• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir tokat bin nefret :(

Askmanl1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
348
149
33
29
Merhaba çok çok üzgünüm aklıma geldikçe ağlıyorum tutamıyorum kendimi..

Eşim gece çalışıyor arkadaşlar yani bir haftalık neyse kalkıp kahvaltı hszirladim özenerek. Sonra bebeğim ağlıyordu kizartma yaptığım için de bebeği alamadım esimde uyuya kalmıştı. Neyse annesi aşağıdan çağırdı esimi bende uyandırdım annen çağırıyor diye. Kalkıp ne oldu dedi annesi de bebeği getir diye söyledi. Bende eşime bebeği goturemezsin dedim..

((Kaynanamla sorunlarımız oldu bu arada bilenler vardır icinizde. Doğum yaptığında falan gelmedi. Eşimle sorunu vardı ama bebegimle bana beddua etti.))

Sonra o beni çocuğum dedi istersem sana bile gostermem dedi. Bende ala ala sen kimsin de onu benden alacaksın dedim. Sonra bagrismaya basladik ben kriz geçirdim ve kendime vurmaya basladim. Sonra beni tutup yere fırlattı ve yüzüme iki tane tokat attı hızla. Sağ yanımda morardi. Sakinleştirmek için kendine zarar veriyordu diye vurdum dedi özür diledi. Tabi ben konuşmak istemediğimi söyleyip geri çevirdim ayrıca yaptığım kahvaltiyida ilk başta çöpe döktü.. :110: haketmedim dedim bunları biliyorum falan dedi.

Sizce nasıl davranmalıyız anlatacak kimsem yok aileme asla anlatamam kendi isteğimle evlendim.. dertlesek kimsem yok buraya yazabiliyorum anca.. senden baska kimsem yok diyor bana çok seviyor eminim çünkü ne dersem yapar.. ama neden böyle oldu bilmiyorum ayrıca annesini sevmez yani bahsi geçince laf söylemeye başlar.

Uzaktan ya da yakından bilemem ama izniniz olursa konuyla ilişkisi olduğu için paylaşmak istedim.
12745526_10154026666784255_8070023156501249706_n.webp

Siz kendinize vurmuşsunuz, adam da sakinleştirmek için tokadı basmış.

Niye kendinize vuruyorsunuz? Normal mi bu yaptığınız? Acilen tedavi olun bence.
Annesinin yaptıkları canima tak etti sinir hastası oldum sanki sakinlesemiyorum. :(

Merhaba çok çok üzgünüm aklıma geldikçe ağlıyorum tutamıyorum kendimi..

Eşim gece çalışıyor arkadaşlar yani bir haftalık neyse kalkıp kahvaltı hszirladim özenerek. Sonra bebeğim ağlıyordu kizartma yaptığım için de bebeği alamadım esimde uyuya kalmıştı. Neyse annesi aşağıdan çağırdı esimi bende uyandırdım annen çağırıyor diye. Kalkıp ne oldu dedi annesi de bebeği getir diye söyledi. Bende eşime bebeği goturemezsin dedim..

((Kaynanamla sorunlarımız oldu bu arada bilenler vardır icinizde. Doğum yaptığında falan gelmedi. Eşimle sorunu vardı ama bebegimle bana beddua etti.))

Sonra o beni çocuğum dedi istersem sana bile gostermem dedi. Bende ala ala sen kimsin de onu benden alacaksın dedim. Sonra bagrismaya basladik ben kriz geçirdim ve kendime vurmaya basladim. Sonra beni tutup yere fırlattı ve yüzüme iki tane tokat attı hızla. Sağ yanımda morardi. Sakinleştirmek için kendine zarar veriyordu diye vurdum dedi özür diledi. Tabi ben konuşmak istemediğimi söyleyip geri çevirdim ayrıca yaptığım kahvaltiyida ilk başta çöpe döktü.. :110: haketmedim dedim bunları biliyorum falan dedi.

Sizce nasıl davranmalıyız anlatacak kimsem yok aileme asla anlatamam kendi isteğimle evlendim.. dertlesek kimsem yok buraya yazabiliyorum anca.. senden baska kimsem yok diyor bana çok seviyor eminim çünkü ne dersem yapar.. ama neden böyle oldu bilmiyorum ayrıca annesini sevmez yani bahsi geçince laf söylemeye başlar.

tovbe tovbe sinir krizi gecirip kendine vurmak nedir yaa. ciddi saglik sorunlariniz olusmus farkindasiniz dimi, bunlar oldu ve hicbirsey olmamis gibi herkes hayatina devam mi etti ?
tek sorun kv denin bebegi istemesi mi yani ?

Sinir krizi geçiren bir insana ben de tokat atardım. Hatta attım da..
Aileleri işin içine katmazdan önce, bir anda nasıl böyle patlıyorsunuz ve eşinizle birbirinize giriyorsunuz bu sorunu odaklanın ikiniz de. Barut fıçısı gibi bir evde sağlıklı çocuk yetişmez.

Kendine vurman çok anormal bir hareket. Her kavgalarında kendini döven bir eniştem vardı (teyzemin kocası), ne zaman kavga etseler adam bildiğin kendine vururdu kendini döverdi. Hep garibime giderdi korkardım ondan. Aklıma o geldi şimdi. Ben olsam eşim öyle dediğinde ''benim çocuğum dediğin çocuğu ben olmadan yapabilir miydin acaba bi denesene yapabilecek misin kendi kendine, bizim çocuğumuz olduğunu ve onunla ilgili kararları ortak almamız gerektiğini bilecek olgunluktasın bence'' der bebeğimi kucağıma alır mutfağa geçerdim. cevap vermesini bile beklemezdim.

Yani eşiniz zaten hatalı ama siz resmen saçmalamışsınız. Tatlı dille işleri çözmek varken adama dikte etmek, sonra kendini tokatlamak. Açıkçası karşımda biri böyle cinnet getirse ben daha beter getirirdim. Gidin cümleten tedavi olun...

Kusura bakma karşımda biri kendine vurmaya başlasa ben de ona sinirli olsam ben de aynı şeyi yaparım. O zaman önce sen tedavi ol. Ayrıca annesi ne yaparsa yapsan silip atamiyorsa eşin yakın da oturuyorsaniz bunlar olacak. Senin çocuğun ama onun da çocuğu nefret etsen bile kaynananin da torunu mecbur görecek

tovbe tovbe sinir krizi gecirip kendine vurmak nedir yaa. ciddi saglik sorunlariniz olusmus farkindasiniz dimi, bunlar oldu ve hicbirsey olmamis gibi herkes hayatina devam mi etti ?
Tabiki sorun o değil kv benimle uğraşması ve arkadan yalan yanlış konuşması herkesi bana ve eşime kusturmesi..

Oyle kocalar kp kv ler varki insani herhale sokarlar...
Rahmetli kv den,biliyorum zavallinin aklinu kacirtip hastalanip olmesine sebep olmuslar..bir ara benide bu hale getirceklerinden korktum valla
Bu arkadasa kimm bilir neler yasattilarda kendine zarar vercek duruma geldi

Back
X