezun olup iyi bir ise girmesi gerekiyor.
zaten mezuniyet yasi 22-23
e askere gitti tecil bekledi 24-25
deneyimsiz haliyle zarzor bir is buldu onda da gezsin mi, annesinin koltuk takimini mi yenilesin, araba mj alsin o maasla :)
kkda bile arabasi olmayanlarla date yapmanin sacma oldugunu soyleyen, bulusmaya metrobusle gelen erkegi erkekten saymayan insanlar var.
adamin yani mezun olup g.tü toparlayip kenara da uc kurus atma zamani zaten otuzlar. e onda da ha diyince evlenicek kadin bulunmuyor.

kusursuz insana gelince de hepimizin elbet kusurlari var. ama bizim icin onemli olan konulardan cok da taviz vermeye gerek yok. evet kusursuz olmasin zaten olamaz da ama en azindan konu sahibi icin onemli 5 seye sahip olsun

Bana eskiden 30lu yaşlar pek çok şey için ileri bir yaş gibi hissettirirdi, sonra 30 oldum bu his geçti 😅hala da bazı şeyler için geç kaldığım hissine kapılıyorum bazen, anne olmak gibi örneğin. Ama bu da benim elimde değildi, 28 yaşından beri uğraşıyorum mesela 32 oldum geçtiğimiz ay. Ama bakıyorum etrafıma benim yaşımda olup ikinciyi büyüten arkadaşlarım da var, daha evlenmemiş arkadaslarim da. Sukurler olsun ki mesleğim,ailem, arkadaş çevrem oturmuş ve beni tatmin eden düzeyde. Ama eksikler var mı var yani. Hiçbirimizin hayatının da kusursuz olmadığını biliyoruz. Bu eksiklerle de mutlu olmaya çalışıyorum bir suredir o yüzden. Hepsi aynı anda olmuyor ondan artık çok eminim 💔
Sizin şahane bir mesleğiniz var insanlara dokunan. Yasınız ve kriterleriniz düşününce yalnız olmanızı ben hiç yadırgamadım inanın. Kendinize her manada denk birini bulmak ilerleyen yaşlarda çok daha zor. Ben eşimle okurken tanıştım çok şükür çok da güzel bir evliliğim var senelerdir🧿 ilmek ilmek her şeyi beraber paylaştık yaşadık büyüttük bu ilişkiyi. Ama tum bunlara rağmen bugünkü yaşımla aklımla yine ben onunla olur muyum ya da o benimle olur mu bilmiyoruz. Yasi size yakın bir kuzenimiz var bekar. Kariyeri müthiş dünyayı geziyor çevresi geniş. Yıllardır tek yakındığı yalnızlık meselesi. Tek başıma gezmekten sosyalleşmekten yoruldum diyor. Ama bakıyoruz mesela bir kriterleri var ohoooo. Cok da haklı bazılarında bu arada yani. O yüzden size hak veriyorum, hayatı biriyle paylaşma isteğiniz çok içgüdüsel. Dilerim gönlünüze göre biri karşınıza çıkar, yarenlik eder size🩷

"dugunumu babamgil yapsin" kafasinda olmayan birisinin once mezun olup iyi bir ise girmesi gerekiyor.
deneyimsiz haliyle zarzor bir is buldu onda da gezsin mi, annesinin koltuk takimini mi yenilesin, araba mj alsin o maasla :)
kkda bile arabasi olmayanlarla date yapmanin sacma oldugunu soyleyen, bulusmaya metrobusle gelen erkegi erkekten saymayan insanlar var.
adamin yani mezun olup g.tü toparlayip kenara da uc kurus atma zamani zaten otuzlar. e onda da ha diyince evlenicek kadin bulunmuyor.

kusursuz insana gelince de hepimizin elbet kusurlari var. ama bizim icin onemli olan konulardan cok da taviz vermeye gerek yok. evet kusursuz olmasin zaten olamaz da ama en azindan konu sahibi icin onemli 5 seye sahip olsun
Katılıyorum, üniversite okuyan insanlar zaten okul bitti, iyi bir iş bulayım biraz kendimi toparlayayim derken 30 35 oluyor birde arkadaş gibi doktor çevresi olan bir kişinin kendi yaşına yakın bekar cok erkek vardır diye düşünüyorum.

Doktorum canım içi, yaşınız çok değil öncelikle o konuda bi uzlaşalım.

Ben de atanamamış bi ögretmenim. Dünyanın en iyi adamıyla evliyim. Ailem gayet düzgün temiz insanlar. Evim arabam annem babam evladım var. Ama bilin bakalim ne yok . İşim. Evet çalışmak ıstiyorum ama iş yok . İşte hayat bazılarına is veriyor, bazilarina es veriyor hatta bazilarina hiçbirini vermiyor.

Ama bi bakıyorsun bazılarına is veriyor, es veriyor, sağlıklı evlat veriyor, düzgün ev ve aile veriyor. O nasıl oluyor onu bilmiyorum bakın. O konuda yorum yapamıyorum. Ama bizim konumuz o değil çünkü biz o insanlardan biri değiliz.

Ben diyetisyenim atandım hastanede gördüğüm kadarıyla 35 40 yaş denginiz erkek doktorlar ya genç yaşta evlenmiş ya da bekar ama daha gençlere bakıyor doktor kadınlar da ya küçük yaşta evlenmiş ya da bekar. İlişkilerini bilemiyorum sevgilisi var mı yok mu. Çoğu varsa da paylaşmıyor

Kızlar merhaba,
Merhaba, bende ne iş ne eş,dost hiçbiri yok. 30 yaşıma girmek üzereyim . Şuan böyle olmamın sebebi kendimi ihmal edip yeterince cesur ve çabalayan biri olmamam diye düşünüyorum. Çok güzel mesleğiniz var. Ne güzel birçok ülkeyi gezip görmüşsünüz. Gördüğüm kadarıyla kendinizi çok geliştirmiş ve hayatı yaşamayı seven , güçlü bir kadınsınız. Yaşınız genç, umarım karşınıza kafa dengi, istediğiniz gibi biri çıkar, hakkınızda hayırlısı olsun. 💖

Etrafımda 35-40 arası bekar insanlar var. O yaş grubu evli oluyor kısmı yavaş yavaş geride kalıyor aslında.
Ben hissettiğiniz eksikliği gayet insani buldum.
Sadece 36 yaşına kadar ciddi bir ilişkinizin olmaması, karşı cinsle iletişim noktasında eksik bir şeylerin olabileceğini düşündürdü.
Güzellikten falan bağımsız kadın erkek fark etmez bazı insanların yaydıkları enerjiden kaynaklı ilişkiye başlamada, yaşamada sıkıntıları olduğunu düşünüyorum.
Belki bu noktaya eğilebilirsiniz kendinizle ilgili.
İnşallah gönlünüze göre biri çıkar.

Aslında meslektaşlarında bekar birileri vardır mutlaka eğitim süresi uzun, uzmanlık vs işin içine girdiyse hele. Dışarıdan bakınca hem güzel hem kariyerli bi kadın olarak yaklaşmaya korkuyo olabilirler, hayatında biri var sanıyoda olabilirler, bence enerjiyi sağlam iletmek gerek.
Mesela bizim 40 yaşında bekar doktor bi abimiz var kendi arkadaş çevreside bekar ☺ Nöbet çıkışı erkek erkeğe takılıyolar- eşimde gidiyor bazen o yüzden az çok hakimim -bence biraz sinyal vermek gerek evli bile sanıyo olabilirler sizi

Kesinlikle katılıyorum ve şunu ekleyeyim
bazıları yaşı ilerleyip evlenmemiş insanlara kuruyemiş tabağında kalmış beyaz leblebi gözüyle bakıyor. İyiler seçildi geriye çok da tercih edilmeyenler kaldı gibi birşey insan için geçerli değil. Ben de geç yaşta evlendim ve hiç de uykudan koca koca diye sayiklayarak uyanmadım. Bu bir tercihtir ve zamanı gelince olur olmaz o ayrı mesele. Artık eskisi gibi değil. "Evde kalmak" kavramı yok olup gidiyor. İnsan insan olduğunu anlayana kadar zaten 30 u buluyor.

Zaten partner bulmakta zorlananlar kalburustu statu ve ekonomiye sahip kadinlarla buna sahip olmayan erkekler. Cunku sizin denginiz bir erkek denk olmayan bir kadinla da evlenir ya da iliski yasar ama sizin icin ayni durum olmuyor ( bu benim ve arkadaslarimin da yasadigi bi durum).

Bir de o yaslarda iyi olan evlidir diye yazmis arkadaşlar ama ben bunun iyi olmakla alakali oldugunu dusunmüyorum toplum yapisi gereği iyo kotu herkes evli.

Klasik gez toz tavsiyelerinin ya da takma en beklemedigin anda oluyo canim tesellilerini geçelim. Boyle birsey yok gerçekten kismet sizinle benzer durumda ayni meslek aile durumu vs bi arkadaşim 5 ayda evlilik karari aldi hizli sekilde ve kendine çok uygun bi insanla. Hayat yani her an her sey oluyor ama olmayadabiliyor. Kisaca olacak olan oluyor olmayacaksa da başka zamanda başka türlü şeyler olacak demek ki...

Ben 43 yaşımda evlendim. Evet iyi yanları var, her şeyi tek başına yapmak zorunda değilsin, zorluklar paylaşılıyor falan ama hayata evliliğin kattığı yeni zorluklar da oluyor. Beklentiler, ev düzeni, kayın aile sorunları. Bazen bekarlığımı özlüyorum ve o özgürlük, rahatlık falan kalmıyor yani. O bakımdan bekarlar evlenmedim diye hiç üzülmesin diyorum. Bekarlık sultanlıktır. Ama bu yaştan sonra olur mu karşıma çıkar mı? diye soruyorsanız, olur, her yaşta olur. Benim karşıma 43 yaşımda çıktı.

Kesinlikle katılıyorum ve şunu ekleyeyim
bazıları yaşı ilerleyip evlenmemiş insanlara kuruyemiş tabağında kalmış beyaz leblebi gözüyle bakıyor. İyiler seçildi geriye çok da tercih edilmeyenler kaldı gibi birşey insan için geçerli değil. Ben de geç yaşta evlendim ve hiç de uykudan koca koca diye sayiklayarak uyanmadım. Bu bir tercihtir ve zamanı gelince olur olmaz o ayrı mesele. Artık eskisi gibi değil. "Evde kalmak" kavramı yok olup gidiyor. İnsan insan olduğunu anlayana kadar zaten 30 u buluyor.
ben de gec denebilecek bir yasta evlendim ki bence genc -34 :) ama cok düzgün, isinde gücünde, sorumluluktan kacmayan, bulasigi çamaşırı yikayan, laf arasinda "suraya raf mi taksak" dedim diye malzemeyi alip gelen biriyle evlendim.
sirf yasim geciyor diye onceki iki sevgilimle evlensem kesin bosanirdim :)

ben de gec denebilecek bir yasta evlendim ki bence genc -34 :) ama cok düzgün, isinde gücünde, sorumluluktan kacmayan, bulasigi çamaşırı yikayan, laf arasinda "suraya raf mi taksak" dedim diye malzemeyi alip gelen biriyle evlendim.
sirf yasim geciyor diye onceki iki sevgilimle evlensem kesin bosanirdim :)
Maşallah yaa🥰 benimki tam bir görev adamı çıktı Rıza baba:))) kendiliğinden yapmaz ama söylersem ikiletmez:)

Gerçekçi olalım 35-40 yaş aralığında eğitimli iyi gelirli erkekler çoktan evlenmiş oluyor veya da yaşça kendinden küçük kadınlarla evlenmek istiyor çünkü sizin yaştan dolayı çocuk sahibi olmanız da zorlaşıyor
Ömrünüzü yanlız geçirmek istemiyorsanız çok seçici olma huyunuzdan vazgeçin mükemmeli değil makul olanı arayın derim

Back
X