• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ton derdim var ama en büyüğü takıntı.

cnm oncelıkle sıgarayı bırak. sıgaradan dolayı olmus olabilir ustunede stress dertler binince vucudun bıyerden patlak vermeye baslamıs. sigarayı bırakmalısın

hayır bir gargara verdi kbb doktoru. Onu da yaptım ama yok, geçmiyor bir türlü. Acaba erkek arkadaşımın sonucu yanlış çıktı da bana hiv mi bulaştı diye kafayı yiyorum ama öyle bir şey olmadığını da bilerek yapıyorum bunu.
erkek arkadaşında hıv virüsü mü var?

SORUM SAÇMA OLDU SONUÇ NEGATİF ÇIKMIŞ ZATEN. AİLENİN HABERİ YOK MU BU DURUMUNDAN SANA MADDİ OLARAK DESTEK OLAMAZLAR MI?

Son düzenleme:
aile ve sosyal güvenlik bakanlığının ücretsiz destekleri var psikolog olarak senin durumunu kapsar mı bilemem bi git danış bence...bazı devlet hastanelerinde de psikoloji servisi var psikiyatr dışında...olmadı ruh ve sinir hastalıkları hastaneleri ücretsiz sanırım oraya başvur korkma sadece deliler gitmez...internetten bolca fasikül indir oku ha birde bu tavsiyeme kulak as ..GİT TAKI MALZEMELERİ AL ONLARLA UĞRAŞ AZ BİRAZ KAFANI DAĞIT...dilindeki stresle çıkıyor..:42:

Back
X