Bir ton derdim var ama en büyüğü takıntı.

Louder

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ağustos 2012
5.353
15.387
448
Beni hatırlarsınız. Hatırlamazsanız önceki konularıma şöyle bir bakarsanız psikolojik tonla rahatsızlığım olduğunu göreceksiniz.

Şimdi kızlar biliyorsunuz ben erkek arkadaşıma HIV testi yaptırmıştım. İtiraz etmeden yaptırdı sağolsun, negatif çıktı. Cinsel ilişkimiz falan yok benimki sadece paranoya. Öpüşünce geçerse falan diye korkudan.
Şöyle bi şey var ki benim dilimde yaklaşık 6-7 aydır bir sorun var. Şöyle de bişey var, 6-7 ay önce biz daha öpüşmemiştik bile. Bunu beynime anlatamıyorum.
Dilimin ucundaki papillalardan bir tanesi büyüdü. Dudaklarımın arasında sıkıştırabiliyorum böyle bi garip. Çok korkutuyor bu durum beni. Doktora gittim "bi şey yok" dedi tahlil bile yapmadı. Cildiyeye gittim o da bir şey yok dedi. Ben napayım bilmiyorum geçmiyor da.
Üniversite öğrencisiyim inanılmaz yoğun stres altındayım, finaller vs çok sıkışıktı dersler baya zor. Sigara içiyorum fazlaca. Geçmişte B12 eksikliğim olmuştu iğne yapılmıştı.
Ama okul kapandı.
Sevgilim ailesinin yanına gitti falan. Çok fazla takıntım sıkıntım var. Ailevi dertlerim vs. Şimdi hepsini anlatmayayım sadece böyle bir şey yaşayan var mı merak ediyorum. Sizce ne bu dilimin ucundaki zımbırtı? Fotoğraf da koyucam "ben anlarım" diyen olursa.

Son düzenleme:
E doktorlar herhangi bir çözüm önerisi falan sunmadılar mı?
Hayır bir gargara verdi KBB doktoru. Onu da yaptım ama yok, geçmiyor bir türlü. Acaba erkek arkadaşımın sonucu yanlış çıktı da bana hiv mi bulaştı diye kafayı yiyorum ama öyle bir şey olmadığını da bilerek yapıyorum bunu.

arkadasım eskı konularını bılmıyorum da bence madem kabul edıyosun psikolaga gıtsene

Canım dil üzerindeki öyle bir papilla şişmedi gibi birşeyse eğer korkma cünkü hiçbir ciddi hastalığın semptomu değil;)

Canım dil üzerindeki öyle bir papilla şişmedi gibi birşeyse eğer korkma cünkü hiçbir ciddi hastalığın semptomu değil;)
Cidden mi? Doktor musunuz? Ama 6 aydır falan geçmedi yine de sorun yok mudur

Canım bence de bir psikiyatriye görün derim, bu tür takıntılarla başa çıkılabiliyor, neden sürekli düşünüp de kendini yiyesin.

Dilinizdeki şişkinlik ya da kabarcıktan çok daha önemli bir sorununuz var.
Kendi iyiliğiniz için bir psikiyatriste görünün lütfen.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Psikiyatriste gittim ilaç tedavisi görüyorum ancak terapiye param yetmiyor arkadaşlar..

Strese bağlı olmasın? Benim de dilimde var şu an. Adı pamukçuk. Bazen dudağımda falan da çıkıyor. Böyle bir ömür geçmez biliyorsun di mi?

Vücudumdaki en ufacık bir değişikligi bende acayip kafaya takan bir karakterimdir.
Yüzümdeki bir sivilceden bile acaba bir rahatsızlığımmı var diye şüphelenen bir yapım var:D
Psikolog şart;)

Son düzenleme:
Sigarayi çok içme. .o yapıyor olabilir bende içerken öyle tuhaf degisiklikler olurdu sekiz ay oldu içmiyorum daha olmadı. .off canım çekti.

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Istanbulda yasiyorsaniz kadin ve aile sagligi merkezleri ücretsiz psikolojik destek veriyor diger illerde var mi bilmiyorum. 153 sanırım telefon numarasi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çaresi yok sanırım bunun, ben kurtulamıyorum :(((((((((

Back
X