bir testppzitif.biri.negatif hangisi.dogru ki

kivircikkuzu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
1.917
1.130
88
38
Dun.adetimin 3 gun gecikmesi.dolayisyla test yaptim...ama ovulasyon ve 5 ovulasyonda kipkirmiziydi,aksam gebeliktestiyle.denedim silik.bir cizgi var,sabah birtane daha yaptim bence.negatif bu defa,doktora gittim kana bakmadi haftaya gel tekrar dedi...Sizce hamilemiyimki ben

2 yanlış bi doğruyu götürür mü soru bu..

Bence bitane daha yap

Dok.deseydiniz ya kan testi yapin hamilemiyim diye.su doktorlara inanamiyorum sen rahatsin be adamda karsindakinin kafasinda kirk tilki dolaniyor.sinirlendim yine.haftaya kadar beklemeyin olmadi saglik ocagi yada varsa lab.da yada ozel hastanede yaptirin testi

merhaba arkadaşlar. 70 gündür adet olmuyorum bende adet düzensizliği var bunu da not olarak düşeyim. ama normalde adetim 40-45 gün içinde olurdu ilk defa bu kadar uzun sürdü. bende 10 gündür ovulasyon testi yapıyorum ve 2 gün önce pozitif çıkdı. ondan sonraki günde aynı şekilde pozitif çıkdı ve tekrar negatif çıkmaya devam etti silik şekilde.bu ayın 1 nden beride vajinal akıntım var halende sürüyor ve agrılarım var hatta karnımda şişlikde oldu. daha önceleri test yaptım ve negatif di ilk basta düşündüm acaba erkenmi yaptıgım için ama daha sonra 1 hafta önce yaptıgım test negatif çıkdı. şimdi merak ettiğim konu ben hamilemiyim yada ne bilmiyorum ne oldunu size sormak istedim...

2 yanlış bi doğruyu götürür mü soru bu..

Bence bitane daha yap

merhaba arkadaşlar. 70 gündür adet olmuyorum bende adet düzensizliği var bunu da not olarak düşeyim. ama normalde adetim 40-45 gün içinde olurdu ilk defa bu kadar uzun sürdü. bende 10 gündür ovulasyon testi yapıyorum ve 2 gün önce pozitif çıkdı. ondan sonraki günde aynı şekilde pozitif çıkdı ve tekrar negatif çıkmaya devam etti silik şekilde.bu ayın 1 nden beride vajinal akıntım var halende sürüyor ve agrılarım var hatta karnımda şişlikde oldu. daha önceleri test yaptım ve negatif di ilk basta düşündüm acaba erkenmi yaptıgım için ama daha sonra 1 hafta önce yaptıgım test negatif çıkdı. şimdi merak ettiğim konu ben hamilemiyim yada ne bilmiyorum ne oldunu size sormak istedim...

sağdakilerden bitane yapmıştım bende boş çıkmıştı.parasına göremidir sonuçlar nedir bu arkadaş !bide %100 hassas yazar kutuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…